Hoe kun je je het beste voorbereiden op wat er komen gaat?

Angst

Sommige mensen zijn bang om te kijken naar mogelijke nare ontwikkelingen in de nabije toekomst. Ze denken dat deze situaties erger worden wanneer je er aandacht aan besteedt. Mijn antwoord daarop is: wanneer je een regenbui ziet aankomen, dan neem je een jas of paraplu mee en zeg je het eventueel tegen een vriend die aangeeft dat hij wil gaan wandelen. Dat komt volgens mij niet voort uit angst en het maakt de regen ook niet erger. Soms kun je gewoon heel blij zijn dat je een jas of paraplu bij je hebt (en dat je die bovendien kunt delen met iemand die dat was vergeten of het niet doorhad). 

Hetzelfde geldt voor koud weer. Wat mij betreft is er niks mis mee om lekker warme kleren te kopen wanneer de winter mogelijk koud gaat worden. En met een paar extra dekens is ook niks mis. Die kun je fijn delen met je naasten. Koud weer is geen angstscenario en met het meenemen van warme kleren maak je de winter ook echt niet kouder.

Ik ken meerdere zeer liefdevolle mensen die niet vanuit angst, maar juist vanuit hun liefde mensen aanraden niet (te) naïef te zijn en een aantal eenvoudige maatregelen te nemen. 

Op deze opname uit mijn doorgaande groep vertel ik over een aantal praktische dingen die je kunt regelen, maar óók over het versterken van je intuïtie en het contact met je hogere zelf om in de toekomst onder alle omstandigheden te weten wat je 'moet' doen: 


Meer weten over de doorgaande groepen?
Klik hier.

 

Hoe bereid jij je voor?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.