De geneeskunde van de toekomst

In 2015 organiseerde ik twee theater-events waarin ik deskundigen op het gebied van de alternatieve geneeskunde bij kanker het podium gaf. Zelf gaf ik ook twee lezingen: een over het zelfgenezend vermogen en een over de geneeskunde van de toekomst. De video-opnamen van de lezing over het zelfgenezend vermogen kun je gratis verkrijgen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief onder dit blogbericht. De lezing over de geneeskunde van de toekomst kun je hieronder bekijken. Je kunt kiezen uit de lange of de korte versie.

De geneeskunde van de toekomst (lange versie)

De geneeskunde van de toekomst (korte versie)

Dubbelblind onderzoek is volledig achterhaald

Op bovenstaande video licht ik toe waarom dubbelblind onderzoek vergeleken mag worden met een werkmethode uit het stenen tijdperk. Het is een werkmethode die de kosten in de gezondheidszorg volledig uit de hand laat lopen en tegelijkertijd een methode die goede en goedkope natuurlijke middelen die kanker kunnen remmen buiten het bereik van patiënten houdt. De overheid zou hier iets aan moeten doen want de kosten in de gezondheidszorg moeten voor een groot deel door de belastingbetaler worden opgebracht.

De wonderpil tegen kanker

Persoonlijke geneeskunde (personal medicine) is een nieuwe ontwikkeling in de geneeskunde waar we veel van mogen verwachten. Middels persoonlijke geneeskunde zullen we steeds beter in staat zijn een behandeling af te stemmen op een specifieke patiënt. Data-analyse is een andere ontwikkeling die een enorme versnelling zal brengen in de acceptatie van alternatieve geneeswijzen. Toch zullen beiden niet in staat zijn om kanker uit te bannen (mogelijk wel een bepaalde beheersing ervan). Wat kanker werkelijk zou kunnen uitbannen licht ik op bovenstaande video toe.

Laat onderstaand een reactie achter

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Bep Schipper
Door

Bep Schipper

op 07 Jul 2018

Een geweldige visie voor de geneeskunde in de toekomst.

Liliane
Door

Liliane

op 02 Jul 2019

Schitterend betoog. Dank u wel voor uw inzet en het delen van uw visie. Het is enorm hoopgevend!

Reactie plaatsen