Online bijeenkomst 'Autonomie in de praktijk'

Ik heb inmiddels meerdere online bijeenkomsten over autonomie gegeven, waarin ik mijn eerste stappen op dit pad deelde. Ook heb ik Jeannette vdf Lohuis, vrije kees en mijn boekje “De overheid heeft niks over mij te zeggen” onder de aandacht gebracht van mijn netwerk. Tot nu deelde ik vooral de theorie (wat houdt autonomie in?) en mijn ervaringen met de verschillende groepen binnen de autonomiebeweging.


Nu wil ik graag een stap verder gaan

Ik heb me inmiddels zo grondig in het onderwerp verdiept dat ik de principes van autonoom denken de afgelopen maanden ook daadwerkelijk ben gaan toepassen in mijn relatie met de overheid. Over deze ervaringen wil ik jullie graag bijpraten, alsook over de prachtige spirituele dimensie van autonoom zijn. Dit laatste gaat ver voorbij de relatie die wij met de overheid hebben en kan elke relatie in je leven naar een hoger plan tillen. In dat kader wil ik ook mijn belangrijkste inspiratiebron van dit moment aan jullie voorstellen: isabelle lambrecht. Zij zal live tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn en de helft ervan invullen. Hier kun je meer over isabelle lezen.   


Voor wie is deze online bijeenkomst waardevol?

Het is voor deze online bijeenkomst belangrijk dat je al iets over autonomie weet. Bijvoorbeeld omdat je mijn boekje “De overheid heeft niks over mij te zeggen” hebt gelezen of omdat je je op een andere manier al in het onderwerp hebt verdiept. Heb je mijn boekje nog niet gelezen?  Hier kun je het downloaden (de meeste mensen lezen het in 2 uur uit).Opnamen

De opnamen van de bijeenkomst kun je gedurende 7 dagen na de bijeenkomst terugkijken in mijn leeromgeving. Na betaling ontvang je de informatie die je nodig hebt om de opnamen in de leeromgeving te vinden. Opnamen bevatten enkel de inspiraties die isabelle en ik tijdens de bijeenkomst delen. Deelnemers zullen nooit hoor- of zichtbaar zijn op de opnamen.


Wat heb je nodig om mee te kunnen doen?

Je hebt een computer, laptop of tablet nodig met een goede internetverbinding. Verder is het het beste wanneer je al eens eerder aan een online bijeenkomst via Zoom hebt meegedaan. Dan weet je zeker dat alles goed voor je werkt. Anders raad ik je aan om het programma Zoom in ieder geval vooraf op je computer te downloaden.


Online bijeenkomst via Zoom

Autonomie in de praktijk
Door henk fransen en isabelle lambrecht
Donatie € 10,-


Praktische informatie

  • Voorwaarde: een goede internetverbinding. Verder is het het beste wanneer je al eens eerder aan een online bijeenkomst via Zoom hebt meegedaan. Dan weet je zeker dat alles goed voor je werkt. Anders raad ik je aan om het programma Zoom vooraf op je computer te downloaden.
  • Maandagavond 25 maart van 19.30 tot 21.30 uur.
  • Log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor de online bijeenkomst. In een tweede mail ontvang je je rekening. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • Opnamen van de bijeenkomst kun je gedurende 7 dagen na de bijeenkomst terugkijken. Ze worden de dag ná de bijeenkomst in mijn leeromgeving geplaatst. Waar je de opnamen precies kunt vinden, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.
  • Noot: De opnamen bevatten enkel mijn inspiraties en die van isabelle lambrecht. Deelnemers zijn nooit hoor- of zichtbaar op opnamen.


LET OP: Check direct na betaling of je de bevestigingsmail ontvangt

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, laat mij dat dan direct weten door een mail te sturen naar: office@henkfransen.nl.


3

Bijeenkomsten

1.500

Deelnemers

4

Nationaliteiten

485

Enthousiaste reacties