arrow_drop_up arrow_drop_down

'Coaching' door Henk Fransen

Met enige regelmaat word ik  benaderd met het verzoek om een persoonlijk gesprek, door mensen die geraakt zijn door de informatie op mijn site, in mijn boeken en/of in mijn online-programma’s. Op dergelijke verzoeken ga ik bij uitzondering in. 

Wanneer kun je een coachingsgesprek aanvragen?

Je kunt me mailen voor een afspraak als je het verlangen hebt om:

  • de achtergrond van een klacht beter te begrijpen;
  • de achtergrond van een beperkend patroon beter te begrijpen;
  • meer overzicht te krijgen over je behandelmogelijkheden bij kanker.

Belangrijk vooraf:

  • Ik ben niet geregistreerd als arts en ook niet als natuurgeneeskundig therapeut. Ik stel dus geen diagnose en geef geen behandeling of therapie. 
  • Je kunt onze ontmoetingen het beste vergelijken met een gesprek van mens tot mens.

Wil je in aanmerking komen voor een gesprek, dan is het belangrijk dat je je herkent in de dingen die ik deel op mijn site, in mijn boeken en/of in mijn online-programma’s.  Dat biedt namelijk de grootste waarschijnlijkheid dat onze ontmoeting je iets oplevert.

Om een gesprek aan te vragen stuur je een mail naar office@henkfransen.nl. Geef daarin duidelijk aan wat je van mij verwacht. Wanneer ik het gevoel heb dat ik van betekenis kan zijn, neem ik contact met je op.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen