Page content

Preventieve detoxweek 2019 op New Eden

Preventieve detoxweek 2019 op New Eden

‘Neem een week de tijd voor jezelf en geef je gezondheid en vitaliteit een krachtige impuls. Activeer je zelfgenezend vermogen, door niet alleen je lichaam te reinigen, maar ook je emoties, je gedachten, je relaties en je ziel.’
– Henk Fransen

De detox-week op New Eden heeft de naam ‘Health & Vitalty Week’. Het betreft een diepgaande reset van lichaam én geest door een milde doch diepgaande vorm van vasten en gelijktijdig een detox van beperkende emotionele (pijn)patronen.

 

Onderstaande berichten kreeg ik per mail:

‘Een bijzondere ervaring van met hoe weinig eten je uit kunt zonder honger te hebben. Het geeft me een nieuwe kijk op eten.’

‘Ik geniet nog enorm na van vorige week. Ik was helemaal niet met de intentie gekomen om mijn eetpatroon te veranderen, maar mijn lichaam wil nu niet meer terug naar hoe ik voorheen at en dronk. Heel bijzonder, Dat was het laatste wat ik had verwacht!’

‘Je ervaart dat een ander eetpatroon werkelijk mogelijk is.’

‘Intens, bevrijdend, verwonderend, verstillend; een totaal nieuwe ervaring.’

‘Indrukwekkend, erg goed georganiseerd, liefdevol, professioneel, boeiend. Prachtig centrum in een mooie omgeving.’

 

Lees meer reacties van deelnemers onder deze pagina (belangrijk: laat hieronder alleen een reactie achter wanneer je deelnemer bent geweest):

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

10 reacties op “Preventieve detoxweek 2019 op New Eden


Door Henk Compagner op 25 februari 2019

Henk het was een geweldige ervaring om zo met voedsel om te leren gaan!
Het geeft veel positieve invloed


Door Henk op 25 februari 2019

Wat was er anders aan Henk? Ik bedoel ten aanzien van alle diëten en vastenkuren die er bestaan…


Door Henk Compagner op 26 februari 2019

Wat ik als anders ervaren heb is de Totaalaanpak tov andere diëten die ik deed dat er meer rust en aandacht komt voor mezelf en mijn gevoel! Dus werkt naar lichaam en geest door
Hierdoor worden veel dingen duidelijker om mee om te gaan en zag dat om me heen ook gebeuren bij de andere deelnemers!


Door Carola Keizer op 25 februari 2019

Deze week zal ik nooit meer vergeten. Er mocht lekker van alles in mezelf helen waarvan ook een heel diep stuk wat met voeding vanuit meerdere gezichtspunten te maken had maar specifiek met eten in het bijzonder. Mijn lichaam deed nl. de eerste dagen zó’n pijn van de honger ook al at ik al meer dan anderen en ik voelde hierbij verdriet dat zó diep ging, dat ‘moest’ wel een diepere oorzaak hebben. Nadat die zich liet voelen en dat wat ik nodig had, toeliet, verdween, dankzij Henk en de stille kracht van de groep, de pijn en de honger. Zo intens, bijzonder en liefdevol. Ik heb nu niet meer steeds het gevoel dat ik veel of vaak ‘moet’ eten. Ik voel mijn lichaam veel beter aan, ook op andere gebieden en daar geef ik nu meer en meer gehoor aan. Het was een hele bijzondere, diepgaande reis van een week waarin heling op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en relationeel niveau samenkwam. Het leven danst weer door me heen. Ik voel me diep dankbaar en kan het iedereen aanraden om deze week ook te gaan doen!


Door Mieke Kamphuis op 27 februari 2019

Nog steeds aan het bijkomen van een onvergetelijke week ! Alles bij elkaar was het aaneenschakeling van indrukwekkende ervaringen. De perfecte organisatie, de geweldige plek (binnen en buiten), de uiterst professionele en liefdevolle begeleiding van de hele staf en de diepe verbondenheid met de mensen van de groep.
Ik voelde me omringd door deze veilige omgeving in mijn eerste stap naar de ervaring van het vasten en het op een diep niveau verder loslaten van oude belemmerende emoties. Ik beschouw deze week als een groot cadeau aan mijzelf en het is zéker niet mijn laatste keer !!


