Maak gebruik van een krachtvoorwerp

Wat is een krachtvoorwerp?

Een krachtvoorwerp is een voorwerp, foto, boek, geschenk of nog iets anders dat jou een heel goed gevoel geeft. Je kunt meerdere krachtvoorwerpen hebben, bijvoorbeeld één die kracht geeft, één die je vertrouwen geeft en één die je in contact brengt met een gevoel van verbondenheid.

Voorbeeld van een krachtvoorwerp

Ik heb een boek van een energetisch genezer die mij in contact brengt met het vertrouwen dat er wonderbaarlijke genezingen mogelijk zijn. Wanneer ik ergens pijn heb leg ik het boek op die pijnlijke plek en laat ik de geneeskracht ervan die pijnlijke plek binnenstromen.

Variatie: je krachtvoorwerp kan ook een bepaalde gebeurtenis in je leven zijn (bijvoorbeeld een bepaalde vakantie of de geboorte van je eerste kind) of een periode in je leven dat je een bepaalde kwaliteit sterk ervoer (bijvoorbeeld een bepaald jaar of school, een bepaalde relatie of een periode waarin je veel flow ervoer). De herinnering kan je dan direct in contact brengen met de bijbehorende kwaliteit.

Maak er gebruik van

Kies een krachtvoorwerp dat een kwaliteit vertegenwoordigd die je meer zou willen ervaren. Ga één keer per dag zitten en houd dit krachtvoorwerp vast of leg het op een deel van je lichaam dat je wilt sterken. Wanneer het past kun je het krachtvoorwerp bij je dragen (of schrijf het woord op een stuk papier en doe het in je portemonnee).

Laat hieronder een reactie achter over wat voor jou een krachtvoorwerp is.