Page content

YES Herbal Indiaanse kruidenmix


Milde reiniging

In de alternatieve geneeswijzen wordt het reinigen en ontgiften van het lichaam toegepast om de afweerkracht van het lichaam te helpen versterken. YES Herbal is een zachte methode die je kunt toepassen terwijl je gewoon blijft eten. Het is een mix van biologische kruiden op basis van een recept van de Iqoquoi- en Objibwa-indianen. In de formule zitten kliswortel, schapenzuring, de bast van cat’s claw, rode Iep-bast en Russisch rabarber en het heeft ontgiftende en immuunondersteunende eigenschappen. Je kunt het het hele jaar door gebruiken, 1 capsule per dag.

>> Bestel hier YES Herbal voor 3 maanden.

€87 | Je krijgt 3 potten voor een heel kwartaal | Geen verzendkosten binnen Nederland

 

Ingrediënten van YES Herbal

Kliswortel Dit kruid is rijk aan vitamine B en E en bevat de mineralen en sporenelementen kalium, fosfor, chroom, kobalt, ijzer, magnesium, silicium, zink en natrium. Kliswortel ondersteunt de huid en er wordt een antibacteriële en antischimmelwerking aan toegeschreven. Kliswortel staat bekend als een ‘bloedzuiveraar’ en ondersteunt het afvoeren van afvalstoffen via de lymfe.

Schapenzuring Dit kruid is bevat vitamine A, D, E, K, B-complex en C en is rijk aan de mineralen calcium, ijzer, magnesium, silicium, zwavel, zink, mangaan, jodium en koper in. Van dit kruid wordt gezegd dat het de huid, spijsvertering en afweer ondersteunt.

Cat’s claw Dit kruid is vooral bekend om zijn immuunondersteunende eigenschappen.

Rode Iep Dit kruid werkt ontgiftend en ondersteunt de afweer en hart- en bloedvaten.

Russisch rabarber Dit kruid wordt al ruim 2.000 jaar in China gebruikt. Het is vooral bekend om haar ontgiftende eigenschappen en ondersteunt de lever.

Deze specifieke combinatie van kruiden wordt in kleine, beperkte aantallen geproduceerd. De kruiden zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en van gecontroleerde, biologische teelt. Je kunt YES Herbal continu gebruiken of het als een periodieke ontgiftingskuur inzetten (bijvoorbeeld als start van een alternatieve behandeling, na een chemokuur of gewoon 1 keer per jaar).

Laat een bericht achter