5 video's en 10 stappenplan zelfgenezend vermogen
Krijg GRATIS toegang

Page content

Online cursus Zhineng met € 100 korting

Online cursus Zhineng met € 100 korting

De cursus ‘Zhineng – oosterse oefeningen voor zelfgenezing’ leert je je energie te verhogen en te richten op zelfgenezing.

AUW! Mijn knie doet zeer

Ik ben Henk. Ik ben acht jaar oud. Ik ben voor het huis op straat aan het voetballen. Ik kan heel goed voetballen.

Mijn vriendje rent met de bal naar voren. Ik zie een gaatje in de verdediging en hol met hem mee. Ik zwaai met mijn armen. ‘Schiet de bal naar mij!’, roep ik. Mijn vriendje schiet de bal naar mij. Ik kan er net niet bij. Ik probeer het toch en verlies mijn evenwicht. Een harde val.

Auw! Mijn knie doet zo zeer!

Ik grijp krampachtig naar mijn knie en mijn gezicht vertrekt van pijn. Ik ren huilend het huis binnen. ‘Mama, mama!’, schreeuw ik, ‘mijn knie doet zo zeer!’ Ik kruip bij haar op schoot. Ze houdt me vast en drukt mij stevig tegen zich aan. Ik ontspan me een beetje en de pijn is al wat minder.

Ze zegt: ‘Laat eens kijken, lieve jongen’ en ik trek mijn broekspijp omhoog. Mijn knie is rood en geschaafd en bloedt ook. Ik begin nog harder te huilen. Mama buigt zich voorover, streelt mijn knie en geeft er een dikke kus op. Zo’n kus die alleen mama kan geven. Mama is zo lief. Ik zucht en ontspan.

‘Kom op jongen,’ zegt mijn moeder, ‘je vriendjes wachten op je. Ze kunnen niet zonder jou!’ Ik ren weer naar buiten.

Zhineng – oefeningen voor zelfgenezing

Wat kunnen we leren van het hierboven beschreven verhaal? Op het moment dat ik mijn knie bezeerde, greep ik er instinctief naar. Dat is feitelijk al Zhineng. Het is een liefdevolle reactie om energie en steun naar de ‘zieke’ plek te sturen. De kus van mijn moeder is daar een nog mooier voorbeeld van. Liefde is de hoogste vorm van Chi (universele levensenergie). Die energie naar een zieke of pijnlijke plek sturen, is weldadig en zelfsgenezend.

Toch doen de meeste mensen het tegenovergestelde. Wanneer ze ergens last van hebben of een orgaan ziek is, trekken ze ervan weg. Ze veroordelen de pijnlijke plek of ervaren deze als kwaadaardig. Maar het is beter om de zieke plek met tederheid aan te raken, zodat deze zich kan ontspannen en het zelfgenezend vermogen er op gang kan komen.

  • Hoe zou het zijn om je ‘zieke’ plek met dezelfde tederheid aan te raken als mijn moeder dat deed? Hoe zou het zijn om je in gedachten voor te stellen dat een heel lieve vader of moeder er een warme kus op geeft?

Wanneer dat je aanspreekt, is de online cursus ‘Zhineng – oefeningen voor zelfgenezing’ misschien iets voor jou.

Online cursus Zhineng: tijdelijk van € 170 voor € 70

Sinds de ontwikkeling van de online cursus Zhineng, eind 2016, namen al meer dan 1.400 mensen deel aan deze cursus. Nu met de lente ook de levensenergie weer volop gaat stromen, kun je tijdelijk met € 100,- korting deelnemen.

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen

Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Online cursus Zhineng met € 100 korting


Door Hanna op 18 april 2017

Ik heb me ingeschreven voor de cursus Zhineng en ook betaald , beiden zijn bevestigd,
maar bij inloggen lukt het niet jullie te bereiken. Krijg geen verbinding, met als mededeling probleem met opladen. Ook de 5 videos en 10 stappenplan zelfgenezend vermogen geeft met de zelfde mededeling geen toegang. Hebben jullie enig idee wat hieraan te doen is? Met dank voor het antwoord
Vr.gr. Hanna

Plaats een reactie


*