Page content

Noadin borstkanker – Verschil in kwaliteit (vervolg)

 

  • Wil jij bij een borstsparende operatie geopereerd worden door een oncoplastisch chirurg of door een oncologisch chirurg die jou samen met de plastisch chirurg opereert? Dit kan op een aantal plaatsen in Nederland. De behandeling is veiliger omdat de chirurg iets ruimer kan snijden met een mooier resultaat. De kans op schone snijvlakken is daarmee ook nog eens groter.

 

Borstkanker – Kiezen voor kwaliteit

Wil jij bij een borstsparende operatie geopereerd worden door een oncoplastisch chirurg of door een oncologisch chirurg die jou samen met de plastisch chirurg opereert? Dit kan op een aantal plaatsen in Nederland. De behandeling is veiliger.

Wil jij in een ziekenhuis geopereerd worden waar de plastisch chirurg direct meedoet bij een borstverwijdering, zodat jij direct een nieuwe borst hebt? Of neem je genoegen met een opvulbaar zakje (expander) waarbij je vaak terug moet komen en nog weer opnieuw geopereerd moet worden? Dit levert mogelijk een minder fraai resultaat op en je bent nog eens minstens een halfjaar langer bezig met je behandeling. Wil jij weten wat voor jouw specifieke situatie de beste keuze zou zijn?

 

Noadin

Wil je via Noadin naar een deskundige en empathische oncologisch internist die weet van trials, sparringpartner van jou kan zijn en veel verstand heeft van begeleiding bij hormoontherapie?

Klik hier voor meer info over Noadin – Borstkankerzorg op maat.

Klik hier voor de jaarlijkse wandeling met Noadin.

 

    Comment Section

    0 reacties op “Noadin borstkanker – Verschil in kwaliteit (vervolg)

    Plaats een reactie


    *