Gratis helingsmeditaties

Genezend Vermogen organiseert geregeld helingsmeditaties online

Het zijn korte en krachtige meditaties om je leven naar een hoger plan te tillen, het beste van jezelf in ‘het veld’ te zetten en bij te dragen aan een wereld die gebaseerd is op liefde, verbinding en respect voor al het leven. Lichtmeditatie Genezend Vermogen

Over de schrijver
Henk Fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Ria Mensink
Door

Ria Mensink

op 07 Feb 2021

Dag Henk, Ik zou graag meedoen met de gratis helingsmeditaties en daarvoor moet ik inloggen.. Maar ik heb gekeken en kan niet vinden hoe ik moet inloggen op de site.. Het staat wel beschreven, maar ik vindt het hoofdmenu niet Graag zou ik willen horen hoe ik daar komHartelijke groet, Ria Mensink

Vermeerssen Gerretje
Door

Vermeerssen Gerretje

op 15 Feb 2021

Ria, heb jij antwoord gekregen?

Henk Fransen
Gerretje
Door

Gerretje

op 15 Feb 2021

Goedemorgen, hoe kom ik bij de healingmeditatie?

Henk Fransen
Lammechien
Door

Lammechien

op 15 Feb 2021

Gerretje, In de mail waarmee de healingmeditaties zijn aangekondigd, lees je zover als je kunt. Onderaan kun je klikken op Ochtend of Avond en word je binnengelaten (09.00 of 22.00u)

minne
Door

minne

op 18 Feb 2021

de eerste dag vd helingsmeditatie voelde ik me de hele dag door gedragen. Ik was zo ontroerd door deze samenkomst, al die mensen met dezelfde goede intenties te zien. Er was een tijd, de zestiger jaren, dat ik jong en hoopvol was, me vrij voelde. Hoe hadden onze ouders overleefd in die bruin-grijze wereld, die na-oorlogse kleurloosheid? Onze "nieuwe" wereld was het tegendeel: zo vol kleur, optimisme, muziek, vrijheid en verandering...Later bleek ik me vergist te hebben. De mooie richting die onze cultuur leek ingeslagen, bleek broos en utopisch en droeg al de kiem vh tegendeel in zich. Uiteindelijk ging het zelfs helemaal de verkeerde kant op met het doorgedreven materialisme, het vergiftigen vd aarde, de oneerlijkheid en liefdeloosheid. Aquarius, aquarius,... waar ben je gebleven? Door deze grote samenkomst voor de vrede krijg ik hetzelfde feestelijke geluksgevoel als lang, lang geleden. We kunnen daadwerkelijk allemaal samen iets tot stand brengen! We hebben nu meer inzicht, meer tools, we zijn geschoold door het leven en gedreven, we weten waar ons gemeenschappelijk belang ligt, we kunnen ons verlangen richten op de juiste manier en haarscherp.. Voor mij zijn deze meditaties elke dag opnieuw ingrijpend en ontroerend. Ik ben een gelukkig spreeuwtje in die prachtige grote wolk die meewerkt om vrede op aarde te vestigen!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 19 Feb 2021

Wat heb je dat ontzettend mooi verwoord Minne!

Kristine Leenders
Door

Kristine Leenders

op 26 Feb 2021

Dit raakt me, het is zoals ik het ook heb ervaren. Imagine.....

Kristine Leenders
Door

Kristine Leenders

op 26 Feb 2021

Het is een prachtige meditatie....dat we dit gezamenlijk kunnen schenken aan onze planeet aarde vervult me met diepe dankbaarheid

Reactie plaatsen