Page content

Genezen door energie met Bill Bengston en Henk Fransen

Genezen door energie met Bill Bengston en Henk Fransen

Hieronder kun je het event ‘Genezen door energie’ met Bill Bengston en Henk Fransen LIVE volgen. Onder deze LIVE-opnamen kun je eerder gemaakte opnamen uiterlijk tot 17 december middernacht bekijken. Daarna worden alle opnamen verwijderd.

Helemaal onder aan de pagina kun je vragen stellen/ervaringen delen. ’s Avonds lezen wij deze door en reageren we waar mogelijk (of we komen er de volgende dag tijdens het event op terug).

DISCLAIMER: Het is belangrijk dat we kritisch blijven, zelfs ten aanzien van de wetenschappelijke onderbouwing van Bengston zijn experimenten; mensen zijn immers geen muizen. En ook al zijn er bij mensen inmiddels ook opvallende effecten gemeld, de aantallen en de uiteenlopende omstandigheden waaronder deze plaatsvonden maken het moeilijk deze effecten als wetenschappelijk bewijs te kunnen aanvoeren. Toch kunnen we volgens mij onze ogen niet sluiten voor de uitkomsten van Bengston zijn onderzoek en wil ik zijn methode met mijn netwerk delen om samen te onderzoeken wat we ermee – naast een goede medische diagnose en behandeling – kunnen bereiken.

VIDEO 1 betreft een introductielezing waarin Bill Bengston met name praat over de (vaak verrassende) resultaten van zijn onderzoek in het laboratorium.

VIDEO 2 begint met het beantwoorden van vragen uit het publiek. Daarna wordt met name dieper ingegaan op de juiste attitude van genezen. Dit als voorbereiding op het beoefenen van de Bengston-methode: het zogenaamd cyclen (het versneld afspelen van beelden).

VIDEO 3 Het leren van de cyclingmethode (theorie en een beetje oefenen)

VIDEO 4 Het leren van de cyclingmethode (veel oefenen en een beetje theorie).

VIDEO 5 gaat over het beoefenen van de cycling-methode.

VIDEO 6 gaat over hoe Bengston het cyclen ontdekte.

VIDEO 7 gaat over het enorm versnellen van het tempo van cyclen.

VIDEO 8 gaat over een ontdekking die Bengston in zijn laboratorium deed: heling is een automatisch, onbewust antwoord op een behoefte.

VIDEO 9 gaat over hands-on-healing.

VIDEO 10 begint met tal van vragen en antwoorden en eindigt met een demonstratie van  hands-on-healing.

VIDEO 11 Op deze video wordt een opdracht gegeven om hands-on-healing te oefenen.

VIDEO 12 beantwoordt vragen als hoe lang moet je behandelen? Hoe vaak en met welke tussenpozen? Bij welke ziekten kun je het toepassen? Bij welke ziekten werkt het het beste? En wat het verschil is tussen ernstig ziek en het eigenlijke stervensproces?

VIDEO 13: Op deze video leer je over waar je op moet letten wanneer je katoen met geneeskracht/informatie oplaadt en ho je het kunt gebruiken om te behandelen.

VIDEO 14: De eerste paar minuten gaan over de essentie van de Bengstonmethode. Daarna praten we over hoe je de Benstonmethode na het event kunt blijven toepassen, hoe je je bij een van de helingsgroepen in Nederland en Belgie kunt aansluiten en wat voor oefeningen je tijdens een bijeenkomst kunt doen. We bespreken verschillende vormen om samen te oefenen: live-bijeenkomsten, Skype-bijeenkomsten en een bijzondere vorm om Whatsapp te gebruiken om de Bengstonmethode te oefenen. De deelnemers van het event gaan elke dag van 18.00 – 18.10 uur het cyclen oefenen met een helende intentie voor alle deelnemers: live en live-stream. Tot slot: informatie over het gebruik van de Bengstonmethode bij verschillende ziekten.

Vraag & Antwoord:
Stel hieronder je vraag of deel je ervaring. Waar mogelijk zullen Bill of ik antwoorden (of we beantwoorden je vraag tijdens de workshop en is deze op een van de video’s te beluisteren).

De 1e ochtend was er een technische storing waardoor de eerste 140 Facebookreacties daarover gaan.Vanaf 140 reacties zijn er tal van vragen en antwoorden die het lezen meer dan waard zijn.

De ‘niet-Facebook vragen’ (hélemaal onderaan de pagina)  en onze antwoorden daarop zijn ook leerzaam!

Noot:
We hebben de technische problemen van de 1e ochtend opgelost. Ook hebben we de kwaliteit van de video’s verlaagd en de duur ervan verkort. Hierdoor zijn de opnamen op alle computers beter af te spelen. 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

196 reacties op “Genezen door energie met Bill Bengston en Henk Fransen


Door Louise Heldt op 7 december 2019

Klopt het dat het nu pauze is? Ik krijg nu pas voor het eerst beeld.


Door Ignace Van Eeckhout op 7 december 2019

Kunnen we de opnames meer dan één keer bekijken?
Het lukt precies niet. Kan dat?


Door elly vogel op 7 december 2019

er was een vraag gesteld over, krijg jij als gezond persoon kanker als je met kankerpatiënten werkt.
die is beantwoord, maar het tweede deel van die vraag was (dacht ik) hoe zit dat als je met criminelen (of anderszins) werkt. heb je kans om ook crimineel te worden?


Door Henk Fransen op 7 december 2019

Ik ga deze vraag aan Bill voorleggen Elly


Door Ingrid de Kruijf op 7 december 2019

Ik zit in een zee van energiegolven, terwijl ik online meedoe.


Door Marianna op 7 december 2019

Brengen wij nu onze cycling lijst van ons bewustzijn naar ons onderbewustzijn?


Door Henk Fransen op 7 december 2019

Dat is een manier om het te verwoorden Marianna


Door Joyce op 7 december 2019

ik vraag me af of mijn plaatjes wel zo individueel zijn als ik dacht want de rode draad is dat ik van het leven wil genieten (of dat nu met een vakantie, nieuwe auto, biologisch voedsel of wat dan ook is). Daarnaast kreeg ik bij de laatste keer oefenen geen beelden maar een soort klikjes in mijn hoofd mijn bewuste mind kon de drumslag niet meer volgen.
Ik kreeg ook spontaan een heel ander beeld (meer een film die veranderde). Ik vraag me dus af of ik het wel goed doe.


Door Henk Fransen op 7 december 2019

Ja maak concrete wensen waarvan je kunt genieten Joyce, dus concrete vakanties, een concreet heerlijke biologische maaltijd etc. In het begin moet je je helemaal in de plaatjes inleven met al je zintuigen. Daarna kun je ze geleidelijk aan sneller afspelen, op een gegeven moment ga je sneller dan 1 per seconde, de gevoelens worden dan vager, uiteindelijk vloeien beelden ook samen. Maar je kunt in het begin geen stappen overslaan.


Door Wilma Zwarthoed op 7 december 2019

Ik heb een vraag over de kanker bij muizen. Wat als je een groep muizen hebt waarvan de ene helft met borstkanker en de andere helft met een andere soort kanker is ingespoten. Je behandeld de helft met de borstkanker, geneest dan ook de groep met de andere soort kanker? Dus kun je een groep met verschillende klachten tegelijk behandelen?


Door Henk Fransen op 7 december 2019

Mooie vraag Wilma, ik ga hem met Bill bespreken


Door Joke op 7 december 2019

Ik vind het moeilijk om bij de beelden plaatjes te krijgen. Het zijn meer gevoelens. Ik weet dat jullie daarop in gegaan zijn, bijv. het gevoel van die auto die door de bocht rijdt. Heeft het zin om als tussenstap plaatjes bij de gevoelens te zetten.


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Ja, zo te horen werkt dat voor jou Jok.


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Joke


Door Hans Jeunhomme op 7 december 2019

Dag Henk,
Allereerst waardering voor Bill en voor jou. Ik heb met 7 mensen de livesteam meegemaakt. Het was goed, en toch heb ik een vraag.
Bill heeft wel 10 keer op verschillende manieren duidelijk gemaakt dat we iets moeten oefenen wat in het onbewuste moet gaan functioneren. Zoals bij leren lopen, fietsen en zeer helder autorijden. Als je denkt welke handelingen je uitvoert heb je gelijk een ongeluk.
Het stoort dan een beetje dat de uitleg over de top herhaald is, en dat er dan weinig oefening overblijft. We need practise; why talk so much. Temeer daar de lijst die we hebben kan veranderen en verbeteren door te relecteren over hoe het gaat tijdens het oefenen. Ik had 7 van de 24 wensen die, door te oefenen, niet goed werkten. Ik verdiep me nu waarom en dat levert weer veel op. Dus ook weer nieuwere wensen die dichterbij mijn hart liggen.
Maw de praktijk zuivert de beelden waarmee we werken.
Dit gevoel werd gedeeld in ons groepje, en daarom wil ik voor morgen vragen:
Bill asjeblieft meer oefenen en dan reflectietijd om te scherpen. Teveel uitleg brengt mij daarvan af. En ook het werken met anderen is misschien later pas handig; als we een beetje op dreef zijn met cycling…..
Nou, ik hoop dat je het zegt en dat Bill het niet als kritiek opvat. Ik doe graag mee aan het verbeteren van het seminar…..


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Ik ben het helemaal met je eens Hans en ik heb dit ook al meerdere keren met Bill besproken.

Zijn theorie is zeer waardevol, maar ik denk dat zijn theorie nog waardevoller zou worden wanneer die meer gekoppeld wordt aan de eigen ervaring. Dus een beetje theorie en dan oefenen. Vervolgens het delen van ervaringen, theorie en weer oefenen, enz.

Toch ben ik superblij dat deze unieke persoon uit het laboratorium, deze échte wetenschapper, op zíjn eigen manier het contact met ons aangaat en zijn uiterst boeiende en verrijkende kijk op het leven deelt. Ook is het goed te bedenken dat we nog drie hele dagen hebben om te oefenen! En ook nog de rest van ons leven :-)) Dank voor je reactie Hans (en ook je eerdere reacties di ik gelezen heb)


Door Dymph op 8 december 2019

Het vele herhalen stoort mij niet. Er zit een mooie opbouw in. Ik realiseer me dat veel oefening nodig is, ook buiten de webinars.


Door Joyce op 8 december 2019

Mijn eerste lijst stond vol met materiële zaken, mijn derde lijst gaat meer over vervulling, liefde, genieten, in contact zijn met al wat is enzovoorts. Dat vind ik bijzonder om te ervaren, alsof ik nu meer in contact met mijn hartverlangens kom. Ben benieuwd of dit verschil maakt in het oefenen met cyclen. 🙂


Door Joke op 8 december 2019

Ik herken dat Joyce en hoe maak je daar een plaatje van if een imagine


Door Joyce op 10 december 2019

Hai Joke,
Ik zoek dan plaatjes die dat gevoel van vervulling, genieten enzovoorts bewerkstelligen.


Door Louise Heldt op 8 december 2019

Zondagochtend, de livestream doet het niet


Door Nelly op 8 december 2019

Hoe zit het met terugkerende wensen, zoals maandelijks bv. sauna, massage, schoonheidsspecialist, ed? Ik heb begrepen dat als je wens vervuld is hij van de lijst af moet omdat je het anders weer kwijt raakt. Of je hebt een vriendin en je wilt er nog een bij? Zet je die dan wel op de lijst of juist niet?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

1) de sauna kun je gewoon in je agenda plannen als het zo duidelijk is als je schrijft.
2) Een nieuwe vriendin en het gevoel dat dat jouw schenkt zet je wel op je lijst. Als het een bekende is die je als vriendin wilt moet je het vragen, anders kun je je haar precies zo ideaal voorstellen als je wilt.


Door Pascale Kniesmeijer op 8 december 2019

Last night in the shower with my eyes closed I experienced an inner film of golden glittering sparkles. Very joyfull. But I felt in my body extremely tension especialy in my belly. Is my mental state faster in adapting the cycling than my fysical body?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

It seems like Pascale


Door Joyce op 8 december 2019

De ene keer lukt het me wel om plaatjes te zien, de andere keer niet en lijkt het alsof ik blanco ben en soms een film zie of 1 plaatje waar ik bij blijf. ik blijf twijfelen of ik het goed doe en voel verwarring, frustratie. Dus volgens Bill goed. 😉


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Het gesputter van je denken in de eerste fasen van oefenen is normaal. Dit tegensputteren van het logische denken gebeurt vaak in de vorm van goed-fout denken, vergelijken, twijfel, verwarring en frustratie.


Door Marijke op 8 december 2019

Wat hebben jullie Bengston en Henk zelf voor ervaringen met Cycling? Otewel: wat kunnen jullie inmiddels afstrepen van je lijst?


Door Marijke op 8 december 2019

Wat tedoen als je meer auditief of sensitief bent ingesteld dan visueel? en je dus niet zo zeer in plaatjes “denkt”?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Stel dat je een auto wilt en auditief bent, dan hoor je de motor tijdens het starten en tijdens het rijden (en wanneer je het leuk vindt het gieren van de banden wanneer je een scherpe bocht maakt :-))


Door Tineke op 8 december 2019

Boeiend allemaal…maar 20 plaatjes in mijn hoofd zonder mijn lijst, dat gaat niet bij mij…werkt het ook als ik zonder de lijst ergens cycle met minder plaatjes?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Op den duur is het geen probleem. In het begin kun je ook nog niet aan alles tegelijk denken tijdens het autorijden. Geef jezelf wat tijd.


Door Maria op 8 december 2019

Ik heb alle plaatjes in de lemniscaat gezet, met cycling vallen de plaatjes weg, maar blijft het figuur van lemniscaat alleen over, die ik rondga. Is het de bedoeling dat ik dit figuur ook weer loslaat? Als ik nu denk of ik cycle zie ik dus de lemniscaat, is dat dan weer ritueel of patroon?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Ik kan dat op grond van je info niet met zekerheid zeggen… hoe voelt het voor jou?


Door Ad Berkien op 8 december 2019

soms wil ik mensen ergens mee helpen en dat geeft me dan een goed gevoel.
maar door de lijst te oefenen promote ik mijn egoisme. betekend het dan dat er een verschuiving plaats vind als het gaat om iets te doen voor anderen?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Het kan zijn dat het helpen van anderen verschuift naar een groter bewustzijn van wat het helpen van anderen jouzelf brengt. Het kan ook zijn dat het helpen van anderen meer onthecht wordt omdat je minder verwachtingen hebt. Het kan nog vele andere dingen zijn, want iedereen beleeft dingen op een unieke manier.


Door Brigitte op 8 december 2019

Tijdens de break is het contact verbroken. Ik cycle op een nieuwe verbinding


Door Tineke op 8 december 2019

Vorig weekend deed ik een cursus volgens Joe Dispensa, prachtig vervolg dit. Nu een technische vraag: ik heb een lastige ziekte, kan ik een plaatje maken van mijzelf uit een periode dat ik nog niet ziek was?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Je plaatjes betreffen jouw ideale toekomst, niet (een herhaling van) het verleden…


Door Ankie op 8 december 2019

voor mij zijn de sterren in het universum .een hulpmiddel


Door Hans Jeunhomme op 8 december 2019

Kun je de pijn, of de moeheid, of andere klachten ook als een motor gebruiken, zoals de emoties, voor het cyclen? Ik werd bij de laatste oefening heel moe en zwaar, en ook ontspannen.


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Ja, elke ervaring is energie en kun je als brandstof voor het cyclen gebruiken.


Door Marijke op 8 december 2019

misschien hebben we het gemist: wat is het verband tussen het genezen van muizen van kanker naar Cyclen?
Marijke en Brigitte


Door ernestine op 8 december 2019

vraag als ik cycling doe met een veld bolletjes die bewegen opgeschud worden.Bij emotie boos gaan ze sneller, bij emotie gelukkig vredig worden ze juist rustiger. Dus dan lijkt het de energie niet te versterken? Klopt dat? (er verandert wel wat)


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Dat kan


Door itie op 8 december 2019

Bij het cyclen gooi ik alle “plaatjes” tegelijk de lucht in. Ik zie ze dan niet apart meer. Is dat ok of mis ik iets? Komt een bepaald item dan wel van de “grond”?
Het voelt dan alsof ik uit mijn hoofd getrokken wordt en mijn lichaam staat ahw. onder stroom. Als ik ze in een draaiende fan zette ging deze tegen de klok in draaien. Ik zelf had gedacht het met de klok mee te laten draaien. Hierbij zelfde fysieke ervaringen als boven beschreven.
Is dat een goed iets? Cycle ik dan eigenlijk wel?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Klinkt goed


Door Henriëtte op 8 december 2019

Meestal is mijn cirkel buiten mijn lichaam aan het draaien, maar soms lijk ik in het centrum van de cirkel te zijn. Wel in rust. Is dat ok? Maw is de lokatie van je middel, in dit geval mijn cirkel, van invloed?


Door Henk Fransen op 8 december 2019

Als dit jouw manier van versnellen is is het goed.


Door Hans Jeunhomme op 8 december 2019

Ik wil mijn vraag toch specifieker stellen.
Ik heb door mijn ziekte klachten, als neuropathische pijn, fysiek moeheid, opgeblazen gevoel.
Kun je die klachten ook als motor gebruiken bij het versnellen van het cyclen?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

De symptomen niet, maar de emotie of pijn die je erbij ervaart wel.


Door Marijke op 8 december 2019

Is er een ander voorbeeld van de synchronisatie dan tussen Bengston en Margaret? zijn zij man en vrouw. dat kan invloed hebben


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Bill deed in de uitleg alsof hij het was met zijn vrouw Margaret. In zijn experimenten waren het andere mensen (helers en patiënten).


Door Daniëlle van Lieshout op 8 december 2019

Dag Henk,
Als eerste mijn complimenten zeg, wauw! Jullie weten daar een sfeer te creëren die zelfs op afstand voelbaar en werkbaar is.
Zelf ben ik uitvoerend OncoReflex® therapeut en heb vorig jaar een les van je gevolgd. Nu volg ik al het hele weekend met grote interesse en enthousiasme de live beelden. Ik luister en doe mee met het oefenen, helaas zonder sparringpartner.
Een vraag die me niet loslaat gaat over het opstellen van de wensen. Zeker ook omdat kanker centraal staat bij deze techniek van het cyclen. Zijn er deelnemers met kanker die in een item zetten dat ze graag helemaal kanker-vrij zijn? Ik vraag het me af omdat ik zelf graag zou wensen dat ik weer opnieuw kan horen met mijn dove linkeroor en zien met mijn blinde linkeroog.
Ik ben onzeker om het op mijn lijst te zetten, omdat ik hiermee terecht kom bij de grenzen van wat in de realiteit mogelijk is …
Graag lees ik een antwoord omdat dit mijn inzicht in de lijst zeker zal verdiepen. Bedankt!

Met hartelijke groet,
Daniëlle van Lieshout


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ja Danielle, dat kun je doen. Je kunt je bijvoorbeeld voorstellen dat je heerlijk van je favoriete muziek geniet terwijl je je rechteroor dithoudt :-). Bedenk zelf een plaatje waarin je linkeroor in de toekomst werkt en stel je vervolgens voor dat je het nu ervaart. Belangrijk voor al je wensen is dat je er een beleving bij hebt. Wanneer je je het helemaal niet voor kan stellen werkt het niet of minder.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

… je rechteroor dichthoudt… en dat je een beleving hebt bij je plaatje wanneer je er ‘los op intuned’, want tijdens het versneld afspelen valt de beleving van alle plaatjes weg.


Door Tineke op 8 december 2019

Kan ik ook een envelop sturen met een haar van mij?????


Door Marieke op 8 december 2019

kun je, als je zelf ziek bent, ook in de rol van healer zijn? Iemand anders die ook ziek is ‘behandelen’?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Jazeker!


Door Marjan op 8 december 2019

Als genezen van dieren ook werkt in de mri (met gesloten envelope), waarom dan handoplegging? Kan dat dan niet ook een ritueel worden? En wellicht ook zonder handoplegging hetzelfde resultaat?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Dit is hoe het proces zich heeft ontwikkeld voor Bill en het meest effectief lijkt. Alles kan inderdaad een ritueel worden. Of dat gebeurt kun je alleen voor jezelf vaststellen.


Door Marjan op 8 december 2019

Over een symbool. Het hart! The beat!!


Door Henk Fransen op 9 december 2019

:-))


Door Monique op 15 december 2019

Grappig, ik zie dit nu pas, maar ik heb er zelf een hartje voor getekend om te gebruiken.


Door Joke op 8 december 2019

Henk, je zei vanmiddag dat je ook kan oefenen op een plant op een foto van een dier. Kan ik ook oefenen op een foto van een persoon, of ben ik dan teveel betrokken.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ja dat kan maar alleen wanneer je toestemming hebt van die persoon! Een dier of plant hoef je geen toestemming te vragen.


Door Elly Vogel op 8 december 2019

ik ben een live-streamer en woon in Amsterdam. zijn er meer mensen wonende in Amsterdam die willen oefenen met de bengston methode?


Door Danielle op 9 december 2019

Ja, dat lijkt me fijn.


Door Elly op 10 december 2019

Daniëlle is dat een reactie op mijn vraag of er mensen in Amsterdam zijn?


Door Danielle op 15 december 2019

Ja, en ik ben samen met een vriendin die ook verder wil oefenen.


Door Elly Vogel op 10 december 2019

Hallo Daniëlle ik stuur je mijn emailadres en zag dat Julius ook geïnteresseerd is, zal hem ook een mail sturen.Door julius op 10 december 2019

Beetje laat gezien, maar desalniettemin: jaDoor Pascale op 10 december 2019

Ik woon ook in Amsterdam en doe graag mee.Door Renata op 8 december 2019

Is het mogelijk om tijdens het oefenen het geluid aan te laten op de livestream?
Zonder geluid viel voor mij de sfeer weg. Geluid mag dan wel zachter.
Mijn gedachte voor de bonding ging gelijk naar een regenboog.


Door Elly op 9 december 2019

dit geldt ook voor mij.


Door ernestine op 8 december 2019

Ik volg de cursus livestream en woon in Dieren zijn er mensen die de cursus volgen en in de omgeving wonen en morgen tijdens de cursus willen oefenen met de Bengstonmethode en daarna ?Door Marijke op 9 december 2019

Hoi Ernestine, Net vandaag of orgen, maar wel daarna…( ) XX


Door Marijke op 9 december 2019

Mag ik ook meedoen? Marijke uit NIjmegen


Door Ronald op 8 december 2019

Ik heb niet meegekregen wat de gemeten factor is werd die aangeeft dat er heling plaatsvindt, en dan weer niet. Ik zag wel de balkjes in de grafiek. Is daar nog iets over te zeggen?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Er is een duidelijke synchroniciteit tussen de EEG van de heler en ontvanger wanneer de heler in de healing modus gaat (intentie plus cycling). Dat dat gebeurt is duidelijk zichtbaar, hoe dat werkt weet Bill niet.


Door Marijke op 8 december 2019

“t is nu avond. Zijn jullie ook al bezig met Re-cyclen 🙂


Door Henk Fransen op 9 december 2019

:-), ja een deel van de groep is met elkaar aan de slag gegaan. Voelde heel goed.


Door Siet op 9 december 2019

Zijn er mensen in de buurt van Wolvega, Bontebok, Katlijk,[Friesland] die samen willen cyclen?


Door Nelly op 9 december 2019

Ik woon in Leeuwarden Siet en wil wel samen opgaan


Door Amelie van Dun-Aerts op 9 december 2019

Na iedere pauze kom ik met moeite in de live stream, alle knopjes proberen, aan-uit, refresh, (f5) hebben meerdere mensen daar last van? Mis dus de opstart.
>tweede vraag: ik woon in Hilvarenbeek N Brabant, zijn er meerder live streamers in deze omgeving die samen willen oefenen en ervaringen delen?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

De meeste mensen hebben er geen last van Amelie, maar van sommige anderen hoor ik hetzelfde als wat jij schrijft. Ik heb er geen verklaring voor.


Door Marieke Visser op 9 december 2019

Amélie ik ervaar hetzelfde! Ik woon in Breda en zou dolgraag samen oefenen. Ik ben zelfs ooit in je praktijk geweest!


Door Amelie van Dun-Aerts op 10 december 2019

heel fijn Marieke, misschien zijn er meer mensen in onze omgeving die mee willen doen


Door Mechelies van Schendel op 10 december 2019

Dag Amelie, ik woon in Oosterhout NBr.


Door Mechelies van Schendel op 10 december 2019

Dank jullie wel voor deze workshop. Ik ben er heel dankbaar voor!
Ik vind het allemaal nog wel erg lastig en voel me inderdaad nog gefrustreerd met het cyclen. Het is moeilijk te weten wanneer je het goed genoeg doet. Ik heb het idee nog te veel met mijn verstand te willen doen. Ik zou ook erg graag contact hebben met anderen hierover. Ik woon in Brabant.


Door Amelie van Dun-Aerts op 14 december 2019

Mechelies, we zijn in ieder geval al met 3 mensen uit Brabant. We kunnen ook de mai lvan Henk Fransen afwachten met de kandidaten per provincie, dan kijken wie waar in Brabant woont en geïnteresseerd is?


Door Marga op 9 december 2019

Beste Henk, Ik heb een aantal vragen:
-Is de hands on healing alleen voor fysieke klachten bedoeld? Is er ook ervaring met psychische klachten?
-Als de healy zegt dat hij een healing wil voor bijv. kuit en de handen van de healer worden getrokken naar heel ander gebied, wat doe je dan?
-Als de klacht vermoeidheid is, volg je dan als healer gewoon waar je handen naartoe willen en leg je die daar neer?
-en tot nu heeft Bill een uitgebreid voorbeeld gegeven van de wens, een drum (welke kleur, wat doe je ermee, hoe ruikt ie, welk geluid maakt ie, hoe groot is ie etc.) ; een duidelijk materiele wens met een heel concreet beeld, nl. de drum. Zou jij(of Bill) zo’n uitgebreid voorbeeld kunnen geven van een meer psychische wens, dus even door die hele trein van onderdompeling en wat komt daar dan voor beeld bij.
Dank je wel.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

1) De Bengstonmethode is bruikbaar voor alle klachten
2) Je volgt je handen
3) Ja
4) Kies en concrete gedetailleerde situatie/gebeurtenis in de toekomst waarin je de hoedanigheid die je wenst (bijvoorbeeld, rust, geluk, vertrouwen) ervaart.


Door marianne sorgedrager op 9 december 2019

waarom pathologisch oordelen over mensen die heel gevoelig zijn; het heeft mij gekwetst in een mooie kwaliteit


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ik hoor dat je geraakt bent Marianne. Bengston oordeelde echter niet in die zin, hij legt direct daarna uit waarom hij dat woord gebruikte.


Door Tineke op 9 december 2019

Moeilijke vraag misschien: geen leukemie, maar ook verkeerde cellen, M proteine. Ik werd ook behandeld en M proteine is omlaag. Wat nu als het tgv cycling weer omhoog gaat? Hoe leg ik dat uit aan mijn hematoloog?


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ja, dat is een moeilijkheid. Dat is ook waarom Bill vaak zegt, deze methode is (zeker wanneer het proces via een verergering verloopt) niet voor de ‘slappelingen’. Je kunt dit alleen doen wanneer je diep vanbinnen voelt dat het het juiste is voor jezelf. En ook wanneer je elke uitkomst accepteert. Je hebt nooit garanties. Gelukkig verloopt heling niet altijd via een verergering.


Door Christine op 9 december 2019

Gisteren veel herkenning in het verhaal van de vrouw in Toronto. Ik wil van elk item een uitgebreide tekening maken en eerst met 1 onderwerp de cycling doen en dan telkens 1 ding toevoegen. Ik heb mezelf ook in het midden van de cirkel gezet in verbinding met het Al.
Er was ook de herinnering aan mijn man als ik hoorde over de muizen die naar de linkerhand gingen bij de heling. Als (vreemde honden) langs mijn man lopen en mijn man maakt contact met hen (doet dat bijna altijd) dan ploffen sommige honden tegen hem aan als ze voorbij hem komen wandelen. Dit zijn dan honden met een traumatisch verleden… mijn man ‘helpt’ ‘honden en katten vaak in 1 sessie van hun trauma af door verbinding met hen te maken voor een bepaalde tijd.
En het ECG of EEG die gelijk werd gebeurde gisteren ook met ons toen we even buiten gingen wandelen en ik tegen mijn man zei, we kunnen nu cyclen, en op dat moment werd onze stap even gelijk, wat vaak moeilijk is omdat mijn man een snellere stap heeft. Het was dan ook maar even omdat hij toen ook begon te cyclen en hij weer de snelle stap had.
Ik ben ook blij met het aanhalen van de emoties vandaag want ja ik voel ook hoe ik in een emotie gezogen wordt, ik laat het dan toe en ga met mijn erwtebrein dan even dieper van waar komt het… om dan alleen met dat plaatje, wat geleid heeft tot de emotie verder te gaan.
Deze morgen heb ik de plaatsjes dan in de mantra: om mani pad mi hun gezet en laten circuleren in mijn lichaam. Daarbij kwamen sommige plaatjes geprojecteerd vanuit mijn hart op een scherm voor mij alsof mijn hart een projector was.
VRAAG: Laat ik me te veel afleiden door de mantra te gebruiken in combinatie of is het ok?
VRAAG van mijn man: kan ik ook huizen, plaatsen ‘helen’ met deze techniek? bv. na een onaangename gebeurtenis, ruzie, overlijden.. of bij veel geobelasting (wateraders, breuken vd aarde, verschillende aarde lagen..) en dan samen met de mensen, mensen trekken vaak een plaats aan die hen iets vertelt…


Door Henk Fransen op 9 december 2019

1) Misschien, dat kun je alleen zelf beoordelen vanbinnen.
2) Ja


Door Elly op 9 december 2019

het is zo ergelijk om elke keer het begin te missen. kan de technici 7 minuten eerder aansluiten?


Door Renata op 9 december 2019

Please, mag het achtergrond geluid aan tijdens het oefenen?????


Door Marijke op 9 december 2019

Hey Babaloba, Come And GO, Inieminemanimo,
We cycle so,
we cycle in the morning and we cycle in the night
WE cycle in the evening when the stars re shining bright 🙂


Door Henk Fransen op 9 december 2019

🙂


Door Corine op 9 december 2019

graag hoor ik meer over de manier van behandelen op afstand en het ´laden´van materiaal. Ook lijkt het me heel bijzonder om de heling middels geluid te ervaren. (de bonus)


Door itie op 9 december 2019

Kan ik als wens op mijn lijst toevoegen dat het cyclen versneld en automatisch vooral verloopt, dus dag en nacht doorgaande ? Zonder dat ik eraan hoef te denken dus. Symbool misschien perpetuum mobile? Of bv. een ventilator? Hoe weten of wens is uitgekomen? Misschien als ik iets aan het doen ben en Bill pops op o.i.d. Ben voor gemak!


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Alles wat je wenst en wat je je concreet kunt voorstellen mag op je lijst.


Door Ineke op 9 december 2019

Na de opmerking van Bill van daarnet om 15 uur 07 heb ik aan mijn lijst toegevoegd. storing and recording.. (Met de ervaring en het gevoel en het dadwerkelijk uitgevoerd hebben dat we samen (we staan tenslotte allemaal op elkaars lijst)het katoen en het water hebben opgeladen)

PS: Het geluid valt steeds weg.Door Tineke op 9 december 2019

Ik had een leuke droom over een lieve muis!


Door Ad Berkien op 9 december 2019

moet de patient ook cyclen


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Het moet niet, maar het wordt sterk aangeraden.


Door Tineke op 9 december 2019

Hoe zit het met immumotherapie? Minder giftig dan chemo, maar hoe zit dat met de energie…Henk vertaalt geweldig, wat een klus! Chapeau!


