Page content

Totaal aanpak van kanker deel 2 | Henk Fransen

In deel 1 vertelt Henk Fransen, arts over de belangrijkste fout die kankerpatiënten maken in het kiezen van een alternatieve behandeling. In deel 2 vertelt hij waar een goede behandeling aan zou moeten voldoen.

Totaal aanpak van kanker deel 2 | Waar het aan moet voldoen

Wat zijn volgens jou de belangrijkste aspecten van een totaal aanpak van kanker?
Heb je praktische tips voor anderen?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.

De meest gemaakt fout

Op de eerste video benoem ik een groot aantal factoren die van vitaal belang zijn voor een goede weerbaarheid van het lichaam. Niet om uitputtend te zijn, maar om te laten zien hoeveel factoren van vitaal belang zijn en dat deze allemaal met elkaar samenhangen. Een goede totaal aanpak van kanker moet dus ook al deze factoren recht doen.

Totaal aanpak van kanker

Ik vergelijk het functioneren van het lichaam in die zin met het functioneren van een auto. Hoe belangrijk een autostuur, gaspedaal of wielen aan de buitenkant ook mogen lijken, in het binnenste van de auto is vrijwel elk boutje en moertje van belang om de auto echt te laten functioneren. In een totaal aanpak van kanker is het dus belangrijk dat je niet 1 factor aanpakt, maar dat alle factoren op een samenhangende manier worden verwerkt.

Een expert

Als leek heb je in de meeste gevallen onvoldoende kennis om alle factoren die van belang zijn goed in kaart te brengen en op elkaar af te stemmen. Bovendien heb je als leek vaak nog blinde vlekken op wat bij jezelf het belangrijkste is. We hebben nu eenmaal de neiging om onze eigen zwakke plekken aan te gaan. Je hebt dus een deskundige (natuur)arts nodig om de voor jou belangrijkste factoren in kaart te brengen en deze op jou persoonlijk af te stemmen.

Aanbevelingen

Op het eind van de video verwijs ik naar de video’s over het versterken van je zelfgenezend vermogen en benoem ik specifieke supplement-combinaties. Onderstaand kun je je verder in deze informatie verdiepen.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste aspecten van een totaal aanpak van kanker?
Heb je praktische tips voor anderen?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.
Of deel dit bericht met je netwerk.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Totaal aanpak van kanker deel 2 | Henk Fransen


Door Dimphy Clements op 12 maart 2016

Belangrijke aspecten om kanker te helpen genezen zijn voor mij om lichaam – geest en ziel op harmonieuze wijze te laten samenwerken en op deze wijze in contact te komen met je Werkelijke Zelf, die persoon die je bedoelt bent te zijn. Daardoor kun je je volledige meegebrachte potentieel gebruiken, wat bezieling geeft in je leven en je tevens anderen kunt inspireren om hetzelfde te doen. Hierdoor wordt je een gelukkig mens wat zeker een goede bijdrage levert aan je eigen genezing.

Plaats een reactie


*