arrow_drop_up arrow_drop_down
Vraag & antwoord bij kanker

Vraag & antwoord bij kanker

Vraag & antwoord sessies

Ik geef heel soms een online-bijeenkomst waarin ik vragen beantwoord ten aanzien van een goede totaal-aanpak van kanker en wat je kunt doen om het zelfgenezend vermogen te versterken. Tijdens zo’n bijeenkomst breng ik de naar mijn mening belangrijkste factoren naar voren en beantwoord ik vragen van deelnemers. Het is belangrijk om te weten dat ik accenten leg die je op het internet en in boeken niet vaak tegenkomt. In die zin kunnen de bijeenkomsten verrassend voor je zijn en kunnen ze je op (heel) nieuwe gedachten brengen.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn waardevol voor mensen met kanker, voor naasten en voor therapeuten die mensen met kanker begeleiden of willen gaan begeleiden.

Eerstvolgende bijeenkomst

  • Dinsdagavond 2 februari 2021
  • 19.00 – 21.00 uur.
  • € 25,-

Voorwaarde: Je hebt zoom op je computer geïnstalleerd, je hebt een goed werkende camera en microfoon op je computer en je bent bereid actief vragen te stellen en uit te wisselen.

  • Hier kun je je aanmelden [GESLOTEN]

Direct na betaling krijg je een email met je persoonlijke link om in te loggen. Bewaar die email goed. Ontvang je deze mail niet binnen enkele minuten? Check dan je spambox.

Over de schrijver
Dolly Heitman
Door

Dolly Heitman

op 2 February 2021

Helaas kregen we deze mail pas op dezelfde dinsdag 2 feb. We hebben deze dus gemist. Stel je er ook een opnamee van beschikbaar ?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 6 February 2021

Om privacy-redenen kan ik hiervan helaas geen opnames vrijgeven.

Reactie plaatsen