Page content

CORONA-VIRUS

CORONA-VIRUS

Het gaat in het nieuws nergens anders meer over. Mensen worden uit het buitenland gehaald en in quarantaine geplaatst, hele ziekenhuizen worden uit de grond gestampt, vluchten worden geschrapt, handel geblokkeerd… Wat is er in Godsnaam aan de hand?

Ben ik gek of zijn zij het?

Er zijn nu WERELDWIJD enkele HONDERDEN mensen overleden aan dit griepachtige virus, terwijl een GEWONE griepepidemie in NEDERLAND niet zelden DUIZENDEN slachtoffers opeist. Een gewone griepepidemie eist dus alleen in Nederland al, een veelvoud aan doden. Tot nu toe lijkt het Coronavirus dus een relatief onschuldig griepvirus. Vanwaar dan deze enorme media-gekte wereldwijd?

Mijn angstscenario

De gekte rondom het Coronavirus is op grond van bovenstaande data zo extreem dat het wat mij betreft de rationaliteit van onze nuchtere linkerhersenhelft volledig overstijgt. Hopelijk is het slechts een op mijn angst gebaseerde voorstelling maar soms zie ik in mijn fantasie de volgende marketingcampagne van de farmaceutische industrie aan mijn geestesoog voorbij trekken: de hele wereld moet nu echt een inenting tegen dit afschuwelijke virus nemen!! En volgend jaar tegen de variant van dat virus, enz. enz. Brrrrrr! Ik hoop zó dat ik er helemaal naast zit!

Wat vind jij van dit onderwerp?

Laat hieronder jouw reactie achter:

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

67 reacties op “CORONA-VIRUS


Door Mara op 5 februari 2020

Ach Henk, ik ben het zo eens met je. Ik kijk al jaren geen nieuws meer, maar ontkom natuurlijk niet aan de online berichten. En ik zei de afgelopen weken exact hetzelfde; er zijn een paar honderd mensen overleden…, er zijn duizenden/ miljoenen mensen die (ook) vreselijke ziektes hebben/ in oorlogssituaties verkeren waar 0 berichtgeving over is.
Het is echt angst zaaien.

Hoe zou de wereld er toch uit zien als de nieuwsberichten vooral de mooie en liefdevolle zaken belicht die we in de wereld zien en meemaken?
Zonder leed te ontkennen natuurlijk. Want helaas is dat er ook altijd.
Maar wat een collectieve energie-shifting zou dat kunnen veroorzaken….❤️❤️✨✨


Door Henk Fransen op 5 februari 2020

Mooi gesproken Mara


Door Veerle Penders op 5 februari 2020

Wat mooi gezegd! <3


Door Monique op 6 februari 2020

Hallo Mara … daar denk ik precies hetzelfde over! Het is vooral de media die ziekelijk negatief is en angst wil zaaien! Aan angst valt altijd veel munt uit te slaan!


Door G.M op 5 februari 2020

Zo overdreven zeg. En tja wat kun je geloven van de media, vandaag de dag. Noem mij een conspiracy theorist, maar wie zegt dat er echt een virus is, en mocht het zo zijn, zou het kunnen dat het virus is “geplant”, a. Om China te schaden, b. Om de mensen bang te maken zoals jij al zegt Henk ( iedereen moet worden ingeënt!)
Er zijn zoveel dingen die zo overduidelijk zijn de laatste 20 jaren. Varkenspest, kippeziekten, koeieziekten, geiteziekten, allemaal imho om de boeren weg te krijgen ( want zeg nou zelf: de grond levert meer op voor de bouw van huizen!) De ene mensenziekte volgt de andere op. Mensen laten zich zoveel aanpraten. Oei oei, vaccineren is een must, want als je je kind niet hebt ingeënt dan maakt jouw kind anderen ziek! ( oh??? Dus die vaccinatie die aan sommige kinderen is gegeven, die werkt niet???!!
Ik denk dat ieder zijn eigen waarheid moet gaan zoeken, en niet op moet laten leggen.
En dan gooi ik het volgende ook maar op de hoop. Opwarming van de aarde. Komaan mensen, half Nederland is ooit eens onder een ijskap bedekt geweest. Die ijskap is gesmolten!! Zonder CO2 !! Er was destijds geen industrie, geen uitlaatgassen, minder mensen op aarde!! Het is een cyclus van de planeet, denk ik. En elk jaar zegt men dat er weer nieuwe klimaat records worden gebroken. Ja dat komt soms ook omdat ze oude gegevens veranderen/laten verdwijnen. Dan krijg je vanzelf nieuwe records. Nieuws, ja de ene helft moet je nemen met (een zak ) zout, en de andere helft is gelogen. Zoek je eigen waarheid!Door Anne Westenbrink op 5 februari 2020

G.M. Ja , wat betreft de Climate Hoax ben ik het met je eens. Maar ik ben het niet met jouw reactie mbt het Coronavirus eens. Het is een Levensechte bedreiging, die Bewust uitgezette ziektes zoals “Aids” en het “Ebolavirus” en vele andere “Bioweapons ” . Allemaal om idd een vaccinatieprogramma uit te kunnen voeren om de Elite/BIG Pharma & consorten Nog Rijker te maken en gefabriceerd in Laboratoria die bijv gesponsored worden door the “Bill & Melinda Clinton Foundation ” en Nu weer het zgn Coronavirus. Ik ben al heel lang actief in het blootleggen van de Waarheden achter de schone schijn die ons wordt voorgehouden door de Massamedia en kijk geen tv meer en nu met afgrijzen en emotionele pijn naar alles wat er zoal voorbij komt op de Sociale Media en leg er haast het loodje bij neer, omdat er vrijwel geen mensen meer blijken de Waarheid te kunnen achterhalen achter de Agenda van de NWO ( Nieuwe Wereld Orde) en de Globalisten, die denken 9/10 van de Mensheid uit te kunnen roeien om daarna zelf een “goed leven” te kunnen leiden op deze planeet . Wordt Wakker Lieve mensen . Het is de HOOGSTE TIJD ! Volg “Project Speak” eens of mijn Afspeellijst op Youtube “Lifting the veils of Truth Ascending to the New Earth “. Dit is wat ik gister schreef aan mijn geliefde Joe op Skype “To my Darling One : Be Alerted. The Coronavirus Is Deadly ! I want U here beside me NOW darling , so We Can Help We The People, Pls ? Are U Ready for Some VERY Shocking pictures ? This is SERIOUS ! Video “Is this Revelations?” https://youtu.be/dDaJ2GJFLZg. , 3 Februari 2020, Deadly Coronavirus Causes Panic Everywhere.! En terecht . Het is Dodelijk ! Maar dat wordt “onder de pet “gehouden omdat er vrijwel geen “Vrije Media ” meer of nog zijn !
In Liefde en Licht en de Vrede van het Hart Gedeeld door Anne Westenbrink uit Schagen . Bel me (0224 217991 ) als je wilt helpen mijn Geliefde uit zijn 44 jaar lange dienstverband bij de US Marines, hierheen te halen om zijn oude dag bij & met mij hier in NL door te kunnen brengen . Wij samen zouden heel veel mensen en projecten kunnen steunen Wereldwijd !
Vertrouw in je Eigen Kracht en Werk Samen !
Namaste


Door lammert op 5 februari 2020

…Bill en Melinda Clinton Foundation..? Echt waar, alweer een nieuwe? ok, ik denk dat hier een kluts plaatsvond, zou dat kunnen?
Ff. een stukje: er zijn 3 hoofdrolspelers bij het ziek-worden:
1. ons lichaam, intern milieu. 2. ziekteverwekkers. en 3. het afweersysteem. Ja enigszins in het kort weergegeven, gaan deze 3 samen aan de slag op het punt van dreiging van ziekte.
Nu verschillen bij iedereen de drie factoren in sterkte en zo komen er verschillende uitkomsten, kort samengevat zoveel uitkomsten als er mensen zijn op onze mooie planeet. Ieder mag nu voor zichzelf invullen hoe het er bij hem/haar voorstaat.


Door Nico op 7 februari 2020

Lammert, goed en duidelijk gezien. Verbazingwekkend dat er geen wetenschappelijk onderzoek wordt verricht naar de factoren die het afweer/immuunsysteem ondermijnen. Het zou wel eens het gevolg kunnen zijn van de jarenlange vergiftiging door chemische, farmaceutische en pesticide industrie. Als de insecten volken 50-75% zijn uitgeroeid en ons weerstandsvermogen met chemische middelen verzwakt, dan stijgt het aantal chronische ziekten en worden de hersenen aangetast. Het percentage van de bevolking met neurologische kwalen blijft stijgen. Dwaas om dat aan de vergrijzing toe te wijzen.


Door Angel op 5 februari 2020

Beste Henk, ik vrees dat je er niet zo ver naast zit. We gaan steeds beter doorzien wat de Media doet. Paniek zaaien. Wil je echte informatie lees dan nieuws op deze site https://www.wanttoknow.nl/


Door Annette op 5 februari 2020

Idd allemaal angst zaaien ipv liefde voor elkaar!
Vertrouwen houden, het innerlijk weten probeert men met allerlei waanzin kapot te maken.
Gaat niet lukken, laat angst los, steun elkaar in
verheffende zaken die de mensheid verder helpen op weg naar vrede, geluk, vitaliteit, rust, kracht, harmonie,
blijdschap en het juiste handelen.


Door Monique op 6 februari 2020

Goed gesproken Annette!!! Helemaal waar!


Door Inge op 5 februari 2020

De mensheid in bedwang houden door angst te zaaien het is van alle tijden. Beste Henk laten we de beste versie van onszelf leven en de liefde zal overwinnen.


Door Henk op 5 februari 2020

🙂


Door Monique op 6 februari 2020

Yes we can!


Door Ineke Kooij op 5 februari 2020

Ze !zijn helemaal gek geworden denk ik… best zorgelijk…. dus laat je niet gek maken door de buitenwereld en blijf goed in contact met je binnenwereld! Dat is mijn oplossing en die helpt me goed


Door Myou op 5 februari 2020

Zooo helemaal mee eens! Misschien moet je dit stuk naar de media zenden. Zodat die paniekzaaierij misschien eens wat ingedamd wordt.


Door Annie Pronk-Koornneef op 5 februari 2020

de media doet daar volop met mee.


Door pepita op 5 februari 2020

het feit dat de Chinese overheid zo ‘allergisch’ reageert is omdat mins inziens , ze iets te verbergen hebben; dit gemanipuleerd virus had nooit uit het lab mogen ontsnappen, nu ontdekt de ‘buitenwereld’ dat ze, in het geheim, inzetten op biologische wapens ipv atoombommen!!


Door Annita op 5 februari 2020

Net als met Lyme in de 80-er jaren, maar nu met een andere ziekteverwekker.


Door Reinier op 5 februari 2020

Geheel eens met je visie hierop Henk. Angst creëren en dan met een antwoord komen om aan te verdienen lijkt hier het geval. Leve de big Pharma!


Door Karin van Rest op 5 februari 2020

Het is heel juist wat jij formuleert.
Het gevaar schuilt in Bill Gates. Hij heeft een farmaceutisch bedrijf , die vaccins ontwikkelt. Hij heeft 10miljard dollar gedoneerd aan de WHO.
Dus… zijn stem is heel belangrijk in die organisatie. Het vaccin moet er van hem komen. Door veel vaccins te injecteren , brengt men veel ziektes van de bijwerkingen van vaccins ,zodat de wereldbevolking kleiner wordt . En dat is zijn ultieme doel. Het Zika virus in 2016 , werd ook iedereen op het verkeerde been gezet. De Braziliaanse zwangere vrouwen ,die een baby met een hersenafwijking ter wereld bracht , was niet het gevolg van het zika virus, maar van een vaccin uit de fabriek van Bill Gates.. TDAP , een nieuw vaccin, een soort DKTP. Alles werd gegooid op het Zika virus. Terwijl alleen zwangere vrouwen deze verschrikkelijke afwijking bij hun babies te weegbracht. Hoe is het toch mogelijk dat deze man ,een wolf in schaapskleren zo zijn gaan kan gaan zonder gestraft te wordeyn.
In de VS vecht Robert Kennedy jr tegen de giftige vaccins die de kinderen en volwassenen toegediend krijgen. De macht van de rijken daar moet een einde aan komen. Het corona virus is een opgeklopt lachertje, maar het vaccin is al in de maak.


Door Annita op 5 februari 2020

Ik deel je mening Karin, de financieele belangen zijn groot en mn onze ouderen die alleen van AOW of een klein een pensioentje moeten rondkomen kunnen zich niet eens meer biologisch eten veroorloven, of een leuk uitje. Er zitten veel mensen in dit land in grote nood en leven in constante zorgen, zo goed gaat het helemaal niet. Mijn kerngezonde, nog autorijdende en fietsende schoonvader is op zijn 97e gaan kwakkelen na een griepvaccinatie, hij had zich door de huisarts laten ompraten.. Op zijn 98e hoefde het leven voor hem niet meer……….


Door Anne Westenbrink op 5 februari 2020

Karin van Rest , Helemaal met je eens , zie mijn andere reacties hier .


Door tarangita op 6 februari 2020

Hi Karin, hoe kom je aan deze informatie, ik zou het graag op waarheid willen checken.


Door Rob S. op 5 februari 2020

Mooie reacties allemaal. Maar laten we de juiste energie gebruiken zoals al eerder genoemd. De energie van liefde. Dan creëren we vanzelf de wereld vanuit ons dieper gevoel. Dan bestaat er geen ziekte meer en leed. De ideale wereld die ik al van jongs af aan voor ogen heb. We beseffen nog te weinig dat we allemaal liefdevolle energiewezens zijn.
We moeten inderdaad (zoals vele vrouwen hier noemen) niet meegaan in de negatieve energie. Helaas zijn wij mannen hier niet altijd goed op afgestemd.


Door Annita op 5 februari 2020

Wij moeten ook niet ons hoofd in het zand steken, maar de balans vinden tussen zien wat een kleine groep parasiterende wezens tegen de mensheid bekokstooft, en in onze kracht van innerlijk weten met hulp van het Universum omkeren wat al duizenden jaren aan de gang is. zodat er gelijkheid en samenwerking kan ontstaan.
Zonder negativiteit is er ook geen positiviteit want pas dan is er balans.


Door Anne Westenbrink op 5 februari 2020

Rob S. en Allen . Anne Westenbrink op LinkedIn gepost, December 2019
Annes News , Always Flowing & Growing in Consciousness
7 articles . Thank U So Much ❤ Beloved Collegues, Friends & Cocreators ❤ Its The Time of the Great AWAKENING Now. So May I Invite U All to Watch & Share All of the Latest 30 to 898 Video`s in my Youtube Playlist ❤ “Lifting the Veils of Truth, Ascending to the New Earth” ❤ U Are Allowed to Watch & Play & Share All of them for Free, without Any Payments or Conditions ❤ Unless U Really Want to Help me Save the World, Together with the “White Hats” in the US Army ? ❤ See & Get Inspired ❤ https://www.youtube.com/watch?v=hhtS2wh9h7g&list=PLE9BA34337DA589D6 ❤ Here `s some of the Most Informative & Sometimes Quite Revealing video`s for U ❤ A Good Idea for the Upcoming Xmass Holidays Maybe ? Anyway, We Are Wishing U All A Very Awake, Happy & Healthy December Month ❤ Filled with Unconditional Love For Your Human Family & Radiant Light in Peace of Heart & Mind, for Dec. 2019 ❤ & A Great 2020 ! Btw. about the 30st video in this Playlist of 898 video`s, is called, “the Plan to Save the World is Working ” ❤ & Well Worth Watching ❤ I Am Your Loving Cocreator of a World of the Highest Integrity, Truth & Honour & May I Be Your Honestly Serving Collegue & Friend ❤ AUM. NamasteDoor Hub Gillessen op 5 februari 2020

Beste Henk,
Het is gemakkelijk om kritiek te leveren als jezelf geen verantwoording hebt.Je spreekt altijd weer over zelf helend vermogen,waarom kom je nu niet met een mogelijke oplossing om de besmetting,die er ongetwijfeld is te voorkomen of in te dammen..Je ziet duidelijk dat de zwaksten met name ouderen het eerste sterven,dus het is duidelijk een gebrek aan weerstand,want de mensen om deze ouderen gaan niet dood.Het moet voor jou als deskundige toch mogelijk zijn om een advies te geven hoe ook de zwakkeren hun weerstand kunnen verhogen,daar hebben wij wat aan .Kritiek leveren is gemakkelijk,oplossingen brengen is zinvoller.
Met vriendelijke groet,
Hub Gillessen.


