Page content

Immuunboost kanker 2019

Immuunboost kanker 2019

Belangrijk:
De Immuunboost kan alleen ter voorbereiding van een totale detox worden aangevraagd, niet als een losstaand onderdeel. Meer over deze totale detox kun je hier lezen…

Wij raden mensen met kanker aan hun detoxprogramma te beginnen met deze krachtige Immuunboost. De Immuunboost bestaat uit een uitgebreide intake en een behandeltraject met maatrecepturen. Tijdens de intake worden metingen verricht en vastgesteld in welke mate je immuunsysteem belast is. Denk daarbij aan sluipende bacteriële, virale en schimmelbelastingen, of zware metalen die je celstofwisseling kunnen blokkeren. Op grond van de tijdens de intake vastgestelde belastingen worden maatrecepturen ontwikkeld om deze belastingen uit het lichaam te werken. Het resultaat is meer energie en meer afweerkracht. Hierdoor kan je lichaam zich beter tegen de ziekte verweren en ontstaat er een ideale situatie voor een nog diepere detox…

  • De intake duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 175,-.
  • De kosten voor de maatrecepturen variëren tussen de € 750,- en € 1.500,- afhankelijk van de ernst van de geconstateerde belastingen. Het bijbehorende behandeltraject met maatrecepturen duurt doorgaans 3 tot 6 maanden.

HOE KOM JE IN AANMERKING VOOR DE IMMUUNBOOST?

Wanneer je ter voorbereiding op het intensieve detoxprogramma van Genezend Vermogen eerst een Immuunboost wilt doen kun je de vragenlijst, de scorelijst en de behandelovereenkomst hieronder downloaden. Print alle drie de documenten uit, vul ze met een blauwe ballpoint in en stuur ze per post naar het op de documenten aangegeven adres.

Nadat je vragenlijsten ontvangen zijn wordt je door Henk Fransen gebeld om je Immuunboost op te starten.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

46 reacties op “Immuunboost kanker 2019


Door Anita op 30 oktober 2018

Heel mooi opgezet, maar sorry, wie kan dit betalen……
Niet voor de arbeider in ieder geval!


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Ik word altijd een beetje kriegel van dit soort opmerkingen. Ik ken weinig mensen die hun arts/oncoloog of chirurg een mail sturen om te vragen waarom ze zo duur zijn (ze zijn namelijk vele malen duurder). Om nog maar niet te spreken van hoeveel een chemotherapie kost. De meeste mensen met kanker betalen bovendien honderden euro’s aan supplementen en andere behandelaren (of gewoon aan hun vakantie of auto). Dat sparen ze uit met dit programma. Het programma is verder vele malen goedkoper dan de meeste anti-kankerklinieken in binnen- en buitenland, ik verdien er weinig op (het zijn grotendeels kosten aan de behandelaren die net als iedereen eigenlijk geld nodig hebben om te eten, huur te betalen en hun kinderen groot te brengen (en belasting betalen voor uitkeringen). Tot slot is het mijn ervaring dat patienten die het oprecht verlangen meestal financiele ondersteuning krijgen van hun familie en/of vrienden wanneer ze zich kwetsbaar en moedig opstellen.


Door els vermuyten op 30 oktober 2018

Klopt allebei, maar reguliere behandelingen worden stilzwijgend vergoed, daarom is niet geweten hoeveel dit eigenlijk kost aan de gemeenschap; een ondersteunend fonds naast eigen inspanningen is inderdaad een goed idee, denk ik


Door Angelina op 31 oktober 2018

DAT JULLIE MAAR GROOT EN STERK MOGEN WORDEN ! zodat uiteindelijk iedereen ermee geholpen kan worden.
Goed werk !! en blijf volhouden !


Door Tanja op 13 januari 2019

Inderdaad Henk, ik snap mensen niet dat ze voor hun gezondheid zo weinig over hebben. Te vaak hoor ik ‘ als het niet vergoed wordt dan doe ik het niet’ Dit terwijl er genoeg geld aan vooral leuke en luxe dingen wordt gespendeerd. Wat dat betreft zou een mentaliteitsverandering door bewustwording en prioriteiten stellen een uitdaging kunnen zijn om op te pikken door de politiek/ media
Succes met dit geweldig aanbod en ik kom graag meedoen met een boost en detox week, tot dan. Gr. Tanja.


