Page content

New Eden: Centrum voor Zelfgenezing

New Eden: Centrum voor Zelfgenezing

Op New Eden geef ik mijn intensieve detoxretreats van 3 weken. Dit detoxprogramma omvat een krachtige reset van lichaam én geest. Ook geef ik op New Eden ‘losse’ detoxweken voor iedereen die met detox kennis wil maken. Op de video hieronder schets ik mijn visie:

Op de video hieronder maak je kennis met Christian Pankhurst, de oprichter van Heart IQ en mede-eigenaar van New Eden. Hij schetst in het kort zijn visie en geeft een overzicht van de internationale programma’s die op New Eden plaatsvinden.

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “New Eden: Centrum voor Zelfgenezing

Plaats een reactie


*