Page content

2020: Detox online

2020: Detox online

Op dit moment ontwikkel ik een eenvoudig online detoxprogramma, om het voor grote groepen mensen mogelijk te maken te ontgiften in hun thuissituatie. Dit doe ik samen met de Belgische Mayrkuur-specialist Ignace van Eekhout (in 1979 afgestudeerd als arts). De eerste versie van dit programma breng ik komend najaar uit.

De Detox Online is een op de Mayr-kuur gebaseerde cursus;
een reset, niet alleen van het lichaam,
maar ook van de emoties, het denken, de relaties en de ziel.

Het online detoxprogramma wordt twee keer per jaar collectief opgestart als een grote ‘Challenge’. Wil je daaraan meedoen? Stuur dan een mail aan office@henkfransen.nl en zet in de onderwerpregel ‘Detoxprogramma online’. Je krijgt dan direct bij het uitkomen van het programma meer informatie toegestuurd.

Wat maakt het online detoxprogramma zo bijzonder?

  • Uniek aan dit programma is dat je tegelijk met een grote groep anderen start en dus gezamenlijk het programma doorloopt. Daarbij krijg je de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met de andere deelnemers op een digitaal platform. Je ontvangt elke dag een video met theorie en inspiratie en je kunt één keer per week deelnemen aan een live webinar die ik samen met Ignace van Eekhout geef om je te begeleiden in de detox en eventuele vragen te beantwoorden.
  • Ook bijzonder is dat dit een van de zeer weinige programma’s is die ik ken waarin de detox niet alleen lichamelijk wordt benaderd, maar ook op het niveau van de emoties, het denken en de relaties. Én je wordt geholpen om je toegenomen vitaliteit te gaan inzetten voor een nieuwe levensmissie (zingeving).
  • Met andere woorden: wanneer je meedoet, word je deel van een grote groep mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren en de beste manier zoeken om hun talenten dienstbaar te maken.

Meedoen? Stuur dan een mail aan office@henkfransen.nl en zet in de onderwerpregel ‘Detoxprogramma online’. Je krijgt dan direct bij het uitkomen van het programma meer informatie toegestuurd.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

1 reactie op “2020: Detox online


Door Wilma Schrijer op 22 juni 2019

Wat zijn de kosten voor Detoxprogramma 2020 on line?.Hoelang duurt de kuur?

Plaats een reactie


*