manier waarop de schepping functioneert

De Challenge:

Je ware Zelf openbaren

De meeste mensen proberen als ‘ikje’ hun leven te controleren en in goede banen te leiden. In ieders leven is echter een veel grotere intelligentie werkzaam. Hier kun je toegang toe krijgen door het licht in en om je heen te activeren. En dat is een belangrijke focus in deze Challenge.

Een unieke Challenge vol humor, inspiratie en verrassingen die je leven diepgaand kunnen veranderen en je je hele leven bijblijven...

Wat gaan we doen?

Als je meedoet aan deze Challenge, krijg je zeven dagen elke dag een inspiratievideo om spanningen of zorgen los te laten en om meer en meer te vertrouwen op de enorme intelligentie die in het leven werkzaam is. We werken aan de hand van de zin 'I let go & let God’ en ik geef je elke dag aanwijzingen hoe je deze zin op een steeds dieper niveau kunt toelaten, zodat deze je de rest van je leven kan bijblijven en tot steun is in alles wat je meemaakt.

Snelle transformatie

Aan de laatste twee Challenge-weken die ik gaf, deden meer dan zevenduizend mensen mee, dus je wordt met je deelname deel van een krachtig energieveld dat je gaat helpen bij je transformatie. Doel: je ware Zelf uitdrukken in alles wat je doet en zegt. 

manier waarop de schepping functioneert

Een week vol humor, inspiratie en verrassingen die je leven diepgaand kunnen veranderen en je hele leven bijblijven...


Voor slechts € 10,- ontvang je:

  • Zeven lessen die je in je eigen tijd kunt opvolgen om je contact met het Goddelijke in en om je heen te verdiepen. 
  • Elke les bevat een korte inspiratievideo om contact te maken met de enorme intelligentie die in jouw en ieders leven werkzaam is.
  • De aanwijzingen kun je eenvoudig toepassen in alles wat je op die dag doet en meemaakt.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail lees je hoe je alle informatie van de Challenge kunt bekijken in mijn leeromgeving. Let op: je ontvangt deze bevestiging op het e-mailadres dat je bij betaling invult.


Check of je je bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan een mail op: office@henkfransen.nl.

5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen