Page content

Dubbel CD Genezende visualisaties

 

De informatie en oefeningen op de CD ‘Genezende visualisaties’ heb ik in 2016 in een sterk verbeterde versie ondergebracht in mijn Zhineng Online programma (Zhineng = Oosterse oefeningen voor zelfgenezing). Dit programma heeft in korte tijd al meer dan anderhalfduizend gebruikers. Lees meer…

 

Een dubbel CD om je angsten te ontspannen. Bruikbaar om in een diepe slaap te vallen. En speciaal ontworpen om je te helpen een deel van je lichaam te versterken of aan te zetten tot herstel.

Beste lezer,

In 2011 heb ik speciaal voor mensen met kanker een CD-programma ‘Overwin angst’ gemaakt. Op deze CD’s leerden patiënten hun angsten om te zetten in vertrouwen en op de afsluitende CD stonden genezende visualisaties.

Nadat dit programma was uitgekomen kreeg ik talloze vragen van mensen met andere angsten of ik niet ook voor hen een programma kon maken. Daarnaast vroegen mensen met andere kwalen mij om genezende visualisaties speciaal voor hun situatie. Dat heeft ertoe geleid dat ik een nieuw programma heb gemaakt.

Een programma dat iedereen kan gebruiken ongeachte ziekte of kwaal. Het programma heeft de naam ‘Genezende visualisaties’.

Sinds de uitgave van dit programma in mei 2012 zijn er al meer dan 2.000 programma’s van verkocht.

Het programma helpt mensen om diep te ontspannen in alles wat ze meemaken. Daarnaast maakt het gebruik van hypnose om (een deel van) het lichaam sterker te maken en het te helpen herstellen.

Onder hypnose blijken mensen namelijk in staat om de processen in hun lichaam zoals hartslag, bloeddruk, lichaamstemperatuur en ook hun immuunfunctie te kunnen beïnvloeden. Daarom heb ik besloten daarover een CD-programma te maken dat mensen kan helpen hun lichaam te sterken daar waar zij dat wensen.

Ik hoop van harte dat het ook jou mag sterken.

Met vriendelijke groeten,

Henk Fransen

 

Wat leer je op de dubbel CD ‘Genezende visualisaties’?

Op de eerste CD van dit programma leer je hoe hypnose werkt en hoe je het voor jezelf kunt toepassen. Op de tweede CD staan oefeningen die je dagelijks kunt toepassen om (delen van) je lichaam te versterken en/of aan te zetten tot genezing. De oefeningen bestaan uit een ontspanningsgedeelte gevolgd door genezende visualisaties.

Wanneer je de oefen CD bij herhaling gebruikt, kun je opmerkelijke veranderingen ervaren in het zieke of gevoelige deel van je lichaam waarvoor je de oefeningen doet. Dit kan je vertrouwen verdiepen in de invloed die je op je lichaam hebt en het draagt bij aan genezing.

 

Wat mensen over Genezende visualisaties zeggen:

Een diepe innerlijke rust daalt op mij neer terwijl ik naar deze CD’s luister.

Niet zweverig, maar helder en eenvoudig neem je me mee. Inspiratie en vertrouwen in mezelf en het genezingsproces worden hierdoor versterkt. Het geeft me moed, want ik kan hierdoor zelf iets bijdragen.

Dank je wel Henk.

– Gina Mulder

________________________________________________________________________

Om naar een ingesproken CD te luisteren moet de stem van de spreker prettig zijn en dat is jouw stem.

Wat me bijzonder getroffen heeft bij het beluisteren van jouw dubbel CD ‘Geestkracht’ is de impact die vergeving kan hebben op de manier zoals jij die brengt.

Niet een moreel dogma of ‘moeten’, maar een jezelf te kort doen door een deel van je eigen hart af te sluiten. Niet eerder heb ik er zo naar gekeken. Een heel nieuw perspektief om goed voor jezelf te zorgen.

– Toos

________________________________________________________________________

We reden na het consult met een goed gevoel terug naar huis. Een gevoel van vertrouwen en geloof in uw onderbouwde theorie. Met waardering voor uw missie en combinatie-aanpak.

We beluisterden de CD ‘Voeding’ en zijn ermee aan de slag. Een pluim voor de CD ‘Geestkracht’, om deze materie zo over te brengen.

Dit is een proces dat we samen doorgaan, vandaar het gezamenlijke krachtsymbool yin-yang. Ik vind dat mijn man nu positief omgaat met deze situatie.

– Anemie Kempen

________________________________________________________________________

Je hebt gevraagd in ongeveer 10 regels even wat terug te geven over hoe ik de CD’s Geestkracht ervaren heb.

Vandaag heb ik voor de derde keer je theorie verhalen gehoord en ik ga het vast nog vaker doen want ik vind ze zeker inspirerend. Ik heb ze op mijn mp3 speler gezet en kan er dus lekker wandelend naar luisteren.

Ik vind het een stevig, overtuigend en goed onderbouwd verhaal en hoor er nog steeds nieuwe dingen in en andere nuances. Zo had ik moeite met het vinden van een krachtvoorwerp voor mezelf en hoorde vandaag pas over het verband tussen een steungevende persoon en een daarvoor symbool staand krachtvoorwerp.

De visualisatie heb ik bijna dagelijks beluisterd. ‘s Nachts als ik weer eens wakker lig of ‘s ochtends als ik vind dat ik te vroeg wakker ben.

Het is steeds weer fijn om de reis te maken.

– Heleen

________________________________________________________________________

Ik heb je dubbel CD ‘Geestkracht’ al enkele weken in huis. Van CD 2 heb ik het oefengedeelte op mijn mp3-speler gezet zodat ik het ‘s morgens of ‘s avonds in bed kan luisteren. Het werkt heel ontspannend. Vaak mis ik de helft omdat ik in slaap val. Ik moet lachen en huilen om wat je zegt op je CD’s.

Ik ben veel meer ontspannen. Dank je wel.

PS. Je CD levensopdracht draai ik ook nog. Het beurt me op.

– Dineke

________________________________________________________________________

Ik heb nu naar  de dubbel CD Geestkracht geluisterd. Ik weet goed hoe het werkt, maar jij kunt het zo goed vertellen, en uitleggen.

Ik moet dus even kwijt, dat ik je CD’s erg mooi vind.

Met vriendelijke groeten,
Loes

________________________________________________________________________

Ik ben erg blij met het ontspannings- en visualisatiegedeelte op de tweede CD. Fijne genuanceerde stem is die van jou. Tekst goed.

Een van de eerste CD’s waar ik vanwege stem en bijgeluiden ontspannen naar kan luisteren.

Dus mijn dank ervoor.

– Marjola

________________________________________________________________________

Ik heb je CD’s met veel interresse beluisterd.

Ik voelde me na die tijd veel lichter.

Je hebt een mooie duidelijke stem wat mij het visualiseren gemakkelijker maakt. Daar heb ik vaak wat moeite mee

Ik wil de CD preventief gebruiken en er zeker vaker naar luisteren.

Jouw boeken heb ik al aan veel mensen aanbevolen en ik denk dat deze CD ook mensen kan helpen.

– Tineke

________________________________________________________________________

De eerste CD is een helder verhaal, niet zweverig, dus geschikt voor iedereen.

De oefeningen op de tweede CD draai ik iedere avond voor het slapen gaan en ik ontspan me zo snel, dat ik het eind van de CD zelden hoor :-)

– anoniem

________________________________________________________________________

Afgelopen week heb ik de 2 CD’s geluisterd. Hartelijk dank voor al je inspiratie, het raakt me diep. Je hebt een talent om woorden te geven aan dat wat ik diep van binnen zelf ervaar.

Je woorden, openheid en enthousiasme geven me energie, betekenis en vertrouwen.

Ik ga dit doorgeven en promoot je andere CD’s ook.

Henk, veel zon voor jouw!

