Page content

Noadin borstkankerzorg – Werkwijze

 

  • De diagnose ‘borstkanker’ is voor veel vrouwen een diepe emotionele schok.

Elke vrouw beleeft dit anders en het is niet altijd gemakkelijk om daarover te spreken. Ook voor je omgeving kan dit veel vragen en angst oproepen. Daarom start de begeleiding van Noadin altijd met een persoonlijk eerste consult bij ons op locatie. We nemen dan de tijd om je persoonlijke situatie en gegevens door te nemen. Als je wilt kun je iemand meenemen die je support. Na dit eerste gesprek kunnen we waar mogelijk meteen al doorverwijzen naar de zorgprofessional die voor jou de beste behandeling kan bieden. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je snel een second opinion krijgt als je dat wilt. Tijdens het eerste consult kijken we ook samen welke verdere begeleiding en ondersteuning van Noadin je prettig vindt.

 

Consulten bij Noadin

  • Het eerste consult vindt bij voorkeur plaats op onze locatie in Haren (onder Groningen). Mocht het in jouw situatie wenselijk zijn om het consult telefonisch te doen, of op een andere plaats, dan zijn daar mogelijkheden voor. Voor alle duidelijkheid: bij Noadin stellen we zelf geen diagnose en we doen geen medisch onderzoek. Op basis van de gegevens die jij zelf al hebt, leiden we je toe naar gerenommeerde oncologisch (oncoplastisch) chirurgen, plastisch chirurgen, internisten of andere professionals uit het ExpertiseNetwerk die het beste passen bij jouw situatie.

 

Werkwijze

Bij Noadin werken gespecialiseerde begeleiders met een geregistreerde medische AGB-code, aangesloten bij erkende beroepsorganisaties. Noadin is aangesloten bij de ABVC en NVPO. De investering voor begeleiding bij Noadin is 125 euro per uur (inclusief btw). Deze kosten worden vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Je hebt voor onze begeleiding geen verwijzing nodig.

Je kunt je aanmelden voor een intakegesprek.

Lees meer over de grote verschillen in kwaliteit in de borstkankerzorg en hoe je een chirurg kunt vinden die bij je past.

Klik hier voor de jaarlijkse wandeling met Noadin.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Noadin borstkankerzorg – Werkwijze

    Plaats een reactie


    *