Doorgaande groep met Henk Fransen | September 2022

Sta in je kracht en draag bij aan de transformatie op aarde

Je bent niet voor niets in deze tijd op aarde

We leven in een uitdagende tijd: klimaatmaatregelen, voedselschaarste, personeelstekorten, crisis op de woningmarkt, vluchtelingenstromen, inflatie en nog veel meer zaken vergroten de kloof tussen arm en rijk en zetten meer en meer burgers onder druk.

Om sterk te staan in de uitdagingen van deze tijd en vooral ook om een krachtig baken van licht te zijn voor de mensen om je heen, kun je meedoen aan mijn doorgaande groep (online).

De wekelijkse inspiratie en bekrachtiging die deze groep biedt, helpen je van je hoofd naar je hart te gaan, in diep vertrouwen te leven en bij te dragen aan de transformatie die op dit moment op aarde plaatsvindt. 

Praktische informatie

De doorgaande groep bestaat uit acht of negen online bijeenkomsten per maand (via Zoom).
Iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn informatie, kan meedoen.


Je schrijft je telkens in voor één maand

Je schrijft je in voor één maand. Aan het eind van die maand bepaal je zelf of je stopt of je opnieuw inschrijft voor de volgende maand.


Je kunt aan alle bijeenkomsten deelnemen

Er zijn twee bijeenkomsten per week, één op de zondagavond en één op de dinsdagavond; in totaal acht of negen bijeenkomsten per maand. Je mag aan alle bijeenkomsten meedoen. Ik raad je aan om minimaal drie of vier bijeenkomsten live te volgen. Van de andere kun je de opnames beluisteren.


Je ontvangt de opnames van alle bijeenkomsten

Elke bijeenkomst bestaat uit een inspirerende inleiding, een geleide meditatie en een vraag- en antwoordsessie. De dag na een bijeenkomst ontvang je één of meer opnames, waarop mijn inspiraties en antwoorden (op gestelde vragen) staan. Je kunt dus informatie terugluisteren of, wanneer je niet aanwezig kon zijn, de informatie achteraf toch nog tot je nemen.

Noot: op de opnames die je ontvangt, zijn deelnemers niet herkenbaar (om privacy-redenen).


Waaruit bestaat een bijeenkomst?

Een bijeenkomst bestaat meestal uit een inspirerende inleiding, een geleide meditatie en een vraag- en antwoordsessie. Waar mogelijk zal ik gebruikmaken van zogenaamde breakout rooms, waarin je in kleine groepjes met medecursisten van gedachten kunt wisselen (maximaal een kwartier per bijeenkomst). De inspirerende inleiding en mijn antwoorden op een aantal van de gestelde vragen zullen worden opgenomen.


Voorwaarden voor deelname

Je hebt een computer met een werkende camera, microfoon en internetverbinding en bij voorkeur heb je al eens eerder aan een Zoom-bijeenkomst meegedaan. Je bent tijdens de bijeenkomsten alleen in je kamer of je maakt gebruik van een koptelefoon (zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren). Deelname aan de breakout rooms is niet verplicht.


Kosten

Je betaalt € 1 per bijeenkomst, dus in totaal € 8 of € 9 per maand.


Noot

Wanneer je relatief veel oordelen, weerstanden en problemen ervaart in je leven, kun je er veel baat bij hebben om naast deze doorgaande groep mijn cursus Verhoog je trilling te volgen. Je kunt deze cursus doorlopen in je eigen tijd en tempo in mijn leeromgeving en je hebt er onbeperkt toegang toe. De basisoefeningen die je erin leert, ondersteunen moeiteloosheid en flow in je leven, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Verdiep je vertrouwen in het goddelijke plan; de enorme intelligentie die in de transformatie op aarde werkzaam is. Sta sterk in de uitdagingen van deze tijd en wees een baken van licht voor de mensen om je heen. Niet alleen in gedachten, maar vooral ook in je daden. 

De tijd van 'ieder voor zich' is voorbij; de tijd is aangebroken om elkaar te sterken en alle krachten ten goede te bundelen. Wees welkom in mijn doorgaande groep.

