Page content

Workshop Psychosomatiek | De betekenis van organen/ziekten

Workshop Psychosomatiek | De betekenis van organen/ziekten

Je leert een unieke manier van werken waarbij de cliënt/het lichaam je de weg wijst naar meer gezondheid.

Datum                     : zaterdag 1 februari 2020.
Plaats                       : ’t Haske in Joure.
Prijs                          : € 85,- (dit is een speciale prijs voor stichting In-zicht, want normaalgesproken kost deze dagworkshop € 125,-.

Tijdens de lezing die Henk Fransen in 2019 voor Inzicht gaf deelde hij zijn 25 jaar kennis en ervaring in het werken met de geestelijk/emotionele betekenis van organen en ziekten. Aan het eind van de lezing gaf Henk een demonstratiesessie die velen raakten. Het was vooral de subtiele manier waarop hij het lichaam en de signalen ervan volgde die indruk maakte. Veel mensen gaven aan graag een vervolg te willen. En dat vervolg is er nu. In de vorm van een dagworkshop in ’t Haske en bovendien voor een speciale prijs voor Inzicht.

Wat je mag verwachten

  • Je leert in de workshop hoe je tijdens een gesprek verfijnd kunt luisteren naar de lichaamssignalen waardoor je contact met mensen verdiept.
  • Heb je misschien klachten? Dan kan deze manier van luisteren naar je lichaam een opening bieden naar de diepere betekenis achter je klacht.
  • Ben je therapeut en wil je het contact met je clienten verdiepen en sneller tot de kern komen. Dan gaat deze manier van werken je daarbij zeker helpen.

Werkwijze

Henk geeft demonstratiesesies waarnaar de deelnemers zelf kunnen oefenen. Henk geeft daarbij supervisie. Ook leer je hoe je in een paar minuten tekeningen kunt gebruiken om snel extra informatie te verkrijgen van het onbewust over een ziekte/probleem.

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp (mensen met klachten, therapeuten en verder iedereen die het contact met anderen op een eenvoudige manier wenst te verdiepen). het is belangrijk dat je een lezing van Henk Fransen hebt gevolgd over dit onderwerp of zijn e-boek erover hebt bestudeerd.

Henk Fransen is afgestudeerd als arts en deed 30 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. Hij schreef de boeken ‘Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel’, ‘Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus’, ‘Handboek kanker’ en ‘De betekenis van kanker’. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op Youtube al meer dan een kwart miljoen keer bekeken. In 2016 viel hij op door zijn visie het eerste medicijnloze ziekenhuis van Nederland te creëren – dit is een ongoing project. Meer info op: www.henkfransen.nl.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Workshop Psychosomatiek | De betekenis van organen/ziekten

Plaats een reactie


*