Page content

Mijn visie op optimale gezondheid

Mijn visie op optimale gezondheid

‘Alles wat ik de laatste 30 jaar van mensen met kanker
heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest
is waardevol voor iedereen.’

Het aanbieden van zowel curatieve- alsook preventieve programma’s om mensen te helpen de afweerkracht van hun lichaam en geest te optimaliseren. Dit om ziekte te voorkomen, waar mogelijk te genezen en belangrijker nog: om te helpen alle aspecten van het leven: gezondheid, relaties, werk, financiën, enz. naar een hoger plan te tillen.

Binnenkort meer video’s…

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Mijn visie op optimale gezondheid


Door Niki op 14 mei 2019

Ik ben blij met deze hoopvolle visie, het raakt me, ik kijk uit naar de volgende vidio.

Plaats een reactie


*