Door Chris op 13 januari 2019

Het heeft eerder te maken met realiteit als met mentaliteit.
Wanneer je het moet doen met 1400 en minder in de maand is er geen schijn om anders als regulier te accepteren of …je moet de nodige achtergrondkennis hebben.
Voor de duidelijkheid: ikzelf heb ook het reguliere niet geaccepteerd. Heb mijn eigen samenstellingen gemaakt, met succes. Maak zonder de nodige kennis is ook dit kanaal voor een grote groep mensen onbetaalbaar en jammer genoeg voor de armste en daardoor ongezondste groep medemensen.


Door Tiny op 15 januari 2019

IIedereen die deze behandeling wil volgen moet dat aankaarten bij zijn eigen verzekering omdat ze daar recht op hebben, behandeling naar hun eigen keuze, iedereen betaalt mee aan dure kankertherapie en dit kost maar een fractie voor de verzekering, als iedereen nu zijn facturen indient bij zijn eigen verzekering dan gaan er daar misschien ook een paar ogen open.


Door Marijke op 30 oktober 2018

Ik kan Anita wel begrijpen, jou ook Henk! Geld is nodig.
Maar met een uitkering of alleen aow heb je echt niets extra,s. Vaak ook geen auto en kan je niet op vakantie! Het beetje vakantie geld gaat naar onkosten, Het zou fijn zijn als de zorgverekeraar mee zou werken met vergoeden. Zijn ze nog goedkoop uit! Een chemo kuur kost €24.000
Dus dat is de hoop voor veel mensen.
Samen met de mindset worden we allemaal steeds beter!
Goed gedaan Henk, een geweldige come back.


Door Annemiek op 30 oktober 2018

Ik weet niet of dit de juiste plek is om te reageren op de verzekering maar ik denk dat ik het toch maar doe. Er is een nieuwe verzekerings vorm in ontwikkeling. Een groepje mensen zijn hier jaren mee bezig geweest. Deze verzekering betaald alle alternatieve gezondheids vormen. “Het Gezondheids coöperatief Nederland ” Google maar een beetje naar http://www.gezondheidscooperatief.nl
Het zal fijn zijn als meer mensen hier van weten. Van de huidige ziektekostenverzekering moeten we het niet hebben. Trouwens daar zijn ook veel meer andere belangen.


Door Chris op 13 januari 2019

Dat is weer uitgesteld vernam ik vandaag via een email.
Een fonds oprichten voor medemensen die dit aantoonbaar niet kunnen betalen en daaruit een bijdrage leveren is misschien een optie.


Door Kitty op 3 januari 2019

Waarom gaan mensen die chemo aangeboden krijgen, niet zeggen: “Ik zie daarvan af, en wil/beding dat het daarmee uitgespaarde bedrag in een speciaal fonds wordt gestort waaruit deze HF-behandelingen worden vergoed’. Als €24.000 aan chemo wordt ‘bespaard’, kunnen daarmee zes patiënten een alternatieve HenkFransen-behandeling krijgen. Minder bijwerkingen, minder ziekenhuisopnames, minder ontwrichting: dat moet verzekeraars toch aanspreken? Tenzij verzekeraars marionetten zijn van de farmacie, natuurlijk. Dan heeft dit plan geen schijn van kans. Maar dan zouden we de politiek moeten inschakelen. Of Radar of Kassa. Gewoon een beetje gezond verstand laten werken. Ik zie het wel zitten. De tijd is rijp voor verandering…


Door Chris op 13 januari 2019

Bij de ziekenfondsen spits krijgen dat een x-bedrag vrij besteedbaar is…de VGZ had zoiets in het verleden bij het jongerenpakket. Wie weet is dat bespreekbaar.


Door Gerda op 13 mei 2019

Er wordt heel veel verdient aan kanker patiënten.
Dat gaan ze echt niet veranderen.


