Page content

De visie van New Eden

De visie van New Eden

In anderhalve minuut vertel ik je graag over ‘mijn’ nieuwe centrum voor zelfgenezing: New Eden en wat je daar kunt doen. 

Hieronder vertelt Christian Pankhurst, mede-eigenaar van New Eden, over de grotere visie van New Eden.
Vanaf 3 minuten en 20 seconden spreekt hij ook over ons gezamenlijke werk.

Een weekend op New Eden

De komende 9 weken vindt op New Eden een Engelstalig project plaats met de naam ‘Awakened Living Project’ (ALP). Elke week heeft een speciaal thema (bijvoorbeeld ‘je gezondheid’, ‘je bedrijf’ of ‘je relaties’) en eindigt met een bijzonder en feestelijk weekend dat je ook ‘los’ kunt meemaken. Zo’n ‘los’ weekend is een mooie gelegenheid om de sfeer op New Eden eens te komen proeven! Klik hier voor meer info…

Het is goed om te weten dat het werk op New Eden heel liefdevol is, maar vaak ook intens. Mogelijk iets confronterender dan je van mij gewend bent :-). Wanneer je houdt van diepgaand persoonlijk werk, kan ik je de evenementen op New Eden van harte aanbevelen.

Noot:
De trainingen en weekenden op New Eden trekken mensen van alle leeftijden en van over de hele wereld. De trainingen worden doorgaans in het Engels gegeven. Mijn events op New Eden zijn in het Nederlands (of zijn met Nederlandse vertaling). Mijn video’s over New Eden zal ik ook Nederlands ondertitelen.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

2 reacties op “De visie van New Eden


Door Theo Dijkstra op 20 januari 2019

Een heel mooi initiatief wat een heleboel goeds kan brengen. En een complete kijk op gezondheid en alles wat ermee te maken heeft. Er is aandacht voor fysiek , mentaal emotioneel en het spiritueel stuk zodat er oog is voor de boodschap van ziektes.


Plaats een reactie


*