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ik heb Bill nog niet eerder over immunotherapie horen praten…


Door Elles op 9 december 2019

Iedereen heeft nu wel een auto en aanwijsapperaat
Graag nu wat meer niet materiële voorbeelden graag


Door Elly op 9 december 2019

hoe kom ik op facebook?Door Ronald op 9 december 2019

Als het goed is dat je klant zelf ook cycled, moet je hem dan een hele cursus geven? We hebben ook meerdere dagen nodig om het te leren!


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Je leert het je client stap voor stap gedurende het behandelproces, dus eerst een wensenlijstje maken, dan versneld afspelen, etc. Elke stap is waardevol.


Door Thea op 9 december 2019

Ik kijk de live stream vanuit het buitenland – met een paar dagen vertraging … Ik ben nu bij dag 1 (video4). Jullie hebben het steeds over plaatjes zien… Op de lijst is er alleen plaats voor woorden. Wat is de bedoeling als Bill gaat drummen? Plaatjes zien/voorstellen met behulp van de woorden op de lijst? Plaatjes zien, zonder dat de lijst erbij komt? Een soort ‘bladeren’ in plaatjes? Dat is me niet helemaal duidelijk.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Bij elk woord kies je een representatief plaatje of symbool. Tijdens het cyclen speel je deze plaatjes na elkaar af, steeds sneller en sneller.


Door Adelheid Daamen op 9 december 2019

Lieve Bill , Margaret en Henk en alle mensen ook achter de schermen (technici enz. die dit allemaal mogelijk maken)heel hartelijk dank voor alles wat jullie allemaal met mij delen. Ik ben diep ontroerd en dankbaar hier voor. Liefs van Adelheid.
Ik ben een ”live streamer” en is het mogelijk, dat ik een lijst krijg van mensen, die in mijn buurt (Wijchen bij Nijmegen) wonen, die dat willen, om mee te cyclen en oefenen.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Wij gaan eerst vragen wie akkoord is om op deze manier emailadressen uit te wisselen…


Door Amelie van Dun-Aerts op 9 december 2019

Er komt nog een halve dag cursus, toch alvast een hartelijk dank je wel aan Henk, Bill, Margret, alle medewerkers en mede cursisten. Tot morgenvroeg!


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Dank Amelie


Door Hans Jeunhomme op 9 december 2019

Dag Henk,
Heeft Bill (of jij) ervaring met cyclen voor beenmergkanker?
Ik heb een agressieve vorm van Waldenström en heb heel lang geloofd in het verhaal van healers dat deze kanker veel te diep weg in de botten zou liggen om te genezen. Ook ik had daar baat bij, want mijn geloof was ook dat ik hieraan dood zou gaan. Dat de ziekte een soort kelk met gif voor boetedoening was in mijn leven, die ik tot de laatste druppel zou moeten leegdrinken. Gelukkig ben ik daar sinds twee weken vrij van, en voel dat er veel mogelijk is. Vandaar mijn vraag.


Door Henk Fransen op 9 december 2019

Ja, de ervaring is dat elke vorm van kanker beïnvloed kan worden.


Door Marieke Visser op 9 december 2019

Zijn er meer mensen die zich nu deze dagen ook ziek voelen of verergering van klachten hebben?


Door Christine op 9 december 2019

bij mij komen er vooral emoties naar boven, soms heel heftig. Ik voel wel van alles bewegen in mijn lichaam maar heb in mijn stadium van CVS al een hele weg afgelegd dus al veel opgeruimd aan onderliggende problematieken… dat helpt me nu wel denk ik. Ik ben nu vooral heel blij dat ik de cycling kan leren als die sterke emoties naar boven komen. Ik ben heel blij met dit weekend.


Door Hans Jeunhomme op 9 december 2019

Nog een reflectie:
Als ik het goed begrijp heeft het cyclen met een intentie het effect van genezing of healing. Maar je bent niet intentioneel aan het genezen of het healen. En je bent ook niet met dat proces bezig.
Waarom noem hij het cyclen met een intentie dan niet: ‘Healing without healing’ of ‘Curing without curing/healing’?


Door itie op 9 december 2019

Misschien wel uitgelegd, maar is het mij ontgaan. Wat is het verschil tussen informatie en energie?


Door Ineke op 10 december 2019

Ik voel geen tinteling in mijn hand nadat ik het katoen heb opgeladen en mijn hand beweeg., heb ik dan niet lang genoeg geladen of is mijn cyclen dan nog niet goed uitgevoerd?
Als je water wil laden, neem je dan een kopje? of kun je ook een hele fles in 1 keer laden?
Heeft wifi en wellicht 5G nu al of in de nabije toekomst invloed op de behandeling.
Bij veel van dit soort behandelingen wordt aangeraden om de straling (wifi etc) zo veel mogelijk uit de buurt of uit te zetten tijdens het bezig zijn op deze manier. Of maakt dat niets uit?
Kun je wifi en 5G met cyclen neutraliseren?
Vaak wordt ook aangeraden om niet te drinken of te roken (nou doe ik dat niet, maar ik ben er toch nieuwsgierig naar) voor en na de behandeling. Is dat iets om als advies aan de client te geven of maakt dat niet uit?
Hoe kunnen we als live streamers oefengroepjes vormen, of in combinatie met degenen die aanwezig geweest zijn?
Kunnen we ook nog in de komende periode vragen blijven stellen aan jou?
Dat waren voor nu de vragen, verder wil ik jou Henk complimenteren voor je rustige manier van vertalen en zo nu en dan het aanmoedigen van Bill om naar het volgende punt te gaan. Zo ook voor Margret. Alvast erg bedankt voor het organiseren van dit event. Groetje, Ineke
(In de eerste 10 minuten na de pauze in de middag (maandag) viel er gesproken tekst weg, is dat nog erug te halen?)


Door Ineke op 10 december 2019

Vanmorgen nog verder gegaan met katoen opladen en nu voelde ik ineens een tinteling in mijn hand. Ben het gelijk aan het toepassen op mijn schouder.


Door Ronald op 10 december 2019

Ik ben niet erg visueel ingesteld het reproduceren van de plaatjes lijkt voor mij teveel op onthouden, ik krijg ze ook tot nu toe nooit allemaal. Omdat ik mezelf ook wel eens heldervoelend noem ben ik nu aan het testen. Cyclen met het gevoel bij het plaatje lijkt wel iets beter te gaan. Is er nog een tip om te weten of het goed werkt?


Door Amelie van Dun-Aerts op 10 december 2019

Persoon die ik op afstand mee behandelde heeft behoorlijke lichamelijke klachten. Op de 2e dag van behandeling ontstond er spontaan een nieuw verbeterd contact met oude werkgever, was voorheen vijandig


Door Pascale op 10 december 2019

2 vragen:
– Bill Bengston vertelde dat de healing vergelijkbaar is microwave. De “hitte” van de healing komt niet in de huid maar in het weefsel/organen. Kan je dan een patient een healing geven die ontstekingen heeft?
Bill’s voorbeeld dat hij de wens van de coma patiënt respecteerde. En degene weer in coma bracht. Werkt dat op dezelfde wijze als de healing? Met de intentie neem wat je nodig hebt?


Door Ernestine op 10 december 2019

Gelderland
Dieren


Door Danielle op 10 december 2019

Noord-Holland


Door Marianna Kok op 10 december 2019

Noord-Holland


Door Inge van Weeren op 10 december 2019

zuid Holland


Door Amelie van Dun-Aerts N Brabant op 10 december 2019

Geluid valt soms weg en beeld staat stil. Ik hoorde wel dat we een mail mogen sturen over de toestemming om de mailadressen te delen. Bij deze mijn toestemming om onderstaand mailadres te delen.


Door julius op 10 december 2019

Noord-Holland


Door Tineke op 10 december 2019

Wat mooi dat je het hebt over Hamer, ik miste altijd die toevoeging van jou bij Hamer. Een vriendin is zo overleden aan uitgezaaide borstkanker, homeopate, zo jammer.
Ja, soms heeft het lichaam wat hulp nodig. Zou je nog iets willen vragen over immuumtherapie?


Door Lucia van Oyen op 10 december 2019

Tineke, is was ook ontroert. Heel fijn deze toevoeging van Henk, dat hulp bij heling nodig kan zijn en daar o.a. de Bengston methode een goede hulp is. Het geeft me meer vertrouwen om hulp bij heling te aanvaarden.


Door Corine op 10 december 2019

is er ervaring met mensen die bv een donornier of kunsthartklep heeft? Is dit geen contra-indicatie?


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Bill heeft hiermee weinig tot geen ervaring.


Door Joke op 10 december 2019

Noord-Holland


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Reageer per mail zoals aangegeven op video 14


Door Lida Duijn op 10 december 2019

in Video 8 wordt gezegd: heling is een automatisch, onbewust antwoord op een behoefte.
Kan je dan ook zeggen “dat je een persoon alleen kan healen als die persoon er de noodzaak van inziet, of dat die persoon het echt wil.


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Ja en meer dan dat. De behoefte aan heling is niet alleen bewust maar ook onbewust en zit bovendien op meerdere niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel. De mens is daarin complexer en vaak tegenstrijdiger dan dieren. Dat maakt het behandelen van dieren makkelijker


Door Corine op 10 december 2019

ik ben gisteren in bad gegaan waar ik het water geladen had. Heerlijk!


Door Renata op 10 december 2019

Gisteren een kennis (woont nu in Oostenrijk) op afstand behandel, zij heeft extreme hoofdpijnklachten over gehouden na een ernstig verkeersongeval. Regulier kon niets meer voor haar betekenen. Krijg net een app terug dat haar nek meer ruimte kwam, later wel meer druk in hoofd en oren. Verder verminderen de algemene klachten.


Door Joyce op 10 december 2019

1) Is Chapter 1 en Chapter 2 metaforisch bedoeld of
2) bedoelt Bill hiermee handout 1 en handout 2 of
3) zijn boeken/cd’s of
4) iets anders?


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Hij heeft tijdens de workshopeen kaartje uitgereikt met aan de ene kant ‘Wees speels’ (hoofdstuk 1) en aan de andere kant ‘Vermijd rituelen’ geprint (hoofdstuk 2).


Door Renata op 10 december 2019

Margret, Bill and Henk……Thank you voor deze playfull livestream workshop


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Dank je!


Door Louise Heldt op 10 december 2019

Wat een mooie dagen! Dank aan iedereen die hieraan heeft meegewerkt. En Henk..wat een geweldige vertaler ben jij!!!


Door Henk Fransen op 10 december 2019

:-)…Door Henk Fransen op 10 december 2019

Reageer per mail zoals aangegeven op video 14


Door Amelie van Dun-Aerts op 10 december 2019

Via Live Stream was het toch goed te volgen, slechts kleine periode dat het beeld stil stond en geluid even weg viel. Was zelfs heel goed om de workshop op deze manier te volgen!! Prachtig medium. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank aan allen!!


Door Hillegonda op 10 december 2019

Ik had gehoopt dat er ook nog iets verteld zou worden over het opslaan op muziek(dragers). Wordt dit later misschien nog gedeeld in de groep of op de website geplaatst ? Het lijkt mij heel mooi om dit met muziek mee te kunnen geven.


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Nee, Bill zag het als bonus en is er niet aan toegekomen. Hij onderzoekt dit momenteel en in de toekomst zal er meer info over komen.


Door Petra Breedijk op 10 december 2019

Ik dank alle lieve mensen die het mogelijk hebben gemaakt dit geweldige evenement te beleven. Er is een nog diepere rust en weten in mij gekomen over informatieheling.


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Dank Petra!


Door Betty op 10 december 2019

Ik woon ook in Leeuwarden, heb meegedaan aan de live-stream en wil graag met anderen (liefst live) cyclen.


Door Henk Fransen op 10 december 2019

Reageer per mail zoals aangegeven op video 14


Door Willie Griffioen op 10 december 2019

Graag wil ik geplaatst worden op een lijst en mijn e-mailadres mag verspreid worden: w.griffio1@gmail.com.
Adres Bloemendaal 131, 4614 CZ Bergen op Zoom (West-Brabant. Ik hoop dat er iemand in mijn buurt woont. Ik heb in mijn eentje thuis alles gevolgd.


Door Ellen op 10 december 2019

Heb het live event gevolgd in maart. Sindsdien cyclen we met een groepje van 5 elke avond. We gebruiken dan onze eigen cyclelijstjes, en per avond staat één van ons centraal; daar richten we de helende energie specifiek op.Het bevalt ons heel goed! Overigens heb ik zelf via een GIF Maker-app een GIF gemaakt. Daarin zet je al je beelden, en die kun je dan heel snel afspelen. Als je daarnaar kijkt als je begint met cyclen, en dan ook nog snel met je ogen knippert, komt voor mij het cycleproces heel makkelijk op gang. Inmiddels voel ik de warmte al uit mijn handen gaan stromen op het vaste cycletijdstip, nog zonder iets te doen. 😉 Soort Pavlov-reactie blijkbaar. Heb in de afgelopen maanden ervaren dat het wel ook belangrijk is je ‘wensenplaatjes’ regelmatig tegen het licht te houden en waar nodig te verwijderen of juist nieuwe toe te voegen.
Wil tot slot graag mijn complimenten overbrengen voor de online presentatie van deze meerdaagse! Overzichtelijk gedaan zo, fijn.


