NEXT LEVEL 3
Vijf online bijeenkomsten

Voor iedereen die ten minste de basiscursus heeft gevolgd

Er is geen macht buiten mij!

Elke serie bijeenkomsten van Next level heeft een ander thema. De eerste serie had als thema ‘Van oefenen naar zijn’. De tweede serie ging dieper in op ‘I let go & I let God’. Next level 3 krijgt als thema ‘Er is geen macht buiten mij!’.

Herrijs uit de as ...

Mensen die niet in de angst schieten, worden in deze tijd opgetild door de enorme toename van licht op onze planeet. Ze ontwikkelen zich snel en laten oude pijn en overlevingspatronen uit de generaties voor hen los. Ze rijzen, zou je kunnen zeggen, ‘als een Feniks uit de as op’.


Houd elkaar scherp

Een gelijkgestemde groep kan in deze tijd van spanningen en onzekerheden een grote steun zijn. Daarom start ik in de tweede helft van april weer een serie online-bijeenkomsten voor mensen die de basiscursus ‘Verhoog je trilling’ (en/of Next level 1 of 2) hebben gevolgd en die het fijn vinden om elkaar te inspireren, scherp te houden en om de universele wijsheden uit de basiscursus op een steeds dieper niveau toe te passen.

Wat er nodig is om mee te kunnen doen:

Je hebt de basiscursus 'Verhoog je trilling' nodig om NEXT LEVEL te kunnen volgen. 

Hier kun je de basiscursus tijdelijk aanschaffen met € 50,- korting

Daarnaast heb je een computer, laptop of tablet nodig met een goed werkende camera en microfoon. Tijdens de bijeenkomsten oefenen we namelijk met elkaar in de zogenaamde breakout rooms en daarvoor is het belangrijk dat je zichtbaar en verstaanbaar bent. Wanneer je nog niet eerder aan breakout rooms hebt deelgenomen, is dat in het begin misschien even wennen, maar het blijkt elke cursus weer dat samen oefenen juist de unieke meerwaarde van mijn online-cursussen is.

Praktische informatie

  • Dinsdagavonden: 25 april en 2, 9, 16, 23 mei.
  • Van 19.45 tot 21.15 uur (log een kwartier van tevoren in om te onthaasten en in de stemming te komen met de mooie muziek die ik draai).
  • Prijs voor 5 bijeenkomsten, incl. de opnames is € 20,-.
  • Elke bijeenkomst bestaat uit een openende lichtmeditatie, gevolgd door een inspiratie, oefenen en uitwisselen in de breakout rooms, vraag- en antwoordsessies en een afsluitende groepsheling.


Direct na betaling:

  • Direct na je betaling ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail vind je je persoonlijke inlog-link. Deze kun je gebruiken voor álle Zoom-bijeenkomsten van Next level 3. In een tweede mail ontvang je je nota. Beide  berichten ontvang je op het e-mailadres dat je invult bij betaling.
  • De opnames van de bijeenkomsten vind je de dag ná een bijeenkomst in de leeromgeving. Waar deze opnames precies staan, wordt uitgelegd in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt.


Belangrijk: check of je je bevestigingsmail hebt ontvangen

Mocht je de bevestigingsmail met je inlog-link niet binnen 5 minuten na betaling ontvangen, check dan je reclame-/spambox. Vind je de bevestiging daar ook niet, stuur mij dan direct een mail op: office@henkfransen.nl.


5.700+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1.800+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey Henk, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer