De belangrijkste principes van geestelijke genezing

De belangrijkste principes van geestelijke genezing

Op deze video bespreek ik een aantal belangrijke principes van (geestelijke) genezing die vaak over het hoofd worden gezien. Ik rond de video af met een meditatie. (In geval van ziekte is het vanzelfsprekend om ook te zorgen voor goede medische begeleiding.)

Luister vooral ook naar de aandachtspunten in de
laatste 8 minuten van de video.


Ik ben benieuwd of deze video steunend voor je is? Pas jij nog andere principes toe die je helpen?
Laat een reactie achter onder aan de pagina.Over de schrijver
Henk vdf Fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Antoinette
Door

Antoinette

op 26 Jan 2023

Dankjewel, 🙏 Henk het is helemaal waar, want ik heb het zelf mogen ervaren. Prachtig hoe je het helder uitlegt. Gezonde en lieve groet, Antoinette 🌟

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 26 Jan 2023

Fijn dat je dit hebt mogen ervaren Antoinette!

Annemie Willemsen
Door

Annemie Willemsen

op 13 May 2023

Heel erg bedankt. Dit is voor mij heel fijn geweest. Het stimuleert me om door te gaan met mijn reis die ik aan het maken ben. En het is zo helder uitgelegd. Daar heb ik echt wat aan. Nogmaals bedankt hiervoor. Groetjes Annemie

Reactie plaatsen