Page content

Hoe overwin je kanker? – Tips van overlevers

Hoe overwin je kanker? Ik ben benieuwd wat jouw ideeën daarover zijn.

Deel onderaan deze pagina jouw beste inzichten over hoe je kunt overleven bij
kanker en lees ook de beste ideeën van anderen.

 

  Comment Section

  16 reacties op “Hoe overwin je kanker? – Tips van overlevers


  Door Henk op 7 augustus 2013

  Genezing van kanker

  Niemand heeft een garantie op genezing. Toch ken ik vele mannen en vrouwen die een inspirerend voorbeeld waren voor de mensen om hen heen.

  Ik heb moeders zien vechten voor hun kinderen en hoe de kinderen die liefde meenamen in hun hart. Ik heb vaders zien vechten voor een ideaal en hoe hun kinderen die kracht meenamen in hun verdere leven.
  Ik heb mannen en vrouwen gezien die echt in gesprek gingen over hun angsten, hun behoeften, over liefde en levensgeluk. En ik heb gezien hoe die gesprekken innige banden smeedde voor het leven.

  Al deze zaken hebben voor mij te maken met genezing, ook wanneer eventueel mocht blijken dat het lichaam niet volledig herstellen wil.

  Je hebt misschien kanker, maar wat mij betreft ben je je kanker niet. Kanker is misschien een verschrikkelijke ziekte (wanneer je er op een bepaalde manier naar kijkt), maar kanker kan en mag je je zelfwaarde niet ontnemen. Er zijn meerdere mogelijkheden om iets te doen en binnen je beperkingen kun je altijd liefhebben.

  Deel onderaan deze pagina jouw beste inzichten over hoe je kunt overleven bij kanker en lees ook de beste ideeën van anderen.

  Met vriendelijke groeten,
  Henk Fransen


  Door William op 8 juli 2019

  Ik heb maagkanker en waars hij lijk ongeneeslijk en drink sinds de uitslag +-2liter verse brandnetel thee hele dag en sopropo sap en ben nog steeds niet ziek en wordt het ook niet en ben 72jaar precies de maagkanker leeftijd. Gr william


  Door Ben op 6 mei 2014

  JSJ-Zelfhulp-voor-Mensen-met-Kanker geschreven door over levende van kanker gratis te downloaden  Door nicolae op 14 juli 2016

  Ref. de – tumorcellen

  Er is een kans dat de mens effectief het optreden en de ontwikkeling activiteit van kwaadaardige cellen kunnen controleren

  Tumorcellen en ziekten veroorzaakt door hen, is een complex vraagstuk met veel onbekenden en het maakt inspanningen verwachtingen van artsen en patiënten zijn vaak zinloos.
  Alle actuele informatie gehouden door een man, tumorcellen zijn praktisch onvoldoende om effectief aan te pakken vraagstukken van maligniteit. Om dit te doen, moet u eerst uit te breiden binnen de horizon van kennis met nieuwe informatie ‘sleutel’ op dit gebied, en ik heb niet overgegeven en ik deed dit met alle passie en mijn kracht in het onderzoek getiteld “All about kwaadaardige cellen en vechten ze “en nu, kan het belang van deze nieuwe bevindingen een beslissende invloed voor onze anti-tumor verdediging.
  Ik deed dit werk niet iemand te imponeren. De inzet kon hier elk moment zijn, zelfs ons leven. Ik wilde de wereld om duidelijk te weten wat is het mechanisme dat de opkomst en ontwikkeling van maligniteiten initieert en wie is eigenlijk de belangrijkste verantwoordelijke voor deze actie voor de mens om te heroriënteren en haar strategie voor een effectieve verdediging, preventief en defensief aan te passen, om maligniteit ,
  Het is niet gemakkelijk om een werk van wetenschappelijk onderzoek zo breed te maken, in een gebied vrijwel ontoegankelijk, gelegen buiten de grenzen van kennis en slagen echter enkele biologische mechanismen van onbekende kwaadaardige cellen en punten onthullen “key” kwetsbare hun gedrag, die selectief kan worden aangevallen.
  Niet spreken Duits, ik sponsor en de kosten van de vertaling en bewerking zijn geweldig, in het bijzonder te ondersteunen en verder te werken aan fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van tumorcellen.
  Sorry, deze nieuwe informatie en oplossingen op tumorcellen kon niet eerder aankomen in het publiek, om ze te verbeteren, om hen te testen juridische en licenties het gebruik ervan te krijgen.
  Hoewel veel mensen nog steeds hoop en al te wachten voor de komende jaren, om iets nieuws om effectief de menselijke gezondheid en het leven van deze ziekte te verdedigen meedogenloze tonen, nu deze nieuwe informatie met een dergelijk publiek belang, nog steeds verborgen tussen papieren en documenten mijn zonder ze een kans om speciaal te bekend in dienst van de mens.
  In deze zoektocht naar een suggestie of hulp om het bewustzijn van de wereld te verhogen, deze nieuwe informatie om deze activiteit voort te zetten of bewerken een van de vier boeken over het onderwerp, getiteld “Leven, vooral ‘dat alles over kwaadaardige cellen en vechten omvat hun (in 400 p.).
  Dank u voor uw aandacht en eventueel ondersteuning.
  Oprecht en met respect auteur van dergelijke werken

