Page content

Het verzwegen verhaal over kanker van Peskin

Professor Peskin wordt wel de grootste kwantumvoedingsdeskundige van deze tijd genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van…

 

Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding.

Het verzwegen verhaal over kanker is een lijvig boekwerk van 544 pagina’s. Het maakt duidelijk dat professor Brian Peskin in staat is om de ongezouten waarheid over kanker helder en krachtig naar voren te brengen. Het boek is geschreven voor zowel de leek als de professional. Het verzwegen verhaal ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek (met name de ontdekkingen van de Nobelprijswinnaar Otto Warburg).

 

Tekort door de bocht

Peskin is echter veel punten kort door de bocht en gaat vaak lijnrecht in tegen de mening van andere grote kankerdeskundigen. Hij slaat daarbij niet zelden een denigrerende toon aan en stelt zich typisch Amerikaans op.

Dit veroorzaakt verwarring en twijfel bij patiënten (en zelfs bij artsen/therapeuten). Dit is voor mij de impuls geweest om mijn boek Alles over voeding en supplementen – Waar de deskundigen het over eens zijn bij kanker te schrijven. Dit boek vat samen waar Peskin en andere deskundigen het over eens zijn en geeft eenvoudige antwoorden op hun belangrijkste ‘strijdpunten’. Dat maakt dat je snel een overzicht krijgt op alle meningen over voeding bij kanker.

Bestel hier mijn boek Alles over voeding en supplementen

 

Teksten over ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ in de media

Onderwerpen:

  • Waarom kanker niet genetisch is (moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom)
  • Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker
  • Hoe je een tumor goedaardig houdt
  • Dat borstkanker te voorkomen is
  • Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is
  • Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker

 

Prof. Peskin en Nobelprijswinnaar Otto Warburg

Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal. Het is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht lijkt. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat er niets aan te doen is.

  • Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg – arts en fysioloog – de primaire oorzaak van kanker. Deze primaire oorzaak heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van biologisch dynamisch vlees, het zogenaamd gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.

Na jaren van uiterst nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige kankerwerende stappenplan in het boek Het verzwegen verhaal over kanker laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker.

 

Recensie

Een nieuw geluid over kanker. De informatie in dit boek is gebaseerd op onderzoeksrapporten van dokter Otto Warburg (1883-1970). Deze biochemicus heeft voor zijn baanbrekende resultaten in zijn wetenschappelijk onderzoek naar kanker in 1931 een Nobelprijs gewonnen.

Hij heeft aangetoond dat alle vormen van kanker een primaire oorzaak hebben; een tekort aan zuurstof in de cel. ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ staat vol (voedings-) adviezen om de cellen opnieuw van zuurstof te voorzien en om het lichaam in zijn geheel beter te laten functioneren; kanker is een probleem van het systeem.

De auteur heeft de onderzoeken van Warburg nagetrokken, up to date gemaakt en verder ontwikkeld. Een uitgebreid naslagwerk dat ingaat op alle vragen die men kan hebben over deze ziekte.

Groot formaat boek met twee kolommen tekst op elke bladzijde. Na elk hoofdstuk is er een lijst met verwijzingen. De vormgeving en schrijfwijze doen wel erg Amerikaans aan. Ongeveer een derde van het boek bestaat uit bijlagen, verklarende woordenlijst en begrippen, gebruikte afkortingen, index. Bevat enkele figuren en illustraties.

S. J. Bodde

Bestel hier mijn boek Alles over voeding en supplementen – Waar de deskundigen het over eens zijn bij kanker

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Het verzwegen verhaal over kanker van Peskin


Door Betsy op 4 december 2012

dit boek komt nu via 2 wegen naar mij toe.

heb het inmiddels al besteld.

ben benieuwd.

groet. Betsy.

Plaats een reactie


*