DNA is je kostbaarste bezit

Het mysterie van het leven komt élke cel van je lichaam binnen via het DNA

Het mysterie van het leven, de bron van al het leven of hoe je het ook maar wilt noemen, komt via de kern van elke cel je lichaam binnen en drukt zich daar via je DNA uit in de triljoenen wonderen die élke seconde in je lichaam plaatsvinden! 

Je DNA is de deur naar het mysterie van de schepping, het is jouw verbinding met de bron van al het leven.

Sommige mensen denken dat je aan dat DNA mag sleutelen en dat je anderen (zelfs kinderen!) mag 'dwingen' daarin mee te gaan. Ik zeg: 'Laat niemand ook maar in de buurt van je DNA komen. Het zal probleem op probleem veroorzaken en dingen op den duur erger en erger maken.'

Ik voorspelde...

Nog geen twee maanden geleden, toen het kabinet vrolijk allerlei versoepelingen aankondigde, gaf ik in mijn nieuwsbrief aan dat we een grote(re) besmettingsgolf konden verwachten en dat er een nieuwe lockdown zou komen, omdat vaccinaties mensen op den duur zwakker maken, in plaats van sterker. Ik schreef ook dat we sinds de invoering van de griepprik de ergste griepseizoenen ooit hebben gehad en dat ik geen enkele reden heb om aan te nemen dat dat, ondanks alle beloftes, voor de nieuwe 'behandeling' anders zal zijn.

Ik kreeg daarop veel boze mailtjes: 'Hoe ik zoiets durfde te beweren en dat ik energie gaf aan negativiteit'.

Ik antwoordde deze mensen: 'Wanneer ik een bui zie hangen, dan neem ik een jas mee en vertel ik over die bui aan mijn vrienden, zodat ze niet nat hoeven te worden. Daarmee maak ik de regen niet erger. En daarom herhaal ik hier: denk voor jezelf goed na en volg je diepste wijsheid. Misschien is het een goed plan niemand in de buurt van je DNA te laten komen (of in ieder geval niet nog een keer). Je DNA is je meest kostbare bezit (veel en veel kostbaarder dan een bezoekje aan de bioscoop of een restaurant). DNA is je verbinding met het licht, je natuurlijke immuniteit, de liefde en nog zo veel meer.

De wereld vormt zich door wat we doen. Volg je eigen wijsheid. Beweeg niet mee met wat niet kloppend voor je voelt. Ook niet een beetje! Geef in het klein uitdrukking aan je diepste integriteit. Op die manier geven we de nieuwe wereld vorm. We zijn dat verplicht aan onszelf én aan onze kinderen.