  Nicolae Gheorghe
  Ccnt_nicolae@yahoo.com


  Door henriette op 11 april 2017

  Voor de 4de keer borstkanker – heb alle conventionele behandelingen geweigerd maar nu moet ik een middel nemen om te voorkomen dat zich weer kankercellen gevormd worden. Dit middel heet “accord” en moet voor vijf jaren geslikt worden. Tevens kreeg ik een lijst mee van medicamenten die ik zal moeten nemen om de negatieve uitwerking van dit middel tegen te gaan.
  Ik ben er doodnerveus van maar het MOET omdat ik anders mijn recht verlies op een follow-up van mijn situatie. Ik weet écht niet meer wat te doen.
  Als ik voor 5 jaar die troep slik bem ik intussen 82 jaar – heeft dat nog zin??

  Dank U voor Uw aandacht,

  henriette


  Door Antonia op 22 april 2017

  Henriette, 5 jaar geleden kreeg ik borstkanker, ik moest toen tamoxifen slikken, dat heb ik 3.5 jaar gedaan, daarna zelf gestopt, dat tamoxifen nam de oestrogen uit mijn lijf, ook de oestrogen, die mijn lijf zelf aanmaakt voor alle functies.
  Als ik jouw was, zou ik bij dat Accord kijken op internet, kijk wat het is, kijk ook bij de andere medicijnen, die je moet slikken, soms kun je zien wat ze doen, probeer het voor een tijdje, ga terug naar de arts die het voor schreef, hoewel een 2e opinie is ook goed en bekijk het dan weer, maar probeer, volhouden, heb vertrouwen, dat het goed komt, ja.. het heeft zin, want mensen leven tegenwoordig langer. (om van allemaal mooie dingen te genieten)
  Ik heb je geantwoord, omdat ik het moedig van je vond om hier je verhaal te vertellen..


  Door maria op 3 april 2019

  Ik zou maar gewoon beginnen , dan “onderweg “kun je je altijd nog de vraag stellen wat je de volgende dag zou willen Lieve groet Maria


  Door Maria Van Glabbeeck op 19 mei 2019

  Drink elke dag groente en fruitsapjes vers met een Slowjuicer bereidt.Kijk voor recepten bij Gersontherapie


  Door Ger op 16 september 2017

  Top bericht


  Door Ad van Gestel op 7 september 2017

  Met een beetje terughoudenheid wil ik toch reageren op al die verhalen over kanker, natuurlijk vind ik het erg vervelend voor die mensen die dit overkomen maar toch blijkt steeds opnieuw dat men in het diepe springt en met de beste bedoelingen om toe te komen aan genezing maar men gaat voorbij aan de oorzaak, neem de oorzaak weg en de kanker zal genezen. Ga eens na waarom iemand kanker heeft, bestudeer de Germaanse Geneeskunde van Dr. Hamer en men komt tot de ontdekking dat medicijnen, chemo en bestraling niet de oplossing biedt, zoek de oorzaak op, ga voor een echte genezing en vind de juiste weg.
  Gaat men spreken over kwakzalverij dan kijk eens even naar de getallen in de reguliere geneeskunde 45.000 sterfgevallen van kanker per jaar in onze ziekenhuizen + nog 12.000 sterfgevallen door medische missers, waar denkt u dan de kwakzalvers te vinden? kijk eens op http://www.germaansegeneeskunde.info en laat Henk Fransen je begeleiden hierin mits hij dat zou willen en doen.
  Ik wens u graag beterschap en een chemo-loos lang leven toe.
  Ad.


  Door benson op 18 april 2018

  kat klinkt goed


  Door Y Deaver op 11 september 2017

  Ik heb zelf BK gehad in 2009 Ik was toen nog niet voldoende ingelicht door zelfstudie in die zin van veel lezen en luisteren naar de oorzaak Ik kan alleen voor mezelf spreken ik heb het (overleefd) in die zin dat mijn lichaam weer gezond is. Ik ben er nu van overtuigd dat mijn levens stijl zoals eten en sporten en genieten van het leven zoveel ik kan er veel mee te maken heeft. Ik heb ook een boekje gelezen van DR. Lenkei wat zegt Kanker is geen (ziekte) maar zijn tekorten in mijn lichaam. Zeer interessant vind ik


  Door Ton Perry op 1 januari 2019

  Het boek: “Radicale Remissie” door Kelly A Turner. Ondertitel: Tegen alle verwachtingen in kanker overleven. Een opsteker voor kankerpatienten.


  Door Inge Pincé op 6 januari 2019

  Na 1 jaar klassieke geneeskunde, doe ik het nu op mijn eigen manier. De oorzaak van mijn kanker ontdekken en van daaruit vertrekken. In plaats van te vechten tegen iets wat een deel van mezelf is, hou ik van mijn kanker, want ik krijg signalen om dingen waar ik al jaren mee worstel te bekijken en op te lossen. Door vanaf dag 1 van de diagnose alles neer te pennen in mijn dagboek op facebook, kom ik sneller tot inzichten en kan ik alles van me af schrijven (Inge : living with ovariumcancer)

  Plaats een reactie


  *