– Jacqueline

________________________________________________________________________

Bemoediging

Diagnose kanker, mijn leven snel voorbij?
Ik krijg geen enkel anker, er is geen hoop voor mij

Met wat chemokuren, valt er nog wat te rekken
Maar lang zal het niet duren, en zo kan ik vertrekken

Zo heeft de internist, de boodschap mij gebracht
Want zij moet eerlijk zijn, dat wordt van haar verwacht

Voor mij is ‘t zeker weten, dat hier iets wezenlijks mist
Hoe kunnen we vergeten, dat bemoediging helpend is

Lees positieve boeken, beweeg en leef gezond
Ga Bondgenoten zoeken, sta stevig op de grond

Wees overtuigd van je eigen kracht en laat de angst het niet winnen
Je kunt echt veel meer dan je dacht, kijk maar eens diep van binnen

– Carolien Groeneveld

______________________________________________________________________

Toen ik van Henk deze CD’s kreeg realiseerde ik me dat vijf minuten soms heel lang kunnen zijn en soms toch ook zo kort. Daar waar ik aanvankelijk geen tijd dacht te hebben kwam ik meer en meer in mijn kracht terwijl ik luisterde.

Henk creëert een bewustwording die heel voorzichtig je leven binnen komt en die een werkelijke verandering teweeg brengt ook al zijn het maar vijf minuutjes.

Ik wens je dan ook veel plezier, en rust bij het luisteren naar deze CD’s die zo zorgvuldig door Henk zijn opgebouwd.

– Barbara A. Koopmans

______________________________________________________________________

Het leven met angst is zo benauwend, ik kon aan niets anders meer denken.

Door het luisteren naar de CD’s ben ik veel rustiger geworden.

Ik voelde me steeds zo opgejaagd en kon nergens meer van genieten. Nu heb ik besloten dat de tijd die ik nog heb voor mij anders ingevuld gaat worden. Ik vind nu steeds mooie momenten en blijf  daarbij stil staan. Mijn lichaam voelt meer ontspannen en ik slaap beter.

– Martie Gerus

______________________________________________________________________

Ik zat vanmorgen weer naar je CD’s te luisteren. Altijd een avontuur. Ik had weerstand, en wat komt er uit..? Je vraagt op een gegeven moment om aan een vertrouwd iemand te denken. Bijna altijd is dit mijn opa, de vader van mijn moeder. Ik kon nu leunen, als kind, ontspannen zonder het gevoel iets te moeten, of terug te moeten doen. Helemaal ontspannen, oké. Wat een tranen! Dit zoek ik ook in een relatie of vriendschap, maar ja, dat zit anders, wederkerigheid, projecties, afhankelijkheid…

Het was heerlijk zo te zitten en tegen de rugleuning van mijn moeders stoel(!) te leunen. Ook dit kan ik me toe-eigenen.

Groet en dank,
Hans

______________________________________________________________________

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

3 reacties op “Dubbel CD Genezende visualisaties


Door Elisabeth van der Kleij op 24 oktober 2013

Tip voor een ieder:
mocht je je heel rot voelen omdat je gedeprimeerd bent of erg veronzekerd of ziek
– laat je gedachten dan op een vel papier stromen – schrijf jezelf een brief.
Observeer daarbij hoe je je voelt, wat er in je omgaat…
Neem daarna een stickervel met smilies, bloemetjes of sterren… of gewoon een dikke blauwe viltstift
en bedek de woorden ‘niet’ – ‘geen’ – ‘nooit’ – ‘altijd’ – ‘misschien’ – ‘eigenlijk’
Herlees dan je brief!
Observeer daarbij welke verbazing er opkomt hoe je je voelt terwijl je je eigen woorden van daarnet terugleest, wat er Nu in je omgaat…
DEZE KLEINE ACTIE KAN BERGEN in jezelf VERZETTEN
En jouw wereld en leven een positieve en genezende wending geven
Zo iets simpels kan JOUW WERELD EN LEVEN VERANDEREN
Probeer het eens uit!!


Door Henk op 24 oktober 2013

Dank je wel Elisabeth,
Niet alleen voor de waardevolle tip, maar ook voor de liefde die ik in je woorden waarneem: een oprechte wens dat mensen zichzelf onder moeilijke omstandigheden hervinden.
Met een vriendelijke groet,
Henk Fransen


Door Johan Speksnijder op 2 mei 2016

Ga ALTIJD! uit van je eigen kracht! Visualiseren is een zeer krachtig middel om je leven dramatisch te veranderen (niet alleen bij ziekte, maar ook om je werkelijke potentieel te ontdekken en te laten stromen)!

Plaats een reactie


*