De belangrijkste principes van geestelijke genezing

De belangrijkste principes van geestelijke genezing

Op deze video bespreek ik een aantal belangrijke principes van (geestelijke) genezing die vaak over het hoofd worden gezien. Ik rond de video af met een meditatie. (In geval van ziekte is het vanzelfsprekend om ook te zorgen voor goede medische begeleiding.)

Luister vooral ook naar de aandachtspunten in de
laatste 8 minuten van de video.


Ik ben benieuwd of deze video steunend voor je is? Pas jij nog andere principes toe die je helpen?
Laat een reactie achter onder aan de pagina.Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Antoinette
Door

Antoinette

op 26 Jan 2023

Dankjewel, 🙏 Henk het is helemaal waar, want ik heb het zelf mogen ervaren. Prachtig hoe je het helder uitlegt. Gezonde en lieve groet, Antoinette 🌟

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 26 Jan 2023

Fijn dat je dit hebt mogen ervaren Antoinette!

Annemie Willemsen
Door

Annemie Willemsen

op 13 May 2023

Heel erg bedankt. Dit is voor mij heel fijn geweest. Het stimuleert me om door te gaan met mijn reis die ik aan het maken ben. En het is zo helder uitgelegd. Daar heb ik echt wat aan. Nogmaals bedankt hiervoor. Groetjes Annemie

Marita
Door

Marita

op 30 Nov 2023

Fijn om naar jouw stem te luisteren.ik stuur jou licht en liefde. Groet Marita

Annemarie M. Schaacke
Door

Annemarie M. Schaacke

op 08 Feb 2024

Bedankt Henk, voor je video over het Licht dat ons ver-serkt en verbindt, universeel. ❤️ 🌈😊

Grauwen M.
Door

Grauwen M.

op 08 Feb 2024

Heel hartelijk dank. De meditatie was helaas voor mij niet luid genoeg opgenomen.

Hanny Schouten
Door

Hanny Schouten

op 08 Feb 2024

Dankjewel lieve Henk dat je op het juiste moment bij mij binnenkwam via de email. Natuurlijk weet ik wel hoe het werkt, maar soms heb ik gewoon even een zettje nodig en die gaf je mij. Ik voelde me bij de hand genomen en dat is fijn. In liefde en licht.

Chérie
Door

Chérie

op 08 Feb 2024

Zó mooi Henk, de rust en liefde waarmee jij ons/mij ondersteund. Ik weet en ervaar dat het werkt maar toch…deze liefdevolle licht ondersteuning doet veel. Dank voor jouw ZIJN. 🍀

Magda
Door

Magda

op 08 Feb 2024

Wat een mooie praktische spirituele insteek om persoonlijk het helend vermogen te aktiveren🙏hartelijk dank Henk.💕

Maria de wever
Door

Maria de wever

op 08 Feb 2024

Dank zij jouw meditatie van het licht, begrijp ik nu waarom als ik dit beoefende meer moeite had met de uitademing alsof ik iets "moest" door liefde te verbinden met het hart van het Lichtwezen. Allicht is het oordeel naar mezelf te streng = ongemak.

Wicky
Door

Wicky

op 08 Feb 2024

Het licht in mij, ziet het licht in jou. Het werkt echt! Dankjewel.

Haesevoets Rita
Door

Haesevoets Rita

op 08 Feb 2024

Bedankt, Henk, om mij eraan te herinneren dat we allemaal lichtwezens zijn die dan nog met elkaar verbonden zijn. Wat een blijde boodschap!

Ria
Door

Ria

op 09 Feb 2024

Het geeft me zoveel rust, moed en hoop om naar je stem en wat je zegt te luisteren. Heel veel dank hiervoor

Magda
Door

Magda

op 11 Feb 2024

Dank voor de bijzondere uitleg Ik ontdekte dat ik zelf al heel veel toepaste , een herkenning . Ook een verbazing 🫢 Ik heb jouw video met uitleg gedeeld aan mijn dochter, kleinkinderen Mijn achterkleindochters zijn nog te klein. Dank🙏🏾🌹🌹

Hanny
Door

Hanny

op 12 Feb 2024

Hoop en vertrouwen. Dank dat je mij daarvoor weer op het juiste pad hebt gezet.

Monique
Door

Monique

op 12 Feb 2024

Ik heb het licht en liefde in mezelf ontdekt door te mediteren en veel te lezen. Ik heb ontdekt hoe ik die liefde kon laten uitstralen naar alle levende wezens op deze planeet: ik werd daardoor veganist en genas van artrose.

Aukjen
Door

Aukjen

op 16 Feb 2024

Dankjewel Henk!!! Het Licht in mij, begroet het Licht in jou! Bedankt voor je mooie e-mails.

Corrie Hakkenberg van Gaasbeek-van Schothorst
Door

Corrie Hakkenberg van Gaasbeek-van Schothorst

op 21 Feb 2024

Dankjewel Henk,Namaste, Corrie

Reactie plaatsen