Page content

Peskin – Herbal Kruidenmix voor maximale ontgifting

In de alternatieve geneeswijzen is het reinigen en ontgiften van het lichaam een belangrijke pijler in de behandeling. Er zijn tal van methoden om het lichaam te reinigen. In dit bericht besteed ik aandacht aan een kruidenmix met de naam YES Herbal. Het is gemaakt op basis van een eeuwenoud recept van de Iqoquoi- en Objibwa-indianen.

YES Herbal Kruidenmix

Op basis van de bekende Essiac thee en een eeuwenoud recept van de Iqoquoi- en Objibwa-indianen.

Yes Herbal helpt om negatieve effecten van schadelijke toevoegingen aan voedsel en andere gifstoffen in het milieu te verkleinen. Het is gemaakt met volledig biologische ingrediënten op basis van Essiac thee en een eeuwenoud recept van de Iqoquoi- en Objibwa-indianen.

Noot: Overleg in geval van ziekte altijd met je behandelend arts.

Het probleem

Onze lichamelijke afweer raakt overmand door gifstoffen in onze voeding (conserveermiddelen, bestrijdingsmiddelen, hormonen, etc) en het milieu (luchtvervuiling, straling, etc.). De optelsom van deze belastingen loopt de laatste tientallen jaren uit de hand en kan mensen op den duur ziek maken. Peskin laat in zijn boek zien hoe genoemde belastingen de cel-ademhaling vermindert en hij beweert dat het zelfs kan leiden tot welvaartsziekten als kanker. Omdat deze gifstoffen (zelfs bij een gezonde leefwijze) moeilijk volledig uit te bannen zijn is het te overwegen om periodiek je lichaam te helpen ontgiften. YES Herbal Kruidenmix kan je daarbij ondersteunen.

Inhoud Yes Herbal

We hebben het geluk dat de natuur ons een manier heeft gegeven om deze moderne gifstoffen tegen te gaan. De formule voor Yes Kruidenmix is afgeleid van de Essiac-formule, een beproefd mengsel dat al zo’n 100 jaar wordt gebruikt door de Iqoquoi- en Objibwa-indianen. Het karakter van deze formule is ongeëvenaard.

Je kunt deze elke dag gebruiken om de negatieve effecten van het vervuilde milieu tegen te gaan. De formule werkt op het niveau van de cel en ondersteunt de optimalisering van je lichaamsfuncties waardoor de schadelijke effecten van gifstoffen worden geminimaliseerd. In de formule zitten: kliswortel, schapenzuring, de bast van cat’s claw, rode Iep-bast en Russische rabarber.

Kruidengeneeskunde

De kruidengeneeskunde schrijft de volgende eigenschappen toe aan de kruidenmix van YES Herbal.

Kliswortel

Dit kruid is rijk aan vitamine B-complex en aan vitamine E. Tevens bevat het de spoorelementen kalium, fosfor, chroom, kobalt, ijzer, magnesium, silicium, zink en natrium. Kliswortel verbetert de doorbloeding naar de huid en helpt het weefsel van de opperhuid te reinigen. Er wordt ook antibacteriële en anti-schimmelwerking aan toegeschreven.

Kliswortel staat bekend als een ‘bloedzuiveraar’. De wortel helpt om gifstoffen af te voeren uit het bloed en uit het lymfstelsel. De lever, galblaas, nieren en het spijsverteringsstelsel hebben allemaal baat bij deze zuiverende eigenschappen. Kliswortel biedt tevens ondersteuning bij de afvoer van overmatige vloeistoffen en bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.

Schapenzuring

Dit kruid is rijk aan vitamine A, D, E, K, B-complex, en C. Er zitten onder andere grote hoeveelheden van de mineralen calcium, ijzer, magnesium, silicium, zwavel, zink, mangaan, jodium en koper in. Van dit kruid is bekend dat het ondersteuning biedt bij allerlei soorten huidaandoeningen, maar ook bij spijsverteringsklachten. Vitamine A versterkt het immuunsysteem door de productie van witte bloedlichaampjes te ondersteunen. Witte bloedcellen vallen schadelijke binnendringers van het lichaam aan.

Schapenzuring is eveneens rijk aan chlorofyl. Chlorofyl verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed. Een hoog zuurstofgehalte in het bloed kan de afweer van het lichaam tegen binnendringende ziekteverwekkers verhogen. Dit kruid is ook rijk aan kaliumoxalaat, dat de spijsvertering ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.

Cat’s claw

Dit kruid is effectief voor de behandeling van een reeks aandoeningen van de spijsvertering en van de luchtwegen. Het is fantastisch voor de doorbloeding en biedt eveneens ondersteuning bij de behandeling van reuma, maagontsteking, maagzweren en sommige vormen van allergie.

Rode Iep

Dit kruid is een natuurlijk antibioticum met uitzonderlijke, reinigende eigenschappen. Het helpt de aderwanden af te dekken en te smeren, waardoor het bloed beter stroomt. Het staat er tevens om bekend dat het het slijmvlies dat de gewrichten omkleedt helpt beschermen en verlichting kan bieden bij ontstekingen.

Russisch rabarber

Dit kruid wordt al ruim 2.000 jaar in China gebruikt. Het heeft zeer indrukwekkende ontgiftende eigenschappen, vooral voor de lever. Dit kruid heeft tevens antibiotische en anti-microbiële eigenschappen.

Deze specifieke combinatie van kruiden vormt een ‘klasse op zich’. In tegenstelling tot de meeste commerciële supplementen, wordt Yes™ Herbal in kleine, beperkte aantallen geproduceerd. De kruiden zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en van gecontroleerde, biologische teelt.

Deze ongelooflijke kruiden worden geteeld in ongerepte delen van de wereld, waar de omstandigheden ideaal zijn voor ieder afzonderlijk kruid. De uitzonderlijke kwaliteit van deze kruiden kom je maar zelden tegen. Als het om kruiden gaat, maakt de locatie waar deze worden geteeld verrassend genoeg het verschil.

Nadat ze geoogst worden, worden de kruiden gedroogd en in de capsules gestopt of zorgvuldig gebrouwen en met elkaar vermengd voor onze speciale formule. Je hebt slechts één capsule per dag nodig. Onze speciale kruidenformule is extreem effectief, dus je bereikt meer met minder.

Noot: Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Wanneer je wilt kun je hier een ontgiftingskuur van 3 maanden bestellen met YES Herbal

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Peskin – Herbal Kruidenmix voor maximale ontgifting

Plaats een reactie


*