Door Hans op 14 januari 2019

Beste mensen, ik volg al jaren Henk Franssen en zie hoe zo iets moois alleen voor de mensen met geld is weggelegd en dat is jammer. Het heeft niets te maken met onwil en andere keuzes maken wanneer je een bescheiden inkomen hebt. Waarom eige huizen bouwen in India, terwijl de mensen daar met geld van de organisatie dat uitstekend zelf kunnen en mensen kunnen ontvangen. Jammer, ik begin mijn geloof dan te verliezen.
Toch wens ik de mensen die wel geld hieraan kunnen besteden veel succes en hoop dat het uit mag groeien dat ook met bescheiden inkomens mensen ooit kunnen deelnemen. Het is een kwestie van tijd en geloof!
Groet hans


Door Tiny op 15 januari 2019

IIedereen die deze behandeling wil volgen moet dat aankaarten bij zijn eigen verzekering omdat ze daar recht op hebben, behandeling naar hun eigen keuze, iedereen betaalt mee aan dure kankertherapie en dit kost maar een fractie voor de verzekering, als iedereen nu zijn facturen indient bij zijn eigen verzekering dan gaan er daar misschien ook een paar ogen open.


Door Trix van der Biezen op 30 oktober 2018

Dag lieve Henk,
Ik vroeg mij wel eens zorgelijk af; “hoe lang houdt Henk dat werktempo vol?” Gelukkig heb je op tijd weten in te grijpen en deze actie bracht je terug bij jezelf. Je vond het geluk in jezelf, prachtig! En daarnaast heb je iets prachtigs weten neer te zetten.
Jouw verhaal triggerde iets in mezelf n.l. de zin “geluk vinden in jezelf i.p.v. buiten jezelf, door meer rust te nemen, de stilte durven ingaan. Ik heb dan wel geen 80 uur p.w. gewerkt, ben bovendien gepensioneerd, maar toch val ik te vaak in de valkuil om teveel op m’n schouders te laden. Onlangs ben ik al begonnen met het afstoten van dingen v.n.l. dingen die geen echte voldoening geven en jouw verhaal sterkt mij daar extra in. Dank!!


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Fijn om te horen Trix


Door Elly op 30 oktober 2018

Beste Henk,
Is dit ook voor mensen die geen uitweg meer zien in hun ziek zijn, al vele onderzoeken en behandelingen hebben gehad.? Het nu opgeven, alleen hopen op redding via een Infusio behandeling? Dit betreft een jonge vrouw, een nichtje van mij!!


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Veel valt en staat bij de instelling en diepere wens van iemand. Ik kan daar dus geen goed antwoord op geven omdat ik jouw nichtje niet ken


Door Thomas op 30 oktober 2018

Als er een fonds opgericht van mensen met een goede doel, zie ik wel een mogelijkheden voor uitbehandeld kankerpatiënten wiens niet teveel schade hebben opgelopen na de klassieke behandelingen.


Door Caroliene Rangeeni op 30 oktober 2018

Prachtig aanbod! Ik ben je dankbaar,Henk, dat je je hier zo voor ingezet hebt om dit tot stand te brengen! Fijn dat je ook beter voor jezelf bent gaan zorgen. Dan ga je langer mee:).


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Ja klopt


Door Joan Kabel op 30 oktober 2018

Geweldig wat je allemaal hebt bewerkstelligd. Voor anderen en voor jezelf
Bedankt


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Dank Joan.


Door Monique van den Beld op 30 oktober 2018

Wat is er allemaal mogelijk? Dat is de kracht van jou. Zoeken naar mogelijkheden. Als er ergens een deur dicht gaat, dan gaat er ergens anders een deur open. Mindset is zo belangrijk. De bedragen lijken groot, maar is niets als het je gezondheid betreft. Hoeveel ben je waard. Als patiënten het geld niet hebben, wat zouden ze zelf kunnen creëren om het wel bij elkaar te krijgen.
Ik bewonder je manier van werken.


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Dat is heel waar Monique, en het is meerdere keren mijn ervaring in mijn leven geweest, dat wanneer je iets echt wilt er hulpbronnen ontstaan, vaak op manieren die je niet had voorzien. Dank dat je dit inbrengt.


Door Roos op 30 oktober 2018

Dat klinkt fantastisch. Maar kan dit ook naast een lopend chemotraject?


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Dat wordt tijdens de intake onderzocht en afgestemd.


