Page content

Mijn visie op optimale gezondheid

Mijn visie op optimale gezondheid

‘Alles wat ik de laatste 30 jaar van mensen met kanker
heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest
is waardevol voor iedereen.’

Het aanbieden van zowel curatieve- alsook preventieve programma’s om mensen te helpen de afweerkracht van hun lichaam en geest te optimaliseren. Dit om ziekte te voorkomen, waar mogelijk te genezen en belangrijker nog: om te helpen alle aspecten van het leven: gezondheid, relaties, werk, financiën, enz. naar een hoger plan te tillen.

Mijn behandelprogramma’s betaalbaar maken voor iedereen… is dat mogelijk?

Ik ben bezig met de uitwerking van een plan om mijn behandelprogramma’s betaalbaar te maken voor iedereen. Het betreft een geheel nieuwe manier van kijken naar de gezondheidszorg, in feite een geheel nieuwe manier van kijken naar onze samenleving en hoe we met elkaar en ons lichaam omgaan. Ik hoop in de loop van 2019 en 2020 met deze visie naarbuiten te treden en een volksbeweging te creeren die deze nieuwe manier van leven gaat ondersteunen.

Binnenkort meer video’s…

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

7 reacties op “Mijn visie op optimale gezondheid


Door Niki op 14 mei 2019

Ik ben blij met deze hoopvolle visie, het raakt me, ik kijk uit naar de volgende vidio.


Door Nell Maessen op 12 juni 2019

Lieve Henk, ja zo voelt het voor me, ik geniet van de realiteit en mooie aanpak van je boodschappen. Dank je voor het verzamelen van alle kennis en het doorgeven op een manier waarop zelfonderzoek en bewustwording wordt gestimuleerd.


Door Gabi Reijnders Dobre op 12 juni 2019

ik zou graag een afspraak bij u maken op korte termijn. Kan dit?


Door Martine op 13 juni 2019

Helemaal met je eens!! Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar je aanpak om alles voor iedereen betaalbaar te maken 🙂 Ik heb namelijk ook plannen voor België 😉


Door Ellie op 14 juni 2019

Een toegevoegde waarde in de gezondheidszorg!


Door Maria Bloem op 14 juni 2019

Beste Henk, ben telkens weer enorm gefascineerd door je.
Zou jij mbt leefwijze ook iets kunnen betekenen voor astma-patiënten?


Door Ineke op 16 juni 2019

Ik ben nog steeds heel blij met mensen zoals jij die zo dienstbaar zijn aan het welzijn van ons allen! Dank je wel!

Plaats een reactie


*