Page content

Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel | Henk Fransen

Meer dan 30.000 boeken verkocht

Vertaald in het Engels en Duits

In deze meeslepende parabel vertelt Bondgenoot, een immuuncel in het lichaam van de mens, zijn levensverhaal. Hij beschermt de mens tegen vijanden en inspireert hem om zijn unieke opdracht te vervullen. Na een zware strijd ontdekt Bondgenoot het geheim van genezing. Bondgenoot is een indrukwekkend verhaal over de universele zoektocht van de mens naar vervulling.

Een boek over liefde, bezieling en levensgeluk zoals de klassiekers De kleine Prins en Jonathan Livingston Seagull.

Bondgenoot | Henk Fransen | Bondgenoot, autobiografie van een immuuncel

Boek € 15

E-boek € 6

Bondgenoot op Bol.com

Dit boek is in de ikvorm geschreven. De ‘ik’ is een immuuncel, Bondgenoot geheten. Bondgenoot beschermt de mens tegen vijanden en herinnert alle cellen aan hun unieke opdracht. In dit meeslepende, super originele verhaal bindt bondgenoot de strijd aan met leegte, die de mens dreigt te vernietigen. Het lijkt aanvankelijk een hopeloze strijd: leegte is een geducht tegenstander en de behandelingen van Witjas maken het er ook niet veel beter op… Geholpen door het hart en Stem komt Bondgenoot echter tot diepere inzichten, zodat hij uiteindelijk zijn kroon verdient: hij buigt zijn teleurstellingen en pijn om in het voordeel van de mens en draagt zo bij aan de genezing van de mens.

Wat lezers over Bondgenoot zeggen (op bol.com):

Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Topper

Briljant geschreven en wakker schuddend. Zijn wij de cel en is de aarde het lichaam? Leer dan van Bondgenoot de autobiografie van een immuuncel!

Pluspunten:
Compleet, Inspirerend, Verrassend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Geweldig boek

Leuk, inspirerend boek. Het gaat over de samenwerking van alle lichaamscellen. Maar tevens kun je dit ook betrekken op ons contact met andere mensen. Het leest heel gemakkelijk en heeft een geweldige boodschap. Zo eenvoudig is genezing. Het boekje is zeker niet alleen voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Je kan het boek ook lezen als je andere klachten hebt of om klachten te voorkomen.

Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch, Verrassend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Een aanrader!

Een open uitnodiging samen te werken met de cellen in je lichaam. Zorg goed voor jezelf!

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren De kracht van ons zelf genezendvermogen

Vlak nadat ik de diagnose had gekregen dat ik prostaatkanker had, heb ik dit boekje dat de biografie beschrijft van een immuuncel in zijn strijd met prostaatkanker in één ruk uitgelezen. Regelmatig met tranen in mijn ogen. Het maakte me duidelijk dat ik mijn eigen lichaam en met name mijn bondgenoten in de vorm van mijn immuunsysteem behoorlijk in de steek had gelaten. Daarnaast heeft het me laten zien, op welke manier ik zelf ook een hoop kon doen om beter te worden. Het lezen van het boekje heeft mij de kracht en de energie gegeven om de benodigde behandelingen met een positieve intentie te ondergaan. Het boekje is een aanrader voor een ieder die meteen bedreigende ziekte geconfronteerd wordt.

Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Verrassend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Zou verplichte kost voor iedereen moeten zijn

Eigenlijk zou iedereen dit boek eens gelezen moeten hebben! Over de kracht van je eigen lichaam en liefde voor jezelf. Was wat dunner dan ik verwacht had dus ik heb het boekje heel snel uitgelezen. Maar zeker interessant. Vooral de invalshoek die gebruikt is, om het boek vanuit het oogpunt van de immuuncel te schrijven, heel mooi gekozen. Ik had af en toe tranen in m’n ogen staan. Wat mij betreft kun je ipv kanker ook iedere andere auto-immuunziekte in de plaats van “leegte” lezen.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Verrassend
Minpunten:
Snel uit (dun)
Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Boeiend en emotioneel boekje

Prettig leesbaar boekje. Geeft een invoelbaar idee over de werking van lichaamcellen. Versterkt het gevoel dat je, door goed voor je lichaam te zorgen, zelf een bijdrage kan leveren aan het herstel. Indrukwekkend is het gevoel dat opgeroepen wordt door inzicht in hoe je lichaam zijn best doet je gezond te houden. Stimulerend.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Verrassend
Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Bondgenoot / Henk Fransen

Duidelijk uiteengezet verhaal! Als je je nog niet bewust was wat kanker kan doen met je lichaam, is het lezen van dit boekje een goede start!

Pluspunten:
Toegankelijk, Compleet, Inspirerend, Praktisch, duidelijk
Klantbeoordeling: 4 van de 5 sterren Bondgenoot

Goed en duidelijk beschreven. Confronterend. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt dat je heel goed voor jezelf moet zorgen.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Confronterend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Superboek!

Dit is een bijzonder boek wat me lang is bijgebleven. De immuuncel vertelt op ontroerende wijze over zijn leven en geeft je daarmee inzicht in wat er in je lijf gebeurt als je kanker hebt. Het boek zorgt voor begrip en helpt je rust en vertrouwen in je lijf en jezelf terug te krijgen. Heel bijzonder

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch, Verrassend, ontroerend
Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren Bijzonder

Zeer bijzonder en mooi boek van een inspirerend arts. Interessant voor iedereen die, op welke manier dan ook, te maken heeft met kanker.

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Verrassend

Bestel Bondgenoot

Laat een bericht achter