Door Monique op 30 oktober 2018

Hoi Frans, wat mooi en pijnlijke dit levensproces!’Gelukkig heeft het je op tijd laten voelen en inzien, dat hetgeen je neer wilde/wilt zetten, ook voor jouzelf opgaat en, volgens mij, voor iedereen!! Wat een mooi pad ben je ingeslagen!! Eenieder die werkelijk met hart durft en wilt voelen, kan dit beamen. Voor (nog) vel mensen zit daar een struikelblok , door oude vooronderstellingen, gedachten of andere belangen. Wanneer daar met liefde naar gekeken kan worden en deze genezend vermogen~weg wordt ingeslagen…. Welke nieuwe mogelijkheden zijn en komen er dan ~~~~~ het wonder LEVEN, zoals het bedoeld is, in dit universum


Door Ada op 30 oktober 2018

Ik wil heel graag deelnemen aan het programma. Wanneer ga je ermee starten?


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Zoals aangegeven kun je een mail sturen. Het programma begint voor iedereen op zijn/haar eigen tijd na persoonlijke afstemming.


Door M. Van Drooge op 30 oktober 2018

De suggestie van Marion Groenendal is geheel op zijn plaats. Voor mensen tot een bepaald inkomensniveau zou een fonds opgericht moeten worden om althans een deel van de kosten uit te betalen. (Vgl het vroegere ziekenfonds). Wel weer veel administratie helaas. Maar anders is het alleen voor een selectieve groep mensen.


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Heb je concrete ideeen M. van Dooge? Zullen we hierover misschien persoonlijk bellen?


Door arno op 30 oktober 2018

Ik ben fan, van jou Henk. Ik deel jou overtuiging dat er veel meer mogelijk is dan chemo en de daarbij behorende westerse gezondheidszorg. Fantastisch dat je dit aanbied! Heel veel succes! Dat er heel veel mensen baat bij mogen hebben.


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Dank Arno, fijn om te horen.


Door Erina Starink (oud- leerlinge) op 30 oktober 2018

Dag lieve man, fijn om te horen dat het je weer goed gaat, het was zo stil, stilte voor WAUW, wat fantastisch! Omdat ik geloof dat -voorkomen beter is dan “genezen”- vroeg ik me af of dit alleen geschikt is voor patiënten, zou je hier ook preventief aan deel kunnen nemen?


Door Henk Fransen op 30 oktober 2018

Zeker Erina, elke detox zijn er enkele plekken voor preventie


Door Sjef Pents op 30 oktober 2018

Ik wens je veel succes,pas goed op jezelf


Door Sandra op 31 oktober 2018

Ik ervaar respect en waardering voor je Henk!
Het “Licht” schijnt in de duisternis……
HARTelijke groet, Sandra


Door Nettie op 1 november 2018

Henk wat fijn dat het je/jullie nu wel gelukt is. Hoorde het verhaal van Robert (haha, bij jou op de hoek op terras). Wat fijn om te zien dat 2 mensen waarin ik het volste vertrouwen heb nu samenwerken. Heb nu, na 2 mnd al baat bij zijn treatment.
En ja. Ik ken hem ook. Die dicht- en opengaande deur. Die stap die je soms terug moet doen om dat wat zich wil aandienen de ruimte te geven.
Heel veel succes


Door Jef Strubbe op 10 december 2018

Proficiat Henk met deze realisatie die een vrucht is van jouw jarenlange zoeken- en studie, en jouw eerlijke en oprechte aandacht en zorg voor de zieke mens.
Mogelijk kunnen Bach remedies ook zinvol ingeschakeld worden in Stap 3.
Hartelijke groet en veel vervulling aan het project.
Jef Strubbe


Door Thomas op 10 december 2018

Is er al een fonds opgericht voor mensen met een beperkte budget?


Door Tiny op 13 januari 2019

Gezondheidscoperatief als aanvullende verzekering lijkt mij wel wat.Door Tiny op 13 januari 2019

Je kan voor €50,- lid worden en de aanvullende verzekering zal €30,- P mnd kosten. Daar krijg je dan per jaar max €750,- vergoeding voor alternatieve geneeswijzen en of medicatie , 2 e lid betaalt €22,50 P mnd. De pilot start op 1 maart.


Door Pien op 24 januari 2019

Kan dit ook naast Immunotherapie?

Plaats een reactie


*