- Henk Fransen

€ 8,-

Schrijf je alleen in wanneer je bereid bent actief mee te doen en je ervoor kiest je licht te laten stralen in deze wereld.


DOORGAANDE GROEP | SEPTEMBER


DATA EN LESTIJDEN

>  Alle zondagavonden en dinsdagavonden in september.

>  Elke bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur.

>  De dag na een bijeenkomst ontvang je de opnames hiervan op het e-mailadres dat je bij inschrijving hebt ingevuld. 


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

>  Enkele minuten nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je op het e-mailadres dat je hebt ingevuld een nota én een bevestigingsmail. De bevestigingsmail heeft de titel 'Doorgaande groep met Henk Fransen' en bevat je persoonlijke link voor alle Zoom-bijeenkomsten. Bewaar deze mail dus goed! Ontvang je de bevestigingsmail niet? Check dan je reclame- of spambox!


Heb je nog vragen? Lees dan de antwoorden op de meestgestelde vragen onder aan deze pagina.


5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Antwoorden op de meestgestelde vragen

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Wat zijn de technische voorwaarden om mee te doen?

Om aan de Zoom-bijeenkomsten mee te kunnen doen, heb je een computer met een werkende camera en microfoon nodig en ook een goede internetverbinding.

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Kan ik meedoen wanneer ik geen ervaring met Zoom heb?

Wanneer je nooit eerder aan een Zoom-bijeenkomst hebt meegedaan, doe dit dan een keer vóórdat je je inschrijft. Op die manier weet je zeker dat het voor je werkt. Ben je niet zo handig met computers? Geen probleem. Doe het dan de eerste keer samen met iemand die er iets handiger in is. Wanneer je het eenmaal hebt gedaan, is het daarna heel gemakkelijk.

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Kan ik meedoen op een tablet of mobiele telefoon? 

Ja, maar je kunt dan niet zo actief deelnemen. De mogelijkheden om Zoom te bedienen zijn op een tablet en mobiele telefoon namelijk beperkter, waardoor het bijvoorbeeld lastig is om aan de breakout rooms mee te kunnen doen.
Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Wat zijn de privacy-richtlijnen?

Wanneer je meedoet, verbind je je aan de afspraak dat je alles wat persoonlijk wordt gedeeld tijdens de bijeenkomsten, niet deelt met anderen. Ook zorg je dat je alleen bent in de ruimte waar je de online bijeenkomst volgt of dat je een koptelefoon gebruikt, zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren.

Op de opnames die ik achteraf deel, zijn deelnemers niet herkenbaar. 

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Kan iedereen met de doorgaande groep meedoen?

Iedereen die zich aangetrokken voelt tot mijn visie, kan meedoen aan de doorgaande groep. Echter, wanneer je veel last hebt van oordelen, weerstanden en problemen, kan het goed zijn om naast de doorgaande groep de cursus Verhoog je trilling te volgen. Deze cursus helpt je meer moeiteloosheid en flow te ervaren en dat geeft je meer basis voor de doorgaande groep.
Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Wat zijn breakout rooms?

Zoom biedt de mogelijkheid om deelnemers tussendoor in kleine groepjes in te delen. Tijdens een bijeenkomst breng je maximaal 15 minuten in een breakout room door om met andere deelnemers van gedachten te wisselen. Deelname aan breakout rooms kan heel leerzaam zijn, maar is niet verplicht.
Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Wat gebeurt er tijdens een online bijeenkomst?

Tijdens een online bijeenkomst deel ik inspiraties, geef ik een geleide meditatie en beantwoord ik vragen. Wanneer het aantal deelnemers het toelaat, is er ook een breakout room.

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Moet ik aan alle bijeenkomsten meedoen?

Nee. Ik adviseer je om minimaal drie of vier online bijeenkomsten live te volgen. Van de andere bijeenkomsten kun je achteraf de opnames beluisteren.

De meeste mensen proberen als ‘ikje’ hun leven te controleren en in goede banen te leiden. In ieders leven is echter een veel grotere intelligentie werkzaam. Het toegang krijgen tot deze intelligentie door het licht in en om je heen te activeren is een belangrijk aspect van mijn werk.

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen