Page content

Detoxprogramma 2019

Detoxprogramma 2019

EEN DIEPGAANDE RESET VAN LICHAAM ÉN GEEST

Het betreft een diepgaande reset, niet alleen van je lichaam, maar ook van je
emoties, je denken, je relaties en zelfs je ziel.

In oude geneestradities wordt keer op keer aangegeven dat ontgiften de belangrijkste voorwaarde is om de afweerkracht van lichaam en geest te bevrijden. Tegelijkertijd, echter, wordt er gewaarschuwd tegen ‘plompverloren’ ontgiften of vasten wanneer het immuunsysteem reeds belast is. En dat kan zomaar het geval zijn zonder dat je dat in de gaten hebt, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een belasting door zware metalen of wanneer je langdurig onder stress hebt geleefd. Daarom is het belangrijk dat een detox zorgvuldig wordt afgestemd op je persoonlijke situatie/draagkracht. Afhankelijk van je aanvangssituatie wordt er daarom (in overleg met jou) gekozen voor mild ontgiften, krachtig ontgiften of zeer krachtig ontgiften. Wanneer je lichaam zo, naar draagkracht, een grondige schoonmaak doormaakt, je darmen worden gereinigd en voedingsgewoonten worden verbeterd, kan het zelfgenezend vermogen zijn volledige potentieel manifesteren. Het gevolg is meer vitaliteit en meer herstelkracht van lichaam en geest.

WAT MAAKT DEZE KUUR UNIEK?

Het ontgiften van je lichaam is over het algemeen niet de grootste uitdaging. Het lastigste is het vaak om oude pijnpatronen en zelfsabotage-mechanismen los te laten (emotionele ontgifting) en om de nieuw ingeslagen weg ook ná de kuur vol te houden. Dit detoxprogramma is bijzonder omdat het op al deze vlakken krachtige ondersteuning biedt: afgestemd vasten, emotionele ontgifting en een effectief supportprogramma tijdens én na de kuur.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Dit detoxprogramma is voor iedereen die de tijd wil vrijmaken voor een diepgaande reset van lichaam en geest. Het programma is een krachtige combinatie van een lichamelijke schoonmaak, een emotionele ontgifting (het loslaten van oude pijn- en sabotagepatronen) en het versterken van het licht van de ziel. Waarom? Uiteindelijk om beter in je vel te zitten, dieper te ontspannen en om met meer zelfvertrouwen je licht te laten stralen in de wereld.

Belangrijk: de detox is een krachtige preventie en het kan ondersteunend zijn in het herstel van tal van ziekten. Echter, wanneer je kanker of Lyme hebt raden we je met klem aan om ter voorbereiding op het detoxprogramma eerst een krachtige Immuunboost te ondergaan. Hier kun je meer lezen over deze Immuunboost…

HOE KUN JE AAN DIT 3-WEKEN PROGRAMMA MEEDOEN?

Lees de informatie op deze pagina eerst een keer helemaal door. Hier kun je nog een uitgebreide (video)-presentatie van het programma bekijken… Wanneer je na het lezen en bekijken van al deze informatie enthousiast bent en eraan mee wilt doen, download dan vervolgens de vragenlijst, scorelijst en behandelovereenkomst hieronder. Print alle drie deze documenten uit, vul ze met een blauwe ballpoint in en stuur ze per post naar het op de documenten aangegeven adres.

Noot: wanneer je geen gezondheidsklachten hebt, kun je de vragen in de vragenlijsten die betrekking hebben op ziekte of behandelingen overslaan.

Na ontvangst van je vragenlijsten word je door Henk Fransen gebeld. In dit gesprek zullen de vragenlijsten worden doorgesproken, wensen en verwachtingen worden afgestemd, en eventuele vragen worden beantwoord. Na dit intakegesprek ontvang je een rapportage met aanbevelingen. Deze aanbevelingen hebben betrekking op je voeding, de ontgifting van je lichaam, eventuele supplementen die je gebruikt en hoe je de stress in je leven kunt verzachten. Het intakegesprek en de rapportage samen kosten € 175,-.

Wanneer zowel jij als Henk Fransen voelt dat het detoxprogramma passend voor je is, kun je definitief besluiten om mee te doen en maak je een keuze voor een detox in Nederland of een in India (over deze twee mogelijkheden lees je hieronder meer). Mocht je besluiten niet mee te doen dan krijg je een uitgebreide rapportage met aanbevelingen waarmee je op eigen kracht verdere stappen kunt ondernemen.

DE KOSTEN

De kosten van het detoxprogramma kun je in de loop van een jaar vaak (voor een groot deel) ‘terugverdienen’. Het programma komt namelijk in de plaats van eventuele andere alternatieve behandelingen die je doet (dat is een eerste besparing) en in de loop van het programma heb je over het algemeen geen of nog heel weinig supplementen nodig (vaak nóg een aanzienlijke besparing voor veel mensen). Tot slot is in sommige gevallen een gespreide betaling mogelijk: een aanbetaling bij aanvang van het programma en daarna maandelijkse termijnen.

JE KUNT KIEZEN UIT EEN DETOX IN NEDERLAND ÓF IN INDIA

  1. Eerste mogelijkheid: een ‘Mayrkuur’ van 3 weken in Nederland

In 2019 vindt een ‘Mayrkuur’ plaats van 29 mei t/m 19 juni.

Een Mayr-kuur is naar mijn mening de beste vorm van westers vasten. ‘Mayr-kuur’ staat hier tussen aanhalingstekens omdat het niet de oorspronkelijke Mayr-kuur betreft, maar een variant hierop, die ik heb ontwikkeld op basis van mijn kennis van en ervaring met mensen met kanker of andere aandoeningen. Je verblijft drie weken met een groep in ons centrum in Nederland.

Het programma kent een voorbereidende fase, de eigenlijke kuur van drie weken en een nabegeleiding. In de eerste week van de kuur wordt een krachtig helingsveld opgebouwd met de oosterse oefeningen voor zelfgenezing onder begeleiding van de Chinese leraar Xie Chuan en een licht dieet (lees hier meer over deze eerste week met Xie Chuan). In de tweede week vindt de eigenlijke detox plaats en de derde week staat in het teken van opbouw.

Je krijgt elke dag Zhineng, oosterse oefeningen voor zelfgenezing onder begeleiding van de Chinese leraar Xie Chuan en Henk Fransen. Je krijgt elke dag intensieve live-support door Henk Fransen waarin de mindset van mensen die een spontane genezing hebben doorgemaakt wordt beoefend. Je krijgt elke dag begeleiding van een detox-team.

– Kosten voor deze totaalbegeleiding: €2.000,-.
– Kosten voor volledige accommodatie per persoon: €1.600,-.
– Totaalkosten detox ± €3.600,-.

Bekijk hier een uitgebreide video-toelichting op dit programma…

 

  1. Tweede mogelijkheid: een ayurvedische panchakarmakuur van 3 weken in India

In 2019 vindt deze kuur plaats van 24 september t/m 20 oktober (inclusief reis- en rustdagen).

De panchakarma is gebaseerd op de Indiase geneeskunde (de ayurveda). Het betreft een subtiele, krachtige reiniging en balancering van lichaam en geest. Je verblijft drie weken met een groep in een traditioneel ayurvedisch centrum in Zuid-India.

Je krijgt elke dag begeleiding door een Indiaas arts en behandelteam. Je krijgt elke dag 1-2 ayurvedische behandelingen en ayurvedische medicijnen t/m drie maanden na de kuur. Daarnaast krijg je elke dag intensieve live-support door Henk Fransen waarin de mindset van mensen die een spontane genezing hebben doorgemaakt wordt beoefend.

– Kosten voor deze totaalbegeleiding en alle behandelingen: maximaal €2.300.
– Kosten voor volledige accommodatie per persoon:± €800.
– Vliegreis afhankelijk van de wensen: €650 of meer.
– Vervoer in India per persoon (wordt geregeld): max. €100.
– Visum India: ± €70.
– Totaalkosten detox ± €3.900.

Bekijk hier de uitgebreide video-toelichting op dit programma in India…

 

SUPPORT GEDURENDE EEN JAAR

Support loopt als een rode draad door het hele programma heen. Vanaf het moment dat je definitief besluit deel te nemen tot en met de afronding van het programma en zelfs nog daarna: de komende járen. Je wordt deel van een ‘community’, een groep mensen die als gemeenschappelijk doel heeft: het versterken van het eigen genezend vermogen. De mindset van spontane genezers is daartoe de inspiratiebron. Wat kunnen we van deze mensen leren? Hoe kunnen we dat wij zij deden, zó toepassen dat dit ons ondersteunt, niet alleen in onze gezondheid maar vooral ook in een bezielde leefwijze?

In de eerste fase van het programma krijg je online ondersteuning in het veranderen van je mindset met behulp van informatiemateriaal, video’s en webinars van Henk Fransen. Tijdens de grondige detox van lichaam en geest krijg je 21 dagen intensieve live-begeleiding van Henk Fransen. Na de detox-retreat wordt er voortgebouwd op de reeds behaalde successen en de ‘bonding’ in de groep. Op dit moment ontstaan daartoe, op grond van de ervaringen met de eerste pilotgroepen, verrassend effectieve structuren, zowel live als online. Deze structuren lopen deels ‘los’ van Henk Fransen door en zullen zich tot in de toekomst uitstrekken als een krachtige support voor de rest van je leven!

De kosten voor de support zijn in de bovenstaande prijzen verrekend.

MEER INFORMATIE:

Blogs over het programma in India:

Meer over energetische/geestelijke genezing:

Online-programma’s van Henk Fransen:

Geplande lezingen en workshops van Henk Fransen:

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “Detoxprogramma 2019


Door Claudine op 14 mei 2019

hallo,
Ik had graag nog deelgenomen aan het detox programma van 29 mei. Is dit nog mogelijk?

Plaats een reactie


*