Door Henk Fransen op 13 december 2019


Door Petra Kaemingk-de Lange op 10 december 2019

Wat een fijne workshop/lifestream. Iedereen echt enorm bedankt voor de prachtige inspiratie en het delen van kennis en ervaringen.

Standing Henk Ovation.
Standing Bill Ovation.
Standing Margaret Ovation.
Hartelijke groet, Petra


Door Henk Fransen op 13 december 2019

Dankjewel Petra, ik voel je enthousiasme


Door Brigitte op 10 december 2019

Sommige mensen zitten zijn heel goed in het tonen van emotie. Als je dat in mindere mate hebt. Is het effect dan ook minder?


Door Henk Fransen op 13 december 2019

De healing waar Bill het over heeft heeft weinig van doen met emoties.


Door Joke op 10 december 2019

Ik ben zo blij dat ik meegedaan heb. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Ik had geen maatje, maar ben blij dat er mogelijkheden zijn om met een groep te cyclen en te oefenen. heb mijn e-mail adres al per mail doorgegeven.


Door Willie Griffioen op 10 december 2019

LIFE STREAM, 5 dagen in mijn eentje voor de laptop, ik ben gesloopt, ondanks stenen die mij tegen straling beschermen. Ik, Willie Griffioen vraag hulp voor mijn algeheel welzijn.


Door therezy peeters op 11 december 2019

Dag Willie, ik wil je graag opnemen om op afstand te behandelen en zal dit ook vragen in het groepje dat ik hoop te vinden/maken.


Door Joke op 11 december 2019

Ik herken dat Willy, ik zat ook alleen achter mijn laptop en was gisteren ontzettend moe en vannacht heel slecht geslapen. Vandaag voel ik mij beter.


Door Tonjoeska op 11 december 2019

Ja heel herkenbaar!


Door Pascale op 10 december 2019

Graag wil ik Henk, Bill en Margaret bedanken voor deze geweldige informatieve en speelse workshop. Tevens de moed om al 35 jaar geleden het onderwerp helen op een wetenschappelijke wijze te onderzoeken. Er een methode voor te ontwikkelen en het met de rest van de wereld te delen voor geïnteresseerden. Wat een drive en een commitment. Chapeau voor alle drie. En Henk bedankt voor het vertalen en de leuke interacties met Bill. Ik heb zelden op zo’n leuke speelse en informatieve wijze geleerd. En ik bedank vooral mijn lieve vriendin voor deze grootse gift om deel te nemen aan deze workshop. Plus alle deelnemers, want we zijn op onze eigen wijze nu connected! Daar hebben wij geen provider voor nodig.


Door Henk Fransen op 13 december 2019

Dank voor je hartelijke woorden Pascale


Door agnes op 10 december 2019

Beste Henk, Zou het ook ietsje langer mogen dat we de lifestream kijken . Ik ben niet zo snel in de informatie tot mij te nemen. . Nu pas bij Video 2. Gelukkig heb ik het weekend vrij. IK vind het super boeiend en fijn dat ik soms nog even terug kan spoelen.


Door Elly op 11 december 2019

Er werd gezegd dat de healers waar Bill mee werkt op afstand behandelen tijdens b.v. de afwas. zij hoeven niet hun handen te gebruiken om b.v. een foto vast te houden maar hoe doen zij het dan? Alleen vanuit de intentie (tijdens het cyclingen) en aan de te behandelen mens/dier te denken?


Door Henk Fransen op 13 december 2019

Ja


Door Willie Griffioen op 11 december 2019

Bergen op zoom (West Brabant) voor de tweede maal toestemming om mijn e-mailadres te verspreiden: w.griffio!@gmail.com
Voor de tweede maal heb ik de laatste sessie beluisterd, dat is het voordeel van LIFE STREAM. En nu graag persoonlijke ontmoetingen met Bengston-beoefenaars.


Door Henk Fransen op 13 december 2019

Beste Willie, wil je me een mailtje sturen naar office@henkfransen.nl. Zet in de onderwerpregel je provincie. In mijn mail kan ik het ordenen. Hier niet.


Door margit Kuiper op 12 december 2019

Ik dank mijn lieve overleden vriendin Léonne die met mij samen deze workshop zou volgen, dat ze mij hierop attent maakte.
Helaas heeft ze het niet gehaald. Ze is in gedachten geweest deze hele vierdaagse, waarvan ik erg genoten heb. Het heeft veel dingen voor mij bevestigt die ik aldoor al geweten heb vanuit mijn hart. Ik ben heel speels aan het cyclen en ik wil Bill en Henk en Margret van harte bedanken dat ze ons dit hebben willen geven. Ik hou contact en wil graag met anderen in zuid -Limburg gaan ‘cyclen’ hartegroet Margit


Door Henk Fransen op 13 december 2019

Dank voor je bericht Margit en je ruime hart. Wil je me een mailtje sturen naar office@henkfransen.nl met je verzoek te oefenen in Limburg. In mijn mail kan ik het ordenen. Hier niet.


Door Elles op 12 december 2019

Ik mediteer regelmatig
Gisteren heb ik dat gecombineerd met cycling
Het ging toen razendsnel,ik zag niet eens het molentje meer
Maar alleen voelde ik beweging
De spinning in mijn hoofd,het was prettig
Ik heb 13 video’s gezien. Maar ik mis nr 14. De tekst staat er wel maar niet de video.? Bedankt voor alles


Door Elles op 12 december 2019

Toch magie Ha Ha
Video 14 is er ineens


Door Anna ter Steege op 16 december 2019

Ik kan video 13 niet openen.
Ligt dat aan mijn computer?
H. Gr. Anna


Door Henk Fransen op 18 december 2019

Het ligt waarschijnlijk aan de stabilitiet van je WiFi verbinding Anna


Door Carla op 20 december 2019

Als je een plaatje nog niet helemaal duidelijk hebt, bv een kast wil voor tv en muziekinstallatie maar nog niet precies weet hoe deze eruit komt te zien, kan het dan toch werken om hiermee te gaan cyclen?

Plaats een reactie


*