Page content

Congres The art of self-healing

7/8 oktober 2016 vindt het congres The art of self-healing plaats.

 

Programma 7 oktober

Aanvang 8.30
Ontvangst met koffie en thee en bezoek stands

9.30 –  9.40
Welkom door José Hoogeveen; Yvonne de Bruijn, dagvoorzitter

9.40 – 10.20
De transformatie naar een gezondheids- ecosysteem. Ontwikkelingen in de systeemwetenschap naar gezondheid op maat vanuit een biopsychosociaal perspectief (personalized health/medicine) . Prof. Dr. Jan van der Greef(NL)

10.25 – 11.10
Self-Healing en Self-Organisation: nieuwe perspectieven vanuit oude tradities. Complexe, chronische klachten worden systeembiologisch belicht en vergeleken met de bijbehorende traditionele Chinese diagnose en behandeling. Prof. Yan Schroën (NL)

11.10 – 11.40
Pauze

11.40 – 12.20
Zelfherstel op fysiek en mentaal nivo door bewustwording, life-style, voeding en meditatie. Wat is het zelfherstellend vermogen en hoe werkt het in de praktijk? Katarina Deutsch, arts Integrative Medicine(NL)

12.25 – 13.05
Self-Healing, Sinn und Sein. Het uittesten en transformeren van blokkerende faktoren in het zelf-genezingsproces met Holistic Health Coaching. Wulf-Peter Paezold, Holistic Coach (DE)        

13.05 – 14.20                       
Lunch

14.20 – 15.00
“The Genie in our Genes”; a breakthrough in understanding the link between emotions and genetics. Implementation of promising evidence-based psychological and medical techniques published in prestigious scientific journals. Dawson Church Phd(USA)

15.05 – 15.45
Transformation of information in water by specific frequencies and rythms based on the Harmonic Time-Table. The link between physics and frequencies. Ir. Walter Thut (CH)

15.45-16.15
Pauze

16.15 – 16.55
Hoe relatief is het menselijk functioneren gezien vanuit de relativiteitstheorie? E=MC2 in het menselijk lichaam. Prof. Dr. Vincent Icke (NL)

17.00 – 17.30
Paneldiscussie

 

Programma Workshops 8 oktober 2016

Ontvangst 9.00      
Met koffie en thee

9.30    
Aanvang workshops

Workshop 1    – zaal Pyriet

Introductie Holistic Health Coaching; Wulf-Peter Paezold geeft een introductie van de processen en testmethode die u leert in de opleiding Holistic Health Coaching. U leert hiermee therapieblokkaden opsporen via de ingang van het onderbewuste.

Workshop 2 – zaal Tourmalijn

In deze dag zijn twee dagen samengevoegd waarbij u de   basisprincipes van EFT (Emotional Freedom Technique) aanleert door Dawson Church. Emotional Freedom technique helpt u stagnerende emoties los te laten. De uitwerking ervan is meetbaar tot in de genen De aanvangs-en eindtijden zijn afwijkend van de andere workshops 8.00-21.00 uur

Workshop 3 – zaal Agaat

Biofotonenmetingen vormen de basis van de een werkelijk zichtbaar   kunnen maken van veranderingsprocessen in de gezondheid van het systeem. Biofotonenmetingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. In deze workshop maakt u kennis met een echte biofotonenmeting in de praktijk en krijgt u uitleg door Roel van Wijk over de interpretatie van de gegevens

Workshop 4 – zaal Chrysocolla

Geluidsfrequenties kunnen helend werken door het specifiek aanraken van geblokkeerde systemen. De toon en het ritme bepalen waar het geluid aankomt. Solfeggio heeft geluidsfrequenties ontdekt die specifiek werken op chakra´s. Yvonne de Bruijn zal hierover uitleg geven en samen met Walter Thut deze workshop verzorgen.

Edwin Schimscheimer zorgt voor een muzikale afsluiting

Rond het middaguur wordt een heerlijke lunch verzorgd door Antropia.

17.00
Einde programma (alleen EFT eindigt om 21.00 uur)

 

Meer informatie

www.theartofhealing.eu

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

0 reacties op “Congres The art of self-healing

Plaats een reactie


*