Door Annie Pronk-Koornneef op 5 februari 2020

Hub Gillesen. Het is toch bekend dat veelouderen tekorteen hebben. Vitamine C en zink is al goed voor de longen. En vitamine C helpt echt tegen virussen. Maar dat is te goedkoop. Lees het boek “Het ongeneeslijke genezen met vitamine C”te koop bij Succesboeken.nl


Door lammert op 5 februari 2020

Wat te denken van natriumbicarbonaat, baksoda, zie het boek van marc sircus hierover.


Door Rina op 5 februari 2020

Bekijk zijn video’s maar, hij verteld over voeding, beweging en emotionele waarden. Daar tellen alle mensen onder ook de ouderen ook de kwetsbare mens. Wat krijgen ouderen te eten? Ze krijgen elk jaar een griepprik. Wat krijgen ze te drinken? Wat doen ze aan beweging? Vul maar in.


Door Monique op 6 februari 2020

Beste Hub, lees gewoon Henk zijn boeken en volg zijn online cursussen. Het gaat over niets anders dan je weerstand versterken door gezonde voeding en gezonde mentale weerstand. Maar de meeste mensen hebben daar geen oren naar omdat ze dan zelf iets moeten doen! Een pilletje nemen en gewoon op de oude toer verder gaan is veel gemakkelijker! Ik ben zelf voedingsconsulente en weet hoeveel weerstand mensen hebben tegen verandering van hun oude gemakkelijke gewoonten … hoe gemakzuchtig ze vaak zijn … helaas vooral de mannen! Zij zijn diegenen die de meeste weerstand hebben tegen natuurlijke en vaak meer efficiënte geneeswijzen of preventie.
Het wordt tijd dat de kortzichtige mannelijke visie waarop heel ons onderwijs,onze politiek, ons economische systeem en onze geneeskunde eindelijk eens gaat veranderen. Henk is daarvan een prachtig voorbeeld hoe het wel kan! Ik ben hem heel dankbaar daarvoor en hopelijk inspireert hij ook meer mannen want de wereld heeft daar nood aan!


Door Tim op 5 februari 2020

Het is maar een natuurramp die gewoon op een natuur manier oplossen.


Door Anneke op 5 februari 2020

Vanuit mijn hart, stuur ik licht, liefde naar alles, iedereen, het universum, zodat deze donkere berichten vanzelf uitdoven.
Dit alles gesteund in al zijn kracht en grootsheid!


Door Annita op 5 februari 2020

Beste Anneke, hebben wij niet als lichtwezens de taak op aarde om met ons bewustzijn licht te laten schijnen op/over donkere/duistere zaken juist om ze te verlichten?
De traditie van onze voorouders om niet te spreken over dit soort zaken, wat je niet ziet of zegt bestaat ook niet, is al lang voorbij. Daardoor zitten we nu in deze chaos.


Door Cees Schutterop op 5 februari 2020

In Lak ‘ech
Interessant al die reacties alleen hier al.
We kunnen en mogen erover denken wat we willen.
Ik stel mezelf ook in deze de vraag: wat doet deze situatie over dat virus met mij?
Het enige wat je hoeft te doen is diezelfde vraag stellen: wat doet het met mij?
Zo kan je erachter komen welke emotie er overheerst.
Naar mijns inziens is dat meer dan voldoende.
In elk geval beter dan elkaar laten weten hoe je over de situatie denkt en over elkaars mening.


Door Nico op 7 februari 2020

Cees, dank voor je uitnodiging om de gedachten te uiten. De quarantaine van een cruise schip, waarbij iedereen wordt opgesloten in zijn hut, terwijl het ventilatie systeem vrijelijk toegang heeft tot elke hut, lijkt me niet direct een beperking van de besmettingskans.
Herinner jij je nog die bevolkingsbedreigende Mexicaanse griep? Die was al voorbij voor het vaccin Nederland bereikte. De aanbeveling kwam van het RIVM, waarvan de toenmalige directeur ook adviseur bleek van het leverende bedrijf. Een arts die dat wereldkundig heeft gemaakt werd door RIVM en de landsadvocaat juridisch vervolgd, vervolgens vrijgesproken. Klein verschil: de kosten van aanklagers werden door de staat betaalt. De arts moest de € 150.000 aan juridische kosten zelf betalen.


