arrow_drop_up arrow_drop_down

Je bent geïnteresseerd in het zelfgenezend vermogen en daarom doe ik je dit unieke aanbod.

Eenmalig, uniek aanbod om al mijn online-programma's te kopen

Lees hieronder hoe het werkt

Met slechts één muisklik... kun je onbeperkt toegang krijgen tot alles wat ik de afgelopen 30 jaar heb ontwikkeld om de enorme veerkracht van lichaam en geest te bevrijden!

Het gaat om al mijn online-programma's t/m 2020 met meer dan 170 video's, 30 e-boeken en 10 geleide meditaties op audio.

Je krijgt bovendien toegang tot mijn favoriete
twee programma's uit 2019 en 2020!

Leef de beste versie van jezelf 2019

Leef de beste
versie van jezelf
2019

7 krachtige tekstbestanden om je te helpen de beste versie van jezelf te leven.


Leef de beste versie van jezelf 2020

Leef de beste
versie van jezelf
 2020

Meer dan 40 van mijn meest inspirerende video's om je te helpen élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen.En last but not least!


Ik heb de trainingen samengebracht in één inspirerende en volledig vernieuwde leeromgeving. Daarin kun je alle programma's direct, naast elkaar, bekijken. Elke training geeft je voortgang visueel weer en je kunt heel gemakkelijk van de ene les naar de andere les switchen. Van meerdere trainingen zijn handige samenvattingen gemaakt waardoor je direct de hoofdvideo's of belangrijkste oefeningen kunt bekijken. Ook kun je in een besloten leeromgeving per training uitwisselen met andere deelnemers. Tot slot worden alle updates en nieuwe video’s van een programma automatisch aan je account toegevoegd.


De programma's die je krijgt zijn: 'Versterk je zelfgenezend vermogen', 'Overgave en ontspanning', 'Programma Geestkracht', 'Zhineng, de oosterse oefeningen voor zelfgenezing 2015', 'De volledige update van Zhineng uit 2018', 'Eerste Hulp Bij Kanker Online', 'EHBK De hoofdvideo's', 'De beste versie van jezelf 2019', 'De beste versie van jezelf 2020' en 'De beste oefeningen'. 

Eenmalige kans om onbeperkt toegang te krijgen tot al mijn online programma's


Pak je kans en krijg onbeperkt toegang

tot alle beschreven programma's

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Dit is een eenmalige actie
van € 1.000,-
voor € 175,-

Mis dit niet!

Zonder korting is de prijs van alle beschreven programma's  meer dan € 1.000,-


Nu tijdelijk: ALLES VOOR €175,- (of twee termijnen van €90,-).


8+
Al mijn online-programma's t/m 2020
170+
Meer dan 170 inspirerende videos
30+

30 overzichtelijk e-boeken met samenvattingen 

10+
10 audio's met geleide meditaties en oefeningen

Ervaringen van deelnemers

Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel.


De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing. De diversiteit en compleetheid van je programma's is enorm sterk.

Ik weet zeker dat het veel mensen gaat helpen en ondersteunen naar meer kwaliteit van leven, dus mijn complimenten!


Auteur van Oersterk

Richard de Leth www.oersterk.nu

Als ik denk aan Henk zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.


Dank Henk dat je de mens centraal stelt, niet de methode. Dank ook dat je de wijsheid van de natuur onder onze aandacht brengt. Van de geneeskrachtige eigenschappen van bepaalde planten tot en met win-win-situaties in relaties. Immers alles wat op dit moment in de natuur leeft of functioneert is het resultaat van 3,8 miljard jaar lang testen in de praktijk. Waar vind je meer ervaring en wijsheid...


Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl

Henk Fransen heeft ruim 30 jaar geleden al mijn leven definitief op een positieve manier veranderd. Ik volgde toen zijn cursus ‘Leven vanuit het hart'. Ik ben hem al die jaren blijven volgen en ben onder de indruk van zijn tomeloze passie om van de wereld een betere en mooiere plek te maken.


Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen

Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl

Wat ik bijzonder vind aan Henk Fransen zijn programma's,  is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de diepere emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.

In zijn zachte liefde voor het leven, dat hij zelf al jong heeft geleerd, voel ik hoe hij iedereen wil leren van het leven te houden.


Ik ben dankbaar om samen met hem dit genezende pad verder te mogen gaan.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Geweldloze (Verbindende) Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Ik heb de programma's ingezien. Ik zag er een beetje tegenop, want ik ben niet technisch en ik studeer ook niet makkelijk.


Ik voel me doorgaans overstelpt door grote hoeveelheden informatie, maar… ik vind deze informatie super toegankelijk!


Henk Fransen is open zoals ik me voorstel dat je de informatie ook in een gewoon gesprek aan iemand zou vertellen.


Prachtig en heel overzichtelijk! 

Camilla Beekhuis

VEELGESTELDE VRAGEN

Leef de beste versie van jezelf 2019

HOE KRIJG IK TOEGANG TOT DE PROGRAMMA'S?

Direct na je bestelling krijg je een inlogcode voor de speciale leeromgeving. Je kunt dan gemakkelijk je eigen wachtwoord en gebruikersnaam aanmaken. Daarna kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met alle programma's aan de slag, zowel op je PC, als tablet of telefoon. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. Daarnaast kun je de werkboeken en de bijlages uitprinten. Op deze manier kun je ook zonder je computer schrijfopdrachten en oefeningen doen.
Leef de beste versie van jezelf 2019

WERKEN DE PROGRAMMA'S OOK OP MIJN TELEFOON?

Ja. Middels een speciaal ontwikkelde app kun je de programma's heel gebruiksvriendelijk ook op je mobiele telefoon volgen.
Leef de beste versie van jezelf 2019

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DE PROGRAMMA'S?

Je hebt onbeperkt* toegang tot alle aangeschafte online-programma's en je kunt in je eigen tempo met al het lesmateriaal aan de slag te gaan. Je kunt programma's dus gerust onderbreken wanneer je meer oefentijd nodig hebt. Het is ook geen probleem wanneer je op vakantie gaat of om een andere reden even geen tijd hebt. Je pakt daarna gewoon de draad weer op. Alle programma's zijn uitgerust met een speciale tool zodat je direct kunt zien wat je hebt gedaan en wat nog niet. Wanneer je op 'Ga verder' klikt gaat het programma automatisch verder waar je gebleven bent!

* Onbeperkt wil zeggen levenslang en tot minimaal drie jaar na een eventueel overlijden van Henk Fransen.

Leef de beste versie van jezelf 2019

IS ER EEN NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE?

Ja. Ik sta zo achter de waarde van deze online programma's dat ik iedereen een niet-goed-geld-terug-garantie geef. Mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn, dan krijg je – zonder dat je daar een reden voor op moet geven – direct het volledige aankoopbedrag terug. Je kunt de programma's dus zonder risico uitproberen.

Leef de beste versie van jezelf 2020 Henk Fransen
Overgave en ontspanning  Henk Fransen
Eerste Hulp Bij kanker programma Henk Fransen
Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen
Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen
Versterk je genezend vermogen Henk Fransen
Eerste Hulp Bij kanker programma hoofdvideo's Henk Fransen
Geestkracht  Henk Fransen
Leef de beste versie van jezelf 2020 Oefeningen Henk Fransen

Let op: deze actie is tijdelijk

*