Page content

Mijn LIVE Challenge

Mijn LIVE Challenge

Als verdieping op de Challenge Week geef ik een LIVE Challenge. Vier LIVE-bijeenkomsten om dat wat je geleerd hebt in de Challenge Week te verdiepen en uit te bouwen. Het zijn persoonlijke bijeenkomsten samen met mij.

En dat in een kleine groep op mijn nieuwe centrum en ook nog eens op mijn verjaardag!

De bijeenkomsten zijn op mijn prachtig mooie nieuwe centrum voor zelfgenezing in Friesland: New Eden. De tweede bijeenkomst valt bovendien op mijn verjaardag :-). En omdat ik de groep persoonlijk en intiem wil houden kunnen er de eerste keer maar zo’n 40 mensen meedoen.

Wil jij meer flow en synchroniciteit ervaren? Schrijf je dan in voor deze vier LIVE-bijeenkomsten: 27 januari, 3, 10 en 17 februari van 14-17 uur, Sparjeburd 2, 8409 CK Hemrik in Friesland, € 195,- voor alle vier de bijeenkomsten.

  • INSCHRIJVING GESLOTEN (MAX. AANTAL DEELNEMERS BEREIKT)

Plus speciale healingmethoden

Ik zal tijdens de bijeenkomsten ook enkele speciale healingmethoden met je delen. Healingen waarbij we gebruikmaken van de kracht van de groep. Deze healingen zijn bedoeld voor de deelnemers zelf en voor familie en vrienden die ons na staan.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

4 reacties op “Mijn LIVE Challenge


Door Annemarie op 9 januari 2019

Zou graag meedoen maar kan ivm werk de 27e jan niet. Kan en mag ik dan toch de andere 3 bijeenkomsten komen?


Door Henk op 10 januari 2019

Zeker Annemarie, 1 bijeenkomst missen is OK.


Door Ger op 9 januari 2019

Ook ik kan niet op 27 januari, toch Wel ingeschreven voor de Live Challenge, de andere 3 middagen kan ik wel, als het niet mogelijk is, 1 missen dus, hoor ik dat graag.


Door Henk op 10 januari 2019

1 bijeenkomst missen is geen probleem Ger.

Plaats een reactie


*