Door Uta op 5 februari 2020

Je drukt je nog zacht uit. Steun-zin, misschien?!


Door Esther Doll op 5 februari 2020

Ziektes zijn van alle tijden, het ene virus verdwijnt de andere verschijnt. Altijd uit een onverwachte hoek. De mensen met de minste weerstand zijn het meest vatbaar. Belangrijk dus om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Goede voeding en gezonde keuzes maken. Iets wat lang niet iedereen doet of kan doen, maar waarmee je wel je weerstand vergroot.
Ik zal me er niet voor laten inenten, simpelweg omdat mijn geloof in het zelfhelend vermogen van het lichaam groter is als de medicatie hiervoor.


Door Petra op 5 februari 2020

Lieve mensen, wat een veelheid aan reacties! Allemaal de moeite waard! Misschien mag ik nog toevoegen dat een gezonde leefwijze, zoals weinig, maar eco/bio vega voedsel, geen alcohol of andere drugs en natuurlijk liefdevol in het leven staan, een grote bijdrage leveren aan de weerstand tegen ziekte. Angst is natuurlijk een slechte raadgever!
Ooit ging ik naar India. Geen malariapillen, geen inentingen. Velen van mijn groep werden ziek, ik niet met tskai, warme vega curriys en bananen; toeval??
Laten we handelen vanuit wat goed voelt vanuit hoofd en hart en de overbodige info overslaan!


Door Steven op 5 februari 2020

Er doen natuurlijk verschillende verhalen de ronde. Henk’s fantasie is de meest draconische die ik mij kan voorstellen. Mocht het zover komen dat de Nederlandse regering straks besluit u en mij te verplichten zich met het Bill Gates Corona-vaccin te behandelen zeg ik: sta op, weiger en staak! Corona is een gepatenteerd virus. En gepatenteerde varianten duiken niet zomaar ineens op bij een Chinese vismarkt, zonder dat het de bedoeling is en het vaccin uiteraard al reeds bestaat. https://patents.justia.com/patent/10130701


Door Hanneke op 5 februari 2020

Beste Henk,
Dank voor je oproep om te ageren tegen de ophef die er gemaakt wordt over het Corona-virus.
Het is niet goed om paniek te zaaien of de farmacie te spekken.


Door Mariska op 5 februari 2020

Mooi verwoord Henk. Soort massahypnose die Coronavirus bangmakerij. Ik had echter nog niet bedacht dat dit een opmaat kon zijn naar massaal vaccineren. Goed dat je dit aanroert.


Door Harry op 5 februari 2020

Totaal oneens met je. Het gaat niet om de situatie zoals die nu maar zoals die zich kan ontwikkelen. Ook in Nederland bestaat de mogelijkheid dat het tot een grote uitbraak komt. En dan kun je het niet meer afdoen met mediagekte of wat dan ook. Zeker niet als hier ook steeds meer doden zouden vallen zoals in China. Het is een gevaarlijk virus door zijn lange incubatietijd. Daardoor veel gevaarlijker dan een griepvirus.
Dus jouw reactie om het te bagetaliseren vind ik prematuur.
.


Door Annita op 5 februari 2020

Beste Harry, als iedereen nu eens gezond en schoon ging eten, drinken en leven, dan werkt het immuunsysteem vele malen krachtiger dan bespoten supermarkt eten. Ook stress, en daar valt het bang maken van mensen ook onder, is een aanslag op het immuunsysteem. Wie het plan van de farmaceuten goed bestudeerd heeft is dr, Mathis Rath en deze video zegt alles, Dit is mij op school nooit geleerd hoor, echte aanrader:
https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg


Door G.M op 6 februari 2020

Erg goede presentatie van Dr. Rath. Het wordt tijd om deze dingen uit de doeken te doen, zodat we de “bigger picture” kunnen zien.
Dit vindt je idd nergens in de geschiedenisboeken!


Door Annita op 5 februari 2020

Lieve allemaal, ook mij viel het al op dat er waarschijnlijk weer een farmaceuten actie op stapel staat. Neem Lyme, dat wordt zo vaak ontkent terwijl dit echt een epidemie is, maar ja dat is ontstaan uit biologische oorlogsvoering en dat mag natuurlijk niet uit de doofpot komen, en er valt weinig aan te verdienen want daar werken chemisch/syntheische middelen juist tegengesteld bij.
Het is de beste oplossing om in onszelf te voelen/komen en daar is de cursus van Henk een goede remedie voor :), uiteraard kunnen wij hiermee elkaar steunen zodat we onze innerlijke kracht en mogelijkheden ontdekken en delen.
Veel gezondheid voor iedereen en daarbij helpt het kwantumveld ons allemaal met liefde omdat we goed zijn zoals we zijn en het steunt ons in onze kracht en grootsheid.


Door Inge op 5 februari 2020

Mijn steun heb je Annita!


Door Annita op 5 februari 2020

Dank je! En jij de mijne 🙂


Door Marie -Anne op 5 februari 2020

Mijn licht en liefde stroomt vanuit mijn hart met je mee de wereld in Anneke . Het zal zich vervoegen met al die andere lichtjes die al zo rijkelijk aanwezig zijn op onze aarde .


Door Esther op 5 februari 2020

Als ik eerlijk ben denk ik dat het een enorm opgeblazen mediacircus is rond dat corona virus. Er is maar één doel voor ogen. Ons bang maken en hopen dat we straks massaal naar de dokter rennen van onze anti-coronavirus vaccinatie. De farmaceutische industrie ziet weer dollartekens in de ogen. Zo slim aangepakt allemaal. Eerst een virus (dat misschien nog echt gevaarlijk is ook) creëren en vervolgens een vaccinatie introduceren. Dat is pas big business! Je zou er bijna bewondering voor krijgen als het niet zo in en in triest zou zijn.


Door Jasper op 5 februari 2020

Ik ben het zeker met je eens Henk maar waarom zou je geen vaccinaties willen als deze een preventieve werking hebben?


Door Corrie Schelling op 5 februari 2020

Kijk eens naar het werk van Robert Kennedy in Amerika voor Childrens Health Defence. Dan begrijp je wellicht waarom vaccinaties niet zaligmakend zijn.


Door Jasper op 6 februari 2020

Interessant Corry. Dank je, ik ga de site een rustig lezen 🙂


Door Annita op 5 februari 2020

Wellicht omdat ze belastende additieven bevatten, die gecombineerd nog meer belastend zijn, en het gekweekt wordt op ongezond weefsel?


Door G.M op 6 februari 2020

Je moet omdenken, Jasper. Waarom zijn deze ziektes er, die dan “voorkomen” moeten worden door vaccineren.
Kijk maar eens naar de link die Annita heeft geplaatst naar de presentatie van Dr. Rath.
Dan vallen de puzzelstukjes zo mooi op hun plaats.


Door Annemiek op 5 februari 2020

Helemaal met je eens Henk. Ik vertrouw de achtergrond geheel niet.
Heel diep in mij voel ik dat het absoluut niet klopt. Durf het bijna niet te zeggen maar soms denk ik dat er moedwil in het spel is en dit virus ontwikkeld is voor een bepaald groot doel. Geld.!!! Ik ben het eens met sommige reacties om bij ons zelf te blijven, concentreren en in contact blijven met het grote veld en geloven dat zoveel mogelijk mensen gaan inzien wat er gebeurd en hier vooral rustig om kunnen blijven. Want als we gaan geloven dat het in Nederland ook uit gaat breken gaat dit ook gebeuren. Ik concentreer mij op liefde, verbinding en vertrouwen. Ik visualiseer het corona virus een zachte dood. Het universum houdt van de mensheid en steunt het proses ons te beschermen tegen dit virus in al zijn kracht en grootsheid,


Door Annita op 5 februari 2020

Beste Hub,
Henk geeft toch oplossingen in de cursus ‘ leef de beste versie van jezelf’ en heel veel andere video’s op zijn site?!
Hij is toch al jaren bezig met uit alle kennis het beste te combineren en dat te delen? Ik snap deze reactie niet.


Door Ingrid Graafland op 6 februari 2020

Tsja.. een uitbraak van een gepatenteerd virus. Kennelijk uit een laboratorium ‘ontsnapt’? En juich juich juich, de farmaceutische industrie heeft óók vast al het antwoord “zo goed als beschikbaar” vanuit zo’n zelfde laboratorium! Neeeeee het is er nog niet helemaal hoor, nog even wat testjes doen…. en vooral nog even op meer hype, hypochondrie, angst en enkele doden wachten, zodat iedereen voor de balie staat te dringen om ons nieuwe medivenijn argeloos in te laten spuiten. Juich juich, we verzwakken verder het menselijk genoom en de kassa rinkelt!
Henk heeft wat mij betreft de spijker op zijn kop geslagen…
De feiten:
1) China heeft 10 steden ‘op slot’ gedaan
2) Dit deden ze op een tijdstip waarop er 4000 mensen besmet waren
3) en er zo’n 100 mensen overleden waren
4) in de gemiddelde Chinese stad overlijden elke dag minimaal 1000 mensen…..
5) van de overleden mensen is niet bekend of ze reeds verzwakt waren of een verhoogd risico hadden om door om het even welk virus in levensgevaar te komen……

Ongelooflijk dat we dit accepteren. Wat een slechte B – film met dito regisseur. Géén Oscar wat mij betreft!


Door Tim op 6 februari 2020

Dit is maar een natuurramp van de bosbrand Australië en de vulkaan Filipijnen dat de deeltjes verspreid in hele wereld. De navolg is de andere griep vorm Coronavirus{gewone griep met de deeltjes} in China en andere landen., daarna de varkenspest in Japan, de vogelgriep in Polen en de sprinkhaan chaos in Kenia.
Dit allemaal moet je weten mazelenvirus = stamcellen verstoring. Virus = bacterie. Griep is een andere vorm van Mazelen voor degene geen goede Mazelen gehad. Daar vind je makkelijk de oorzaak van kanker.
http://fora.diagnosekanker.nl/lotgenoten/viewtopic.php?f=38&t=4556


Door Annemiek op 6 februari 2020

Helemaal mee eens Ingrid. Het zal mij niks verbazen dat de griep zal uitbreken in de meeste welvarende landen, want die landen hebben geld om het virus aan te kopen en de massa mee in te enten. America is al zo’n land. Ik hoop dat mijn veronderstellingen niet waar zijn, maar het ligt er dik bovenop.


Door Annemiek op 6 februari 2020

Ik bedoel in mijn vorige bericht het virus vaccin aan te kopen en natuurlijk niet het virus.


Door Monique op 6 februari 2020

Naar mijn gevoel is dit een zaak die stinkt naar zware corruptie evenals het verdachte overlijden van de Chinees arts die het virus bekend maakte. Er zijn te veel tegenstrijdige berichten wat wijst op onmiskenbare belangen. Het beste wat je kan doen is rustig blijven en gewoon je leven laten doorgaan zoals jij je daarbij prettig voelt. De waarheid zal eens toch aan het licht komen. Er zijn reeds te veel mensen bewust bezig de oude wereld te transformeren.


Door Marijke W op 7 februari 2020

Ben het eens met Henk en met velen die gereageerd hebben. Lees ook dit: https://www.dodelijkeleugens.nl/coronavirus-pandemie-vaccinatie/?utm_source=wysija&utm_medium=email&utm_campaign=Corona+email
Dat er zo’n 30.000 5G antennes, geplaatst in Wuhan, mede hun wellicht schadelijke werking doen?
Het experimenteren met ziektes/mensen gaat maar door. Creëren, angst kweken en komen met een ‘oplossing’ (vaccin), daar zijn ‘ze’ goed in. M.i. beter om meer weerstand op te bouwen (vitamines, mineralen) en bij jezelf blijven. Onderzoeken, filteren en voelen wat goed voor mij kan zijn, daar ben ik (al jaren) mee bezig. Zo ook de cursus ‘de beste versie’. Dank Henk! Hartegroet!


Door Yvonne op 14 februari 2020

Fijn Henk. Dat je JOUW gevoel en visie naar buiten brengt. Ben het zo met jou eens. We leren steeds meer…laat je niet gek maken.

Plaats een reactie


*