Page content

Totaal aanpak van kanker deel 1 | Henk Fransen

In deel 1 vertelt Henk Fransen, arts over de belangrijkste fout die kankerpatiënten maken in het kiezen van een alternatieve behandeling. In deel 2 vertelt hij waar een goede behandeling aan zou moeten voldoen.

Totaal aanpak van kanker deel 1 | De belangrijkste fout die vaak gemaakt wordt


Oeps door een technische fout brak de video plotseling af… klik hier voor het vervolg

Wat zijn volgens jou de belangrijkste aspecten van een totaal aanpak van kanker?
Heb je praktische tips voor anderen?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.

Ambulance

Wanneer ik op bovenstaande video over het belang van voeding voor de gezondheid vertel komt er langs het huis een ziekenauto voorbij rijden. Een wonderlijk gegeven.

Andere factoren die van belang zijn

Ik benoem nog een aantal andere factoren die van vitaal belang zijn voor een goede weerbaarheid van het lichaam. Niet om uitputtend te zijn, maar om te laten zien hoeveel factoren van vitaal belang zijn en dat deze allemaal met elkaar samenhangen. Een goede totaal aanpak van kanker moet dus ook al deze factoren recht doen.

Autofabriek

Ik vergelijk het functioneren van het lichaam met het functioneren van een auto. Hoe belangrijk een autostuur, gaspedaal of wielen aan de buitenkant ook mogen lijken, in het binnenste van de auto is vrijwel elk boutje en moertje van belang om de auto echt te laten functioneren.

Een goede alternatieve totaal aanpak van kanker: waar het aan moet voldoen

Door een technisch foutje brak de video in het midden plotseling af. Daarom kun je op het tweede deel van de video horen waar een goede alternatieve aanpak van kanker aan moet voldoen.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste aspecten van een totaal aanpak van kanker?
Heb je praktische tips voor anderen?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.
Of deel dit bericht met je netwerk.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

3 reacties op “Totaal aanpak van kanker deel 1 | Henk Fransen


Door Marion van Drunen op 12 maart 2016

Jammer Henk, zo goed bedoeld, maar ik vind video’s lastig te bekijken en meteen te onthouden wat je allemaal zegt. Ik ben niet zo snel meer met het maken van aantekeningen, dus moet ik steeds de video opnieuw bekijken (ook daar ben ik niet handig mee) Een ‘gewone’ nieuwsbrief met tekst, komt veel rustiger over en dan kun je in je eigen tempo de informatie tot je nemen.j


Door Mira Jedegisa op 12 maart 2016

En een nog wonderlijker gegeven: juist terwijl ik deze mail open, precies op het moment dat mijn oog op het woord ambulance valt rijdt hier langs huis een ambulance met gillende sirene! Synchoniciteit ten top.
Wat betreft de video’s, geldt voor mij dat ik het prettig vind om gewoon te luisteren. Ik heb al zoveel gelezen, lees nog steeds graag. Maar bij mij blijft informatie beter hangen als ik luister. Zo is ieder mens weer anders.


Door Maaike op 16 maart 2018

Ik heb zelf baarmoederslijmvlies kanker en ben naast mijn reguliere behandeling op zoek gegaan naar dingen die ik zelf kon doen. Ik vind het erg jammer dat een instituut als het Antoni van Leeuwenhoek daar eigenlijk helemaal niets aan/mee doet. Als ik eerder had geweten dat bijvoorbeeld thermotherapie bestond, had ik dat tijdens mijn chemotherapie kunnen doen. Ik heb zelf wel kurkuma ‘injecties: gegeven, door kurkuma in kokosolie op te lossen en rechtsstreeks in mijn vagina te spuiten, dit om de maag te omzeilen. Misschien dat dit bij meerdere soorten middelen effectiever is, als je geen geld hebt voor infusen.
Verder heb ik een ketogeen dieet (geen suikers en zo weinig koolhydraten dat het lichaam overstapt op een andere stofwisseling bij gebrek aan glucose) gevolgd gedurende mijn chemo, om de kankercellen uit te hongeren. Ketogeen dieet wordt niet genoemd in het Handboek kanker. Ik kwam er ook na het lezen pas achter dat het misschien beter zou zijn geweest tijdens de chemo juist wel suiker in te nemen omdat de kankercellen dan extra ontvankelijk zijn en de cytostatica beter opnemen. Het verbaasde me dat kaas in het Handboek Kanker werd genoemd als voedingsmiddel wat vermeden moet worden omdat kaas juist geen of nauwelijks koolhydraten bevat, dus hoe kan het dan een piek in bloedsuiker veroorzaken?
Verder ben ik blij met het Handboek en vind het jammer dat ik het niet vóór mijn behandeling kende. Maar ga nu wel proberen te voorkomen dat de kanker terugkeert met behulp van zijn adviezen.

Plaats een reactie


*