Page content

Immuunboost Lyme 2019

Immuunboost Lyme 2019

Dit programma is ontwikkeld om mensen met (vergevorderde) Lyme te helpen herstellen. De immuunboost werkt de Lyme (Borrelia) en eventuele co-infecties uit het lichaam. Na deze schoonmaak kan worden vastgesteld of een vervolg detoxprogramma nodig is om schade aan weefsels te helpen herstellen (dit is vooral bij langer bestaande en gecompliceerde Lyme van belang).

De Immuunboost bestaat uit een uitgebreide intake en een behandeltraject met maatrecepturen. Tijdens de intake worden metingen evrricht en vastgesteld in welke mate je immuunsysteem belast is door Lyme (Borrelia), in welke organen het zich vooral genesteld heeft, en of er sprake is van co-infecties of zware metalen belasting. Op grond van de tijdens de intake geconstateerde belastingen worden maatrecepturen samengesteld om deze belastingen uit het lichaam te werken. Het resultaat is meer energie en meer afweerkracht. Hierdoor kan het lichaam nieuwe infecties voorkomen en kan het beginnen weefselschade te herstellen. Indien nodig kan een diepere detox worden uitgevoerd om deze fase van herstel te ondersteunen…

  • De intake duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 175,-.
  • De kosten voor de maatrecepturen variëren tussen de € 750,- en € 1.500,- (co-infecties en weefselschade). Het bijbehorende behandeltraject met maatrecepturen duurt doorgaans 4 tot 6 maanden.

HOE KOM JE IN AANMERKING VOOR DE IMMUUNBOOST?

Wanneer je gediagnosticeerd bent met Lyme (of daar ernstige verdenking op hebt) dan kun je de vragenlijst, de scorelijst en de behandelovereenkomst hieronder downloaden. Print alle drie de documenten uit, vul ze met een blauwe ballpoint in en stuur ze per post naar het op de documenten aangegeven adres.

Nadat je vragenlijsten ontvangen zijn wordt je door Henk Fransen gebeld om je Immuunboost op te starten.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Immuunboost Lyme 2019

Plaats een reactie


*