Page content

Het drie-weken-detoxprogramma in Nederland

Het drie-weken-detoxprogramma in Nederland

Een keer per jaar organiseer ik een intensief drie-weken-detoxprogramma in Nederland. Een krachtige detox voor lichaam en geest. Ik heb vandaag een serie video’s opgenomen om alle aspecten van dit programma toe te lichten.

  • Hier kun je deze video’s bekijken…
  • Wil je ook zo’n drie-weken-detox boeken? Mail mij dan via het contactformulier en geef duidelijk aan wat je wens is.
  • Wil je een lichter programma? Dat kan. In 2020 organiseer ik 4 losse detoxweken, die je ieder afzonderlijk kunt volgen of wanneer je wilt twee aaneengesloten. Zo kun je zelf kiezen hoe ver je wilt gaan. Interesse? Stuur me een mail via het contactformulier en geef duidelijk aan wat je precies wenst.
WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

2 reacties op “Het drie-weken-detoxprogramma in NederlandDoor Steffie Wouterse op 8 mei 2019

Dit lijkt mij een super interessante detoxprogramma voor lichaam en geest

Plaats een reactie


*