4-daagse workshop Chi Neng met de Chinese leraar Xie Chuan

Lees onderaan de pagina nog meer ervaringen van deelnemers

Het grootste ‘medicijnloze’ ziekenhuis ter wereld

Chi Neng is een reeks van eenvoudige bewegingen ontwikkeld door Dr. Pang Ming, een Oosters en Westers afgestudeerd arts. Zijn bewegingen zijn bedoeld om de innerlijke geneeskracht aan te boren door af te stemmen op wat ze in Chi Neng het Qi-Veld noemen. Dit is in het Westen bekend als het Kwantumveld of Nulpunt-energie. In 1991 startte Dr. Pang Ming in Beijing een klein Chi Neng centrum dat in korte tijd uitgroeide tot het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld waar meer dan 300.000 patiënten vanuit de hele wereld naar toekwamen.

Leraar Xie Chuan

Leraar Xie Chuan heeft jarenlang in het betreffende ziekenhuis gewerkt. Op dit moment begeleid hij regelmatig groepen patiënten in China en in Europa. Hij komt nu voor de vierde keer naar Europa om workshops te geven. In november 2015 maakte hij kennis met Henk Fransen, waar onmiddellijk een positieve uitwisseling ontstond over het zelfgenezend vermogen van de mens. Onderstaande unieke 4-daagse workshop met Xie Chuan is voor iedereen die meer wil leren over Chi Neng en die zijn innerlijke geneeskracht wil ontwikkelen (patiënten, naasten, therapeuten en andere belangstellenden).

‘Toen ik Xie ontmoette was ik geraakt door zijn eenvoud en de impact die zijn bewegingen al in korte tijd hadden op mij en mijn mede-cursisten.’
– Henk Fransen

 

 

Chi Neng workshops met leraar Xie Chuan

  • 21-24 april 2016 in Mennorode – 85 deelnemers – VOL
  • 12-15 oktober 2016 in de Paaskerk in Baarn – 150 deelnemers – VOL

EXTRA Chi Neng workshop met Xie Chuan
17-20 oktober 2016

Tijdens deze 4-daagse workshop maak je kennis met de eenvoudige bewegingen van Chi Neng en leer je de mindset die het je gemakkelijk maakt om in te tunen op het Veld en de daarbij behorende zelf genezende vermogens. Door dit veld met elkaar gedurende vier dagen op te bouwen en te ervaren, zal je in staat zijn de oefeningen op een diep niveau thuis voort te kunnen zetten.

Praktische informatie

Xie Chuan heeft aangegeven zijn lessen belangeloos te willen geven en daarmee berekenen wij slechts de onkosten voor de organisatie en zijn reis- en verblijfskosten.

  • Waardevol voor beginners en gevorderden
  • Data: 17 t/m 20 oktober 2016
  • Lestijden: 10.30 – 17.30 uur
  • Plaats: congrescentrum Mennorode in Elspeet (Veluwe): www.mennorode.nl
  • Normale prijs: €550 inclusief de training, koffie, thee, lunch en zaalhuur
  • €200 vroege vogelkorting wanneer je je opgeeft voor 3 april 2016 (zolang er plaatsen beschikbaar zijn)

Om Xie definitief te kunnen bevestigen en daarmee zijn vliegtickets, de opties op de zaal en alle andere bijkomende kosten te kunnen garanderen, bieden wij deze korting aan.

Maak gebruik van de vroegboekkorting en leer:

  • Leer enkele van de meest effectieve Chi Neng oefeningen van Xie Chuan die lesgaf in het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld
  • Leer de mindset om af te stemmen op het Qi-Veld, Kwantumveld of Nulpuntenergie
  • Doe een intense ervaring op van het gezamenlijke opgebouwde Veld om eruit te putten voor je eigen gezondheid
  • Ontwikkel je eigen genezende vermogens
  • Volgeboekt met 190 deelnemers

Houd de agenda van de site in de gaten voor de eerstvolgende workshop (wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je daarover automatisch bericht)

Onderstaande foto is genomen tijdens mijn eerste ontmoeting met Xie Chuan.
Ik was direct geraakt door de eenvoud van zijn hart en de kracht van zijn oefeningen.

Onderstaande foto’s zijn respectievelijk van de Paaskerk (12-15 oktober)
en van Mennorode (17-20 oktober)