Door Carolien Houben op 1 maart 2019

Deelname aan deze week heeft mij veel meer zicht gegeven op mijn patronen rondom voeding en drinken. Ik eet nu langzamer en bewuster. Zet niet automatisch een kop koffie, ‘want het is ochtend’ en maak nu contact met mijn lichaam, om te voelen wat het nodig heeft.
Absoluut verwonderd en vol ontzag kijk ik terug op de emotionele processen die in deze week mochten loskomen bij mijzelf en andere deelnemers. Integer, vakkundig en betrokken hebben Henk, Daniel, Merel en Marca ons alle dagen begeleid. Het Toetje in het weekend vormden de Circles van Christian Pankhurst. Een week om nooit te vergeten en ik kan het iedereen aanraden! I’ll be back:-)


Door Berthe Bekkering op 3 maart 2019

In een mooie omgeving zowel buiten als binnen heb ik de week op New Eden ervaren als weldadig en verrijkend voor mijn lichaam én voor mijn geest. Weet nú, dat ik rustiger en bewuster kan eten en goed heb te kauwen. Er is dan minder voedsel nodig en tevens is er geen hongergevoel. Bijzonder om te ervaren.
De dagen zaten vol verrassingen, uitdagingen en afwisseling o.a. door het vele delen en samenwerken met elkaar in kleine of grote groep, de darmspoeling, de helende reis, in de ochtend de yoga, het in stilte eten en de kennis en inzichten van de liefdevolle docenten die volop werden gedeeld.
Ik heb mijn kracht diep vanbinnen gevoeld tijdens een sessie van de Healing Circles waar ik de liefde van de deelnemers en docenten én mezelf mocht ervaren. Top!
Ik voel nog steeds de dankbaarheid voor deze week, vol zichtbare wonderen.


Door Richard Valk op 3 maart 2019

Als je je een week lang heerlijk wil laten onderdompelen in een relaxte, mooie, rustige omgeving en je daarbij lichamelijk en geestelijk wil detoxen, is New Eden the place-to-be! De opmerkelijk simpele manier van detoxen volgens de Mayr methode was voor mij een echte eye-opener. Simpel, maar niet persé gemakkelijk de eerste paar dagen. Vanaf de derde dag ging het steeds beter en heb ik voor het eerst mogen ervaren wat ik al zo vaak gelezen had over de resultaten: een bijzondere alertheid en opmerkzaamheid die ik nu, na een week, nog altijd ervaar. Afgezien van de kilo’s die ik in de week kwijt ben geraakt, ben ik me bewust geworden hoe weinig voedsel nodig is om toch uitstekend te kunnen functioneren. Tijdens mijn verblijf heb ik geleerd hoe zeer bewust kauwen daarin bijdraagt. Natuurlijk weten we dit wel, maar het doen is wel even iets anders. In New Eden word je aan de hand genomen in de ervaring hoe dit ook werkelijk werkt. Vooral de feedbacks na iedere sessie hebben me veel geleerd. Henk’s kennis en kunde over vooral de relatie tussen mind en body vond ik zeer welkom en verhelderend. De warme bijdragen van de andere leden van de crew zorgen voor een 100% ervaring. Mensen van New Eden: keep-up the good work, the world needs people like you!


Door Anna van der Maat op 6 maart 2019

De Health and Vitality week was, (en is), voor mij een helende reis op een prachtige plek. Het heeft mij inzicht gegeven over de levenskracht die in mij leeft op zowel fysiek, emotioneel, energetisch als spiritueel niveau.
De liefdevolle aandacht en de wijsheid van de trainers zorgen voor een veilige omgeving waarin alles er mag zijn; een Veld van Liefde, Heling en Verbinding.
Voeding heeft een andere plaats in mijn leven gekregen, het is er meer een wezenlijk onderdeel van geworden. Meer rust en tijd nemen, bewuster aanwezig zijn gedurende de maaltijd doen me goed en voeden niet alleen mijn lichaam maar mijn hele wezen. Ik voel me héél dankbaar voor deze helende reis in zo’n mooie en liefdevolle omgeving waarin alles er mag zijn en raad iedereen aan om zichzelf deze week cadeau te geven.


Door Maria Ulreich op 27 mei 2019

graag de prijs van de detoxweek in augustus

Plaats een reactie


*