Page content

Zhineng: oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Zhineng: oosterse oefeningen voor zelfgenezing

In 2015 ontmoette  ik d Chinese leraar Xie Chuan die werkzaam was in het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld. Xie werkt nu in een Qigong Research-centrum, waar wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de resultaten van Zhineng. Ik voel me bevoorrecht deze bijzondere leraar aan je te mogen voorstellen. Twee keer per jaar organiseer ik een live-workshop met hem in Nederland en in samenspraak met hem heb ik ook een online cursus Zhineng ontwikkeld.

In de video hieronder vertel ik je wat deze oosterse oefeningen
voor zelfgenezing voor mijzelf betekenen…

Zhineng Qigong is een reeks eenvoudige bewegingen en houdingen ontwikkeld door dr. Pang Ming, een oosters en westers afgestudeerd arts. Deze bewegingen zijn bedoeld om onze innerlijke geneeskracht aan te boren door ons af te stemmen op wat ze in Zhineng ‘het Chi-veld’ noemen. Dit is in het westen bekend als het ‘kwantumveld’ of ‘veld van onbegrensde mogelijkheden’.

In 1991 startte dr. Pang Ming een klein Zhineng-centrum, dat in korte tijd uitgroeide tot wat werd genoemd ‘het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld’. Hier kwamen in een paar jaar tijd meer dan 300.000 patiënten vanuit de hele wereld naartoe.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Zhineng: oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Plaats een reactie


*