Page content

Gerson dieet therapie | Wilko van der Vegt | Deel 1

Het Gerson dieet | De Gerson therapie

Wilko van der Vegt | Gersontherapie | Deel 1 | De zoektocht naar genezing…

Wat is jouw ervaring met voeding en kanker?
Laat onderaan deze pagina een reactie achter.

Wilko van der Vegt is een van de weinige Gerson-artsen in Europa. In deze lezing deelt hij zijn 30 jaar ervaring met de Gerson therapie en het Gersondieet.

Gerson therapie – deel 1 (het dieet)

In deel 1 vertelt Wilko van der Vegt over het ontstaan en de onderbouwing van de Gerson therapie en hoe je dit dieet voor jezelf kunt toepassen. In deel 2 vertelt hij over ontgifting van het lichaam en in deel 3 beantwoordt hij een aantal van de meest gestelde vragen van patiënten.

Het Gerson dieet

De Gerson therapie is een van de best onderbouwde alternatieve behandelingen van kanker (en andere beschavingsziekten). Onderbouwd in de zin dat dokter Gerson tientallen genezingen volledig heeft gedocumenteerd en vastgelegd in een boek (A cancer therapy – Results of Fifty Cases and the Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy). De Gersontherapie wordt vaak gereduceerd tot dieet richtlijnen, maar in feite is de Gerson therapie een nauw omschreven combinatie van voeding, ontgifting (ook emotioneel-geestelijk) en medicatie. Wilko van der Vegt en Henk Fransen hebben ruim aandacht voor de Gerson therapie in hun praktijken in Nederland en hun retreat-centrum in Spanje.

Laat onderaan deze pagina een reactie achter.
Wat is jouw ervaring met voeding en kanker?
Vind je de informatie waardevol? Deel deze dan gerust in je netwerk.

Laat een bericht achter