Familie-opstellingen | Henk Fransen | Hylke Bonnema
29 februari 2016 

Familie-opstellingen | Henk Fransen | Hylke Bonnema

Hylke Bonnema is de oprichter van de Academie voor familieopstellingen.

Familie-opstellingen | Henk Fransen en Hylke Bonnema in gesprek over systemisch werk

Familie-opstellingen kunnen van belang zijn bij kanker. In deze video zijn Hylke Bonnema (opsteller) en Henk Fransen met elkaar in gesprek over systemisch werk bij kanker.

Ziekte-opstellingen zijn een variatie op de bekendere familie-opstellingen. In plaats van familieleden uit verschillende generaties kunnen tijdens een ziekte-opstelling ook andere elementen worden opgesteld, bijvoorbeeld de ziekte, het symptoom, de angst, de chemotherapie of de kanker zelf. Ook worden soms belastende factoren in kaart gebracht zoals de druk die iemand ervaart van familieleden, van de maatschappij of soms ook van de oncoloog. Goede boeken over familie- en ziekte-opstellingen zijn geschreven door Bert Hellingen (de grondlegger van de familie-opstellingen) en Stefan Hausner (die net als Hylke Bonnema veel ervaring heeft met ziekte-opstellingen). Je kunt ze bestellen op bol.com.

Hylke en Henk gaven enkele keren workshops en Masterclasses over ziekte-opstellingen zowel voor therapeuten als cliënten.

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Toon de Boer
Door

Toon de Boer

op 26 Dec 2018

Aanvullend: IoPT-resonanties, Franz Ruppert, hebben mogelijk een nog groter effect omdat de client zelf onderzoek doet naar de relaties tussen symptoom en andere emotionele zaken die het zelfgenezend vermogen van zijn fysieke lichaam verminderd hebben.

Reactie plaatsen