arrow_drop_up arrow_drop_down
Bescherming tegen corona
14 augustus 2020 

Bescherming tegen corona

Afweer tegen corona

In mijn laatste nieuwsbrieven heb ik een aantal keren aandacht besteed aan Vitaily: een supplement dat precies díé stoffen bevat waarvan onderzoek heeft aangetoond dat westerse mensen ze vaak tekort komen. Tekorten aan deze vitale, essentiële voedingsstoffen maken het voor je lichaam moeilijker om te functioneren en dat verzwakt je immuunsysteem, en dus je afweer.

Wetenschappelijk bewezen

Er zijn de afgelopen maanden een paar interessante wetenschappelijke rapporten gepubliceerd die deze uitspraak onderbouwen. Hieruit blijkt onder andere ook dat de bedoelde tekorten de kans op een ernstige coronabesmetting verhogen, inclusief het risico daaraan te overlijden. Dit zijn links naar 4 van deze onderzoeken:

  • Magnesium in combinatie met vitamine D voorkomt verslechtering bij met corona besmette patiënten. Lees meer…
  • Ook in een eerder onderzoek werd het verband tussen een tekort aan vitamine D en corona vastgesteld. Lees meer…
  • Daarnaast blijken veel coronapatiënten op de intensive care een radicaal tekort aan vitamine K2 te hebben. Lees meer… 
  • Ook is er een duidelijke correlatie tussen een tekort aan selenium in het lichaam en het risico te overlijden aan corona. Lees meer…

Lees hier meer over Vitaily dat al de genoemde voedingsstoffen in de juiste verhouding bevat…

 

Over de schrijver
Rianne de Laat
Door

Rianne de Laat

op 14 September 2020

Geachte Heer Henk Fransen, Ik heb al vele cursussen on line gevolgd en lezingen gehoord van u. Daar ik een opticus dysgerminoom heb gehad met alle gevolgen van dien, ben ik jaren verbonden met het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Met een operatie in mijn hoofd, de zwaarste chemotherapie en bestralingen ben ik nog steeds onder behandeling in het Radboud. Dmv. Mri-scannen etc. ,medicijnen te slikken. Mijn linkeroog is blind geworden door die tumor in mijn oogzenuw. En door mijn zware behandelingen ,omdat niet alles weggenomen kon worden tijdens de hersenoperatie moest dat wel. Gezien het gevaar om aan mijn andere oog ook blind te worden. Met als gevolg dat ik daarna 5 Tia's en een hersenbloeding heb gehad. Nu zijn mijn bloedverdunners verhoogd van 110mg naar 2x per dag naar 150mg. Plus nog meer medicijnen.(Levothyroxine,pravastatine, ..) Ik wil zo graag op een andere manier behandeld worden. Ondersteuning waarbij ik me beter voel. (In al die jaren heb ik wel eens voedingssublementen, vitamine B-complex genomen. ) Toch denk ik dat die producten van Vitaily een aanvulling zijn voor mijn lichaam. Graag wil ik uw reactie horen. B.v.b. Mijn hartelijke dank. Rianne de Laat.

Reactie plaatsen