Ik eer het licht in jou

Eindejaarsboodschap Genezend Vermogen 2020:

Dank je wel voor het feit dat jij dit jaar je licht zo hoog hebt gehouden. Op al die momenten dat je vriendelijk wist te blijven toen iemand onaardig deed. Op al die momenten dat je in gevecht was met iets of iemand en je besloot het los te laten en je aandacht te richten op iets dat je een beter gevoel gaf. Op al die momenten dat het (erg) tegenzat en je toch het vertrouwen behield in een goede afloop. Op al die momenten dat je iemand hielp die het moeilijk had.

Ook al die momenten dat je lief was voor een dier of dat je genoot van de natuur, de zon, de lucht of het water. Op al die momenten dat je dankbaar was voor de mensen van wie je houdt en voor de dingen waar je blij mee bent. En vooral ook al die momenten dat je hart heeft geklopt en al die momenten dat je inademende, opnieuw, opnieuw, opnieuw! En op al die momenten dat je je best deed om nog meer uit de verf te komen en iets voor een ander te kunnen betekenen.

Dank voor al die momenten in 2020 dat jij je licht hoog hield!

Intense tijd

Je bent getuige van een intense tijd op aarde. Misschien zit je er zelfs tot over je oren in. Het is denk ik belangrijk dat je leert je innerlijk licht hoog te houden. Dat je leert  bewust te worden van de momenten dat je innerlijk licht wat uitdooft en je misschien meegaat in angst, oordeel of scheiding. Op die lastige momenten kun je niet alleen leren je innerlijk licht hoog te houden, je kunt zelfs leren het op die momenten nog sterker te maken.

Samen

Ik heb meerdere trauma-opleidingen gevolgd en met zwaar beschadigde mensen gewerkt. Eén van de belangrijkste principes die iemand helpen uit een heel lastige levenssituatie te stappen is steun. Wanneer iemand steun ervaart kan hij sterker uit moeilijke situaties te voorschijn komen.

En wat voor een individu geldt, geldt natuurlijk ook voor een groep of hele samenleving. Zoek daarom in 2021 verbinding met gelijkgestemden. Word deel van een groep mensen waarbij je je thuis voelt. Die resonantie voedt je eigen licht en omgekeerd. Samen kun je veel sneller groeien dan alleen. Wanneer meer en meer mensen hun licht met elkaar verbinden, zal dat niet alleen hun eigen licht ten goede komen, het zal ook een krachtige uitwerking hebben op de hele mensheid en anderen helpen hun innerlijk licht te ontsteken.

Ik eer het licht in jou!

Henk Fransen

Over de schrijver
Henk Fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen