Page content

Gerson dieet therapie | Wilko van der Vegt | Deel 2

Het Gerson dieet | De Gerson therapie

Wilko van der Vegt | Gersontherapie | Deel 2 | De zoektocht naar genezing…

Wat is jouw ervaring met voeding en kanker?
Laat onderaan deze pagina een reactie achter.

Wilko van der Vegt is een van de weinige Gerson-artsen in Europa. In deze lezing deelt hij zijn 30 jaar ervaring met de Gerson therapie en het Gersondieet.

Gerson therapie – deel 2 (de ontgifting)

In deel 2 vertelt Wilko van der Vegt hoe de ontgifting van het lichaam in de Gerson therapie toegepast wordt. Daarnaast vertelt hij over de medicatie, contra-indicaties en nog vele andere relevante onderwerpen.

Het Gerson dieet

De Gerson therapie is een van de best onderbouwde alternatieve behandelingen van kanker (en andere beschavingsziekten). Onderbouwd in de zin dat dokter Gerson tientallen genezingen volledig heeft gedocumenteerd en vastgelegd in een boek (A cancer therapy – Results of Fifty Cases and the Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy). De Gersontherapie wordt vaak gereduceerd tot dieet richtlijnen, maar in feite is de Gerson therapie een nauw omschreven combinatie van voeding, ontgifting (ook emotioneel-geestelijk) en medicatie. Wilko van der Vegt en Henk Fransen hebben ruim aandacht voor de Gerson therapie in hun praktijken in Nederland en hun retreat-centrum in Spanje.

Laat onderaan deze pagina een reactie achter.
Wat is jouw ervaring met voeding en kanker?
Vind je de informatie waardevol? Deel deze dan gerust in je netwerk.

Laat een bericht achter