Nieuwjaarsboodschap Genezend Vermogen

Lichtmeditatie met Kerst


Nieuwjaarsboodschap Genezend Vermogen

Dank je wel voor het feit dat jij dit jaar je licht zo hoog hebt gehouden. Op al die momenten dat je vriendelijk wist te blijven toen iemand onaardig deed. Op al die momenten dat je in gevecht was met iets of iemand en je besloot los te laten en je aandacht te richten op iets dat je een beter gevoel gaf. Op al die momenten dat het (erg) tegenzat en je toch het vertrouwen behield in een goede afloop. Op al die momenten dat je iemand hielp die het moeilijk had.

Ook op al die momenten dat je lief was voor een dier of dat je genoot van de natuur, de zon, de lucht of het water. Op al die momenten dat je dankbaar was voor de mensen van wie je houdt en voor de dingen waar je blij mee bent. En vooral ook op al die momenten dat je hart heeft geklopt en al die momenten dat je inademende, opnieuw, opnieuw, opnieuw! En op al die momenten dat je je best deed om nog meer uit de verf te komen.

Dank voor al die momenten in 2022 waarop jij je licht hoog hield!

Laten we ons in 2023 aansluiten bij groepen waar we ons thuis bij voelen. Samen kunnen we sneller groeien dan alleen. Wanneer meer en meer mensen hun licht verbinden, zal dat niet alleen hun eigen licht ten goede komen, het zal ook een krachtige uitwerking hebben op de hele mensheid en anderen helpen hun innerlijk licht te ontsteken.

Ik eer het licht in jou!
Henk Fransen

Ik zou het heel fijn vinden wanneer jij helemaal onder aan deze pagina 
jouw eigen Nieuwjaarswens aan